nescca Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 Poszła z Bertą do lasu zobaczyć czy grzyby rosną:)..... Jest srasznie ciekawa wszystkiego ...taplanie w ciepłych kałużach, pogoń za myszą w trawie...fukanie do mysiej nory.... a na końcu znalazła krowią koopę w które ,którą potraktowała jak balsam do ciała , wytarzała się i jeszcze mnie zachęcała. Ale ja mam jeszcze dave :) Generalnie suka jest świetna. Teraz zmęczona po spacerku śpi w boksie. Zdjecia potem, bo czasu brak :) Quote
Leyla Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 [quote name='nescca']Poszła z Bertą do lasu zobaczyć czy grzyby rosną:)..... Jest srasznie ciekawa wszystkiego ...taplanie w ciepłych kałużach, pogoń za myszą w trawie...fukanie do mysiej nory.... a na końcu znalazła krowią koopę w które ,którą potraktowała jak balsam do ciała , wytarzała się i jeszcze mnie zachęcała. Ale ja mam jeszcze dave :) Generalnie suka jest świetna. Teraz zmęczona po spacerku śpi w boksie. Zdjecia potem, bo czasu brak :) wyobraziłam to sobiejak Bercia woła Nescę" chooooodż kochana ,piękny zapach tu sobie leży....":roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: Quote
beataczl Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 o, tak- perfumy 1 klasa de- lux :evil_lol: Quote
nescca Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 no jest..... smierdzi chlopakom az milo. za chwile biore sie za nia. Quote
Tymonka Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 A z takich przyziemnych spraw to transport Berci wyszedł 100 zł wiem miało być mniej , ale jednak to było trochę dalej niż liczyłam , także u mnie jest jeszcze 36 zł Berty które oddam za transport , a 64 zł jeszcze do zapłacenia . Komu wysłać konto ?? Quote
__Lara Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 Berta wie co dobre :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
MyrkurDagur Posted August 27, 2010 Author Posted August 27, 2010 [quote name='bico']Myrkurku, to Ty jesteś tu skarbnikiem?:) Jeśli tak, to odeślę Ci te moje 30 zł jednorazowo, wcześniej dla Misi przeznaczone, a teraz dla Berty:) Tak, tak, ja :) [quote name='Anja2201']A z takich przyziemnych spraw to transport Berci wyszedł 100 zł wiem miało być mniej , ale jednak to było trochę dalej niż liczyłam , także u mnie jest jeszcze 36 zł Berty które oddam za transport , a 64 zł jeszcze do zapłacenia . Komu wysłać konto ?? Skoro ja skarbnik, to mnie :) ____________________________ Na koncie Berty pojawiły się kolejne wpłaty: Awit - 10 zł magenka1 - 10 zł Quote
nescca Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 Spoko.... to swietnia sunia. Przylepa ...tylko z moja Migotką się nie lubią :) A tak po za tym..... uwieeelbia ludzi. Lgnie do nich całą sobą :) Ale z wzajemnoacią. Myślę ,że nie będzie długo czekała na domek :) CZEGO Z CAŁEGO SERDUCHA JEJ ŻYCZYMY.... Quote
__Lara Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 nescca napisał(a):Spoko.... to swietnia sunia. Przylepa ...tylko z moja Migotką się nie lubią :) A tak po za tym..... uwieeelbia ludzi. Lgnie do nich całą sobą :) Ale z wzajemnoacią. Myślę ,że nie będzie długo czekała na domek :) CZEGO Z CAŁEGO SERDUCHA JEJ ŻYCZYMY.... Taka miziasta sunia :) :) :) Quote
Lu_Gosiak Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 bylam dzis u tej przylepy...bardzo fajna niunia, uwielbiajaca towarzystwo człowieka:) Quote
Leyla Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 AlfaLS napisał(a):Piękna jest i już!!!!!!!!!!!!!!! Nich by ktoś powiedział inaczej:icon_roc: Quote
MyrkurDagur Posted August 28, 2010 Author Posted August 28, 2010 Zebrałam wszystkie wpłaty dla Berty, a także te dla Misi ... :-( (tylko nie wiem, co z każdą z tych wpłat - każdy zdecydował się przekazać pieniążki Bercie?) Dla Berty: Maruda666 + Sonek666 - 250 zł Nikus (po Rusałce) - 60 zł Nikus - 10 zł Livka - 10 zł Megaan - 20 zł od Pixela - 560 zł Maevel - 15 zł Awit - 10 zł magenka1 - 10 zł = 945 zł Dla Misi: memory - 50 zł (za pięć miesięcy) Pawel1w25 - 140 zł Nevada - 20 zł viola005 - 25 zł od Pana Kamila - 150 zł edyta12 - 100 zł = 485 zł Dajcie mi także znać komu, kiedy i za co należy przelewać pieniążki. Wiem, że za transport trzeba dopłacić, ale nie dostałam jeszcze konta. Ja to zestawienie wpłat wyślę ocelot na PW, aby wstawiła do pierwszego postu. Acha! Bercia cudnie wygląda !!! :) :) :) Quote
Nikus Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 proszę bardzo :)[quote name='MyrkurDagur']W porządku, to jestem do Waszej dyspozycji :) Można zamieścić w pierwszym poście info o tym, aby w sprawie danych do wpłaty pisać PW do MyrkurDagur, albo na maila: [email protected] A na razie podaję na wątku dane do wpłat dla Berty: Katarzyna Monticolo 55-200 Oława 84 1940 1076 5761 5033 0000 0000 W tytule przelewu proszę wpisać swój nick + "dla Berty" Quote
mamanabank Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 konto podane jak na tacy, to ja wysyłam już moją jednorazową deklarację :-) Quote
ocelot Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 Nesca podaj numer kota, bo przecież Berta ma nie zapłacony hotelik. Quote
NusiaiJa Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 ....Ja się tylko chciałam usprawiedliwoć że deklarowane 20zł wpłacę za kilka dni, tj. w dniu wypłaty ;) Quote
MyrkurDagur Posted August 30, 2010 Author Posted August 30, 2010 Melduję, że zapłaciłam brakujące 64 zł za transport Berci. Dostałam także od Ocelot dane do wpłaty za hotelik, ale nie wiem, jaką kwotę mam przesłać? Dotarły również kolejne wpłaty na Bercię: bico - 30 zł :) mamanabank - 20 zł :) Javena - 10 zł :) Quote
hotel_lilki Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 Witam was cioteczki!!! Przepraszam za nieobecność, ale miałam wypadek na wskutek którego nie potrafiłam pisać na kompie. Bertusia jest wesołą jedyną suczką w moim hoteliku więc jest moją kumpelą, która strasznie lubi spacery.Z radości podskakując gryzie smyczkę jakby dziękowała za spacer. Wracając ze spaceru ze spuszczoną głową wchodzi do boksu. Quote
Livka Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 Witajcie :loveu: Nie chcę się wtrącać :oops: , ale może wygodniej byłoby udostępnić skarbnikowi czyli Myrkur Dagur drugi post wątku żeby mogła robić rozliczenia wpłat i wypłat - byłoby przejrzyściej dla wszystkich, co Wy na to ? Quote
Awit Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 hotel_lilki napisał(a):Witam was cioteczki!!! Przepraszam za nieobecność, ale miałam wypadek na wskutek którego nie potrafiłam pisać na kompie. Bertusia jest wesołą jedyną suczką w moim hoteliku więc jest moją kumpelą, która strasznie lubi spacery.Z radości podskakując gryzie smyczkę jakby dziękowała za spacer. Wracając ze spaceru ze spuszczoną głową wchodzi do boksu. Gdyby wchodziła do mieszkania, to wbiegałaby tam radosna:-) Pewnie mogłaby cały czas być przy człowieku. Szczęściara, ma swój kojec, ma spacery, wącha trawkę, spaceruje ze smyczką. Powodzenia Bertuniu Quote
Recommended Posts