Livka Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 Dzięki nescca ... no to czekamy cierpliwie na ten jedyny, najlepszy domek ;) Filmik chętnie obejrzymy - całuski w nochalek dla Bertuni :) Quote
ocelot Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 To czekamy na filmik:) Już mi nieco stres po sprawie Rysia opadł, więc z przyjemnością obejrzę. No jeszcze jutro wizyta w schronisku, przyjazd w piątek Rysia, w niedzielę Czarek i może już bez stresu co? Ganiam ostatkiem sił, ale:):):):):) Quote
MyrkurDagur Posted November 20, 2010 Author Posted November 20, 2010 Melduję, że pojawiły się pieniążki od: Javena - 10 zł Leyla - 55 zł Quote
Lu_Gosiak Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 Berta u Lilki czuje sie jak w domu - matko co za szalona suka:):) wariuje tak, ze ciezko Jej zrobic normalne zdjecie ma swoje zwariowane pomysly - jak bylam to akurat zakopywala -Lilka mowi ze juz 4 -miske w swojej budzie w sianie:D:D::D Quote
ocelot Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 No ja nie wierzę w szaleństwo Berty:):):):)To jest największa metamorfoza jakiej jestem świadkiem:) Quote
MyrkurDagur Posted November 24, 2010 Author Posted November 24, 2010 Dotarło 20 zł od Megaan dla Berty :) Quote
Oczka_ Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 Jesli moge to poprosze nr konta na pw, kiedys deklarowalam sie i chcialabym zaplacic to co jestem dluzna i zaczac wplacac regularnie.. strasznie mi glupio :( Quote
Livka Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 Oczka_ napisał(a):Jesli moge to poprosze nr konta na pw, kiedys deklarowalam sie i chcialabym zaplacic to co jestem dluzna i zaczac wplacac regularnie.. strasznie mi glupio :( Konto poleciało na pw - dziękuję Oczka_ :) Quote
MyrkurDagur Posted November 30, 2010 Author Posted November 30, 2010 Tym razem przybywam z prośbą o pomoc dla pewnej suni - proszę, zajrzyjcie na wątek, który właśnie założyłam... Sunia ma szansę na hotelik i to nawet za kilka dni, ale nie ma deklaracji... http://www.dogomania.pl/threads/197291-Porzucona-przez-alkoholika...-roczna-labkowata-sunia-prosi-o-DT-i-deklaracje... Quote
MyrkurDagur Posted December 2, 2010 Author Posted December 2, 2010 Mam mały problem... - chciałam przelać pieniążki za hotel Berty, ale okazało się, że mój token stracił ważność i nie mogę wejść na swoje konto :razz: Dzwoniłam do banku i jutro muszę udać się po nowy. W tej sytuacji pieniążki przelałabym jutro wieczorem. Przepraszam za kłopot :oops: Quote
nescca Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 Boże mój.... jak te nasze baby się kochają :) Widzicie to? W boksie też kotłują się i całują....czasem wpadają do jedne budy i w niej też szaleją. Cholernie zgrany duet z nich jest. KIedyś przełożyłam Szilke do innego boksu celem pomocy w wyciągnięciu przekochanego Barika z depresji ,ale dziewczyny były tak smutne i osowiałe ,że trzeba Je było z powrotem połączyć. Fajna ta przyjaźń. Quote
Livka Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 Kurcze takie fajne psiny i nie ma zainteresowania ... najważniejsze, że są wesolutkie i nic nie wiedzą o tym, że nikt ich nie chce :shake: Będziemy ogłaszać i szukać domu do skutku :) Quote
Izabela124. Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 Bardzo proszę o podanie adresu hoteliku na pw, ponieważ chcę wysłać Bercie mały, świąteczny prezent Quote
MyrkurDagur Posted December 4, 2010 Author Posted December 4, 2010 Melduję, że mam już token i wpłaty za hotelik dokonałam (300 zł) :) Quote
ocelot Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 Może macie jakiś pomysł? [url]http://www.dogomania.pl/threads/197636-Pies-pod-balkonem[/url] Quote
Livka Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 Jak miewa się Berta - cieszy ją śnieżek ? :) Quote
hotel_lilki Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 Cieszy śnieżek jak widac na zdjęciach. Kochane dziewczynki wczoraj były razem w budzie...wystawiły tylko do mnie ryjki...słodkie przyjaciółeczki. Quote
ocelot Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 One bardzo są ze sobą związane. Tyle czasu razem... Ja nie mogłam znieść, jak Szilę przeniesiono do innego boksu,ona w oczach marniała. I marzy mi się, że któraś panna znajdzie dom i że do hoteliku wyślemy czwartą i ostatnią z ich boksu Balbinkę. Ta bidula tam sama i nie sama, bo z innymi suniami została. Quote
MyrkurDagur Posted December 13, 2010 Author Posted December 13, 2010 Dotarły pieniążki od: Ocelot - 30 zł Nikus i Livka - 20 zł Magenka1 - 10 zł Quote
MyrkurDagur Posted December 14, 2010 Author Posted December 14, 2010 Dotarła wpłata od Ghanimy - 50 zł. Quote
nescca Posted December 18, 2010 Posted December 18, 2010 Zmiencie tytuł..... Barcie wszystko można zarzucić....tylko nie to ,że Ona jest nijaka :) Dziś Lilki kotka upolowała mysz i przyniosła Lilce pod dom (robi tak odkąd Waldek nakrzyczał ,że kot się op.... la ) Bertula dorwała zamarzniętą zdobycz i.... tak się bawiła ,że boki można było zrywać. Reasumując...lubi myszy...i świerze i mrożone. Ale bądźcie spokojne.... nie służą Jej do konsumpcji.... jedynie do zabawy :) We dwie z Szilą tworzą niezwykły duet. Dziś Berta przegryzała Szili gardło na śniegu. Gdyby ktoś to widział to pomyślał by ,że suki walczą. Ale nic podobnego.... Szila była przeszczęśliwa. Kurde.... jakie to dwie sympatyczne wariatki. Quote
Recommended Posts