Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

To czekamy na filmik:)

Już mi nieco stres po sprawie Rysia opadł, więc z przyjemnością obejrzę. No jeszcze jutro wizyta w schronisku, przyjazd w piątek Rysia, w niedzielę Czarek i może już bez stresu co?
Ganiam ostatkiem sił, ale:):):):):)

Posted

Berta u Lilki czuje sie jak w domu - matko co za szalona suka:):)
wariuje tak, ze ciezko Jej zrobic normalne zdjecie
ma swoje zwariowane pomysly - jak bylam to akurat zakopywala -Lilka mowi ze juz 4 -miske w swojej budzie w sianie:D:D::D

Posted

Oczka_ napisał(a):
Jesli moge to poprosze nr konta na pw, kiedys deklarowalam sie i chcialabym zaplacic to co jestem dluzna i zaczac wplacac regularnie.. strasznie mi glupio :(

Konto poleciało na pw - dziękuję Oczka_ :)

Posted

Mam mały problem... - chciałam przelać pieniążki za hotel Berty, ale okazało się, że mój token stracił ważność i nie mogę wejść na swoje konto :razz: Dzwoniłam do banku i jutro muszę udać się po nowy. W tej sytuacji pieniążki przelałabym jutro wieczorem. Przepraszam za kłopot :oops:

Posted

Boże mój.... jak te nasze baby się kochają :) Widzicie to? W boksie też kotłują się i całują....czasem wpadają do jedne budy i w niej też szaleją. Cholernie zgrany duet z nich jest. KIedyś przełożyłam Szilke do innego boksu celem pomocy w wyciągnięciu przekochanego Barika z depresji ,ale dziewczyny były tak smutne i osowiałe ,że trzeba Je było z powrotem połączyć. Fajna ta przyjaźń.

Posted

Kurcze takie fajne psiny i nie ma zainteresowania ... najważniejsze, że są wesolutkie i nic nie wiedzą o tym, że nikt ich nie chce :shake:

Będziemy ogłaszać i szukać domu do skutku :)

Posted

One bardzo są ze sobą związane. Tyle czasu razem...
Ja nie mogłam znieść, jak Szilę przeniesiono do innego boksu,ona w oczach marniała.
I marzy mi się, że któraś panna znajdzie dom i że do hoteliku wyślemy czwartą i ostatnią z ich boksu Balbinkę. Ta bidula tam sama i nie sama, bo z innymi suniami została.

Posted

Zmiencie tytuł..... Barcie wszystko można zarzucić....tylko nie to ,że Ona jest nijaka :) Dziś Lilki kotka upolowała mysz i przyniosła Lilce pod dom (robi tak odkąd Waldek nakrzyczał ,że kot się op.... la ) Bertula dorwała zamarzniętą zdobycz i.... tak się bawiła ,że boki można było zrywać. Reasumując...lubi myszy...i świerze i mrożone. Ale bądźcie spokojne.... nie służą Jej do konsumpcji.... jedynie do zabawy :) We dwie z Szilą tworzą niezwykły duet. Dziś Berta przegryzała Szili gardło na śniegu. Gdyby ktoś to widział to pomyślał by ,że suki walczą. Ale nic podobnego.... Szila była przeszczęśliwa. Kurde.... jakie to dwie sympatyczne wariatki.