marysia55 Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 [quote name='danka4u1']Absurd w czystej postaci!!![/QUOTE][I] mamuśka[/I] przyznaj się z którego wątku mnie zacytowałaś:evil_lol:, albo znowu mamy do czynienia z 'sprzężeniem dusz' :diabloti: Quote
gonia66 Posted November 13, 2010 Author Posted November 13, 2010 [quote name='marysia55'][I] mamuśka[/I] przyznaj się z którego wątku mnie zacytowałaś:evil_lol:, albo znowu mamy do czynienia z 'sprzężeniem dusz' :diabloti:[/QUOTE]Wiedziałam, wiedziałam, ze skądś znam te słowa;);) A teraz prosze mi pomóc rozwiazac zagadkę...wlasnie się najadła- pyszna sałatka z tuńczyka plus herbatka wisniowa....co zjadłam..kolację, czy sniadanko..??U mnie w domku obecnie TZ na lapptopie jednym, córeczka na drugim, ja na trzecim..a w tle leci 4 z kolei odcinek M-jak Miłosc(nagrałam 6 ostatnich, bo nie miałam czasu ogladac bezposrednio;):D)śpi tylko Zuzia i synus(ale u niego Tv gra, az tu słyszę;))..u nas jest dzin, czy noc...czy o co chodzi..??;);):p Quote
marysia55 Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 [quote name='gonia66']Wiedziałam, wiedziałam, ze skądś znam te słowa;);) A teraz prosze mi pomóc rozwiazac zagadkę...wlasnie się najadła- pyszna sałatka z tuńczyka plus herbatka wisniowa....co zjadłam..kolację, czy sniadanko..??U mnie w domku obecnie TZ na lapptopie jednym, córeczka na drugim, ja na trzecim..a w tle leci 4 z kolei odcinek M-jak Miłosc(nagrałam 6 ostatnich, bo nie miałam czasu ogladac bezposrednio;):D)śpi tylko Zuzia i synus(ale u niego Tv gra, az tu słyszę;))..u nas jest dzin, czy noc...czy o co chodzi..??;);):p[/QUOTE] Gosia:loveu: dla 'normalnych' ludzi jest teraz noc:evil_lol:, ale dla 'normalnych inaczej' jest teraz dzień' :diabloti: .... więc sprawa czy to kolacja czy śniadanie to prawie to samo co " herbata czy kawa' jako zapytanie gdy witamy gości :p:p:p Quote
gonia66 Posted November 13, 2010 Author Posted November 13, 2010 [quote name='marysia55']Gosia:loveu: dla 'normalnych' ludzi jest teraz noc:evil_lol:, ale dla 'normalnych inaczej' jest teraz dzień' :diabloti: .... więc sprawa czy to kolacja czy śniadanie to prawie to samo co " herbata czy kawa' jako zapytanie gdy witamy gości :p:p:p[/QUOTE] NO taaaaaaaak...zwłaszcza , ze kawusie pilismy 2 godz temu...zaczął sie 5 odcinek "Mki"...spac sie nie chce, ale chyba trzeba sie zmusic;);) Quote
danka4u1 Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 Tam był jednak absurdalny wirus!!! Zażyłam kawałek tego czegoś i toto kazało mi iść spać. Wam też !! A ja mu na to: Nie jest ważne, o której chodzę spać, ważne- jak wykorzystuję czas, gdy nie śpię. Quote
marysia55 Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 [quote name='danka4u1']Tam był jednak absurdalny wirus!!! Zażyłam kawałek tego czegoś i toto kazało mi iść spać. Wam też !! A ja mu na to: [B]Nie jest ważne, o której chodzę spać, ważne- jak wykorzystuję czas, gdy nie śpię.[/B][/QUOTE] a może trochę zweryfikujemy te wersję Danusi i powiem tak ; [B]"nie ważne kto z kim śpi byle się wyspał"[/B]:diabloti: DOBRANOC [I]mamusiu [/I]:loveu:, tez zaraz spadam do wyrka ... mojego ukochanego wyra z mnóstwem zwierzaków :evil_lol: Quote
gonia66 Posted November 13, 2010 Author Posted November 13, 2010 [quote name='danka4u1']Tam był jednak absurdalny wirus!!! Zażyłam kawałek tego czegoś i toto kazało mi iść spać. Wam też !! A ja mu na to: Nie jest ważne, o której chodzę spać, ważne- jak wykorzystuję czas, gdy nie śpię.[/QUOTE] [quote name='marysia55']a może trochę zweryfikujemy te wersję Danusi i powiem tak ; [B]"nie ważne kto z kim śpi byle się wyspał"[/B]:diabloti: DOBRANOC [I]mamusiu [/I]:loveu:, tez zaraz spadam do wyrka ... mojego ukochanego wyra z mnóstwem zwierzaków :evil_lol:[/QUOTE] NO, toście teraz obie dowaliły:D teraz to juz w ogole nie zasnę...własnie zaczęłam przegladac neta w poszukiwaniu jakichs nowych scenariuszy na Boże Narodzenie dla dzieciakow...:);) CZyli jak zwykle- po sniadanku zabiera się człowiek do pracy;):D No to na mnie kolej w takim arzie: "[B]Nie wazne kto , ile śpi..wazne, żeby sie obudził"[/B]:loveu::loveu: O jaaaaaaaaaaaaaaaaa...to faktycznie wirus nieziemski!!I jaki zaraźliwy!!!!!:p:p Quote
danka4u1 Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 [B]To niech się wyśpi[/B] i ma szampański humor od świtu tzn od 14 !!! Czego i sobie zyczę. Dobranoc. Quote
gonia66 Posted November 13, 2010 Author Posted November 13, 2010 Ej, no!!!!POBUDKA!!!!!!!!!!!!!!! JA juz po kawusi, zaraz zabieram sie za sprzatanko, a tu cisza,...jakby conajmniej noc była... Wstawac pelansjanki, bo zaraz bedzie sie ciemno robilo na dworku;):):) Mizianka dla Pelasi naszej słodziutkiej:):):) Quote
danka4u1 Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 SIĘ melduję w takim samym stanie co [I]córeczka[/I] Marychna Quote
rita60 Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 Kawę to się pije rano:cool3:witaj rodzinko:loveu:i witaj Pelasiu:multi: Quote
danka4u1 Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 Rano kochanie, własnie rano...zapraszamy do towarzystwa. Pomoc przy sprzątanku- starej matce, by sie przydała....obiad jakiś dla dzieci...spacerów kilka dłuższych z futrzakiem...oj, nie na mój " siwy włos" te obrządki Pelagia ma dobrze. Chcę być psem u Smoczka. Quote
rita60 Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 Nie ma sprawy "mamusiu" pomogę przy sprzątanku, niedawno nasmażyłam góre naleśniczków z serem,to zapraszam:lol: Quote
gonia66 Posted November 13, 2010 Author Posted November 13, 2010 [quote name='danka4u1']Rano kochanie, własnie rano...zapraszamy do towarzystwa. Pomoc przy sprzątanku- starej matce, by sie przydała....obiad jakiś dla dzieci...spacerów kilka dłuższych z futrzakiem...oj, nie na mój " siwy włos" te obrządki Pelagia ma dobrze. Chcę być psem u Smoczka.[/QUOTE]Oj..my biedne kobity- gospodynie domowe....sobota jest fajna..ale wieczorkiem, kiedy wszystko juz oporządzone;):D [quote name='rita60']Nie ma sprawy "mamusiu" pomogę przy sprzątanku, niedawno nasmażyłam góre naleśniczków z serem,to zapraszam:lol:[/QUOTE] Ale ja dzis jakos się spręzyłam i mam z głowy:) Posprzatane, ugotowane(3 dni temu;):D, tylko dla Zuzanki rosołek z kluseczkami zrobiłam osobno), podłogi pomyte..wiec mogę zasiąśc..szkoda, ze wcześniej tu nie weszłam...citeczke Rite bym "zgarnęła" do siebie, tym bardziej, ze dzis bylam sama na sam z chalupą (TZ pojechal z Zuzka na trening)..no, ale juz spoko...czyli czas na kawusię popołudniową;):D Zapraszam!!! Quote
Ukryty Smok Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 Cooo? Nieważne, kto z kim śpi?!:mad: Najpierw kury, a teraz....to :crazyeye: W piekle bym Was poznała!!!!!:diabloti: Quote
danka4u1 Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 Chetnie skorzystam z zaproszenia na kawusię. Jestem między poprawami prac- odebrało mi resztki rozumu, żeby robić sprawdziany, ale ten rozum dopiero potem znalazłam na drodze...- a ciastem ...hahaha hehehe na ciasto nie zapraszam, bo za bardzo Was lubię, by narażać Wasze żołądki na sensacje.. Quote
gonia66 Posted November 13, 2010 Author Posted November 13, 2010 No i co tu taka cisza..??:o JA juz zrobiona na "bóstwo"(z farbą na głowie), popijam herbatkę wiśniową, gotowa do niedzieli:):) Pelasia wybiegana zapewne, smacznie juz śpioszek śpi sobie... Moja córeczka ma dzis za zadanie domowe wstac o 5.30 na finał MŚ w siatkówce;);) Więc chyba dzis dłuzej posiedze, zeby ja obudzić;):D A jeśli mi sie uda, to będzie to nie lada wyczyn, bo jakas śpiąca dziś jestem...to pewnie po wczorajszych "balangach" na wątku;);):D Ciekawe, co u Lidzi, nie pokazała sie dziś...Bedzie "enka" oj będzie;);) Quote
Cajus JB Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 [quote name='gonia66']No i co tu taka cisza..??:o JA juz zrobiona na "bóstwo"(z farbą na głowie), popijam herbatkę wiśniową, gotowa do niedzieli:):) Pelasia wybiegana zapewne, smacznie juz śpioszek śpi sobie... Moja córeczka ma dzis za zadanie domowe wstac o 5.30 na finał MŚ w siatkówce;);) Więc chyba dzis dłuzej posiedze, zeby ja obudzić;):D A jeśli mi sie uda, to będzie to nie lada wyczyn, bo jakas śpiąca dziś jestem...to pewnie po wczorajszych "balangach" na wątku;);):D Ciekawe, co u Lidzi, nie pokazała sie dziś...Bedzie "enka" oj będzie;);)[/QUOTE] Dobry wieczór Pelasi. Dobry wieczór Wszystkim. Quote
irenaka Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 Wymiękam przy Waszych postach. Jesteście rewelacyjne!!!:multi::multi: A jak Pelasia? Ogłoszenia ma? Może jakiegoś zestawiku bazarkowego poszukam? Sama nie mam siły już klepać:shake:. Quote
gonia66 Posted November 13, 2010 Author Posted November 13, 2010 [quote name='irenaka']Wymiękam przy Waszych postach. Jesteście rewelacyjne!!!:multi::multi: A jak Pelasia? Ogłoszenia ma? Może jakiegoś zestawiku bazarkowego poszukam? Sama nie mam siły już klepać:shake:.[/QUOTE] Wiesz co Irenko?Pelasia miala ogłoszenia, duuuzo ogloszen od majqi, ale ja osobiscie nawet nie wiem , jak długo one sa ważne...Isadorka obiecała nowe, wypasione allegro, ale czekamy na nowe focie dziewczynki, bo Smoczka troszkę nie było z ważnych przyczyn... A nikt do Ciebie nie dzwonil, oprocz tych dwóch chy a telefonow, co kiedys mi opowiadałas..?? Quote
Lidan Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 Witajcie gdakacze, zaglądacze, pytacze i nocne marki, a przede wszystkim Pelasiu :iloveyou: Jestem ciągle ze wszystkim do tyłu :angryy: Nie nadążam z czytaniem nawet tego wątku :placz: Musicie tak tokować do godzin porannych :roll: Czy Wy przypadkiem nie gracie w taka grę, którą znam tylko ze słyszenia a nazywa się chyba Trawian :???: Nie wiem o co w niej chodzi dokładnie (jakieś wioski się buduje, wojsko karmi, ataki wysyła, sojusze zawiązuje) ale mój mąż przed wczoraj poszedł spać gdy ja do pracy wstawałam bo swoich wiosek przed atakami wrogich armii bronił :stupid: Goniu dziękuję Ci za obecność na wątku Zenka i Cyryla. Naprawdę potrafisz rozkręcić wątek i rozruszać ludzi :loveu: Danusiu rozśmieszasz mnie okropnie :calus: i utrzymujesz w dobrym nastroju. Poleciałam czytać gdzieś tam (już nie pamiętam gdzie) o tych achach i ochach caronimy nad moja osobą :oops: i od razu mi się lepiej zrobiło. Masz wybaczone wrobienie w ogłoszenia :cool2: Narobiłam się ich ostatnio trochę i to nie tylko dla tamtych psów bo z rozpędu i innym po parę chociaż zrobiłam. Ukryty Smoku co słychać u Pelagi wspaniałej? Jak się dziewczynka zachowuje? Pewnie nikt nie dzwoni w jej sprawie skoro nie meldujesz nam o tym :roll: Potrzeba nowych ogłoszeń? (chyba oszalałam, że o to pytam :stupid:) A może jednak Pelagia już nie szuka domu :siara: Quote
gonia66 Posted November 13, 2010 Author Posted November 13, 2010 [quote name='Lidan']Witajcie gdakacze, zaglądacze, pytacze i nocne marki, a przede wszystkim Pelasiu :iloveyou: Jestem ciągle ze wszystkim do tyłu :angryy: Nie nadążam z czytaniem nawet tego wątku :placz: Musicie tak tokować do godzin porannych :roll: Czy Wy przypadkiem nie gracie w taka grę, którą znam tylko ze słyszenia a nazywa się chyba Trawian :???: Nie wiem o co w niej chodzi dokładnie (jakieś wioski się buduje, wojsko karmi, ataki wysyła, sojusze zawiązuje) ale mój mąż przed wczoraj poszedł spać gdy ja do pracy wstawałam bo swoich wiosek przed atakami wrogich armii bronił :stupid: Goniu dziękuję Ci za obecność na wątku Zenka i Cyryla. Naprawdę potrafisz rozkręcić wątek i rozruszać ludzi :loveu: Danusiu rozśmieszasz mnie okropnie :calus: i utrzymujesz w dobrym nastroju. Poleciałam czytać gdzieś tam (już nie pamiętam gdzie) o tych achach i ochach caronimy nad moja osobą :oops: i od razu mi się lepiej zrobiło. Masz wybaczone wrobienie w ogłoszenia :cool2: Narobiłam się ich ostatnio trochę i to nie tylko dla tamtych psów bo z rozpędu i innym po parę chociaż zrobiłam. Ukryty Smoku co słychać u Pelagi wspaniałej? Jak się dziewczynka zachowuje? Pewnie nikt nie dzwoni w jej sprawie skoro nie meldujesz nam o tym :roll: Potrzeba nowych ogłoszeń? (chyba oszalałam, że o to pytam :stupid:) A może jednak Pelagia już nie szuka domu :siara:[/QUOTE] OOOOOooo..i nasza Lidzia znów ma jednak obecnośc;) RZutem na taśme zdązla przed północą:)A juz myślalam, ze haracz za nieobecności ściągnę;) Lidziu...mówisz, ze Danus CIe rozbawia..??Masz racje, DAnus jest "the best namber łan" , ale założe się, ze jak CI cos na PW przyslę, to dziś nic nie pobije mojego arcyśmiesznego newsa;):):)Chcesz..??CZy nie jestes juz dzis w stanie pekać ze śmiechu..??:) Quote
Lidan Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 Dawaj. Jak nie usnę to zdążę pęknąć ze śmiechu ;-) Quote
gonia66 Posted November 13, 2010 Author Posted November 13, 2010 [quote name='Lidan']Dawaj. Jak nie usnę to zdążę pęknąć ze śmiechu ;-)[/QUOTE] JUz wysylam...tylko blagam, nie zemdlej ze śmiechu;):D Quote
Recommended Posts