Jump to content
Dogomania

PELASIA NAS POŁĄCZYŁA A TERAZ DYSKUTUJEMY SOBIE O ŻYCIU:):) O Pelasi czasem też:):)

Recommended Posts

• Replies 3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='majqa']Robię porcjami, brak doby... coraz chorsze to moje matrix. ;-)[/QUOTE]
yyyyyyyyyyyyyyyy.......:o
JAkby to powiedzieć...hhmmm...a mam wziąc na kolanko..???:o;):D
MAjqa...te Twoje ogłoszonka ...taka ilość...a takim czasie- jak dla mnie to wyczyn godny mistrza swiata:):) I jeśli chodzi o mnie- to u mnie to mistrzostwo masz zaklepane;):D

Posted

NO ja teeeeeeezzzzzzzzzzz!!! ALe Isadorka..Ty chcesz mnie zabić..??:o ZNow mam taniec do nauki- ale teraz bedzie gorzej- wszak ja bardziej do tego hipcia podobna jestem- ze śpiewem to juz bym sobie poradzila ..ale ten taniec psiuka...hhhmmmm....znow poczekam az TZ zasnie, ale jakby mnie jutro nie było- znaczy, zem padła od tych wygibasów i figur (szczególnie jednej;):D:p)

Posted

:o:o:o:o.....................o żesz.........w mordę..............buahahahahahhaaa....czyli mamy Misia Przeklinaka i Motylka Przeklinaka tez mamy;):D...wezme go sobie w zakładki...;):D

Posted

NO tak..nawet o tych mięsniach nie wiedziałam;):D...faktycznie są fora i wątki nawet gdzie warto byloby pod kazdym postem to wklejać-ku pamięci.. bo na stare lata to trzeba sie oszczedzac- a po co wysilac tak te mięsnie 33000 razy dziennie;):D;);)

Posted

[quote name='gonia66'](...) na stare lata to trzeba sie oszczedzac- a po co wysilac tak te mięsnie 33000 razy dziennie;):D;);)[/QUOTE]
...jak można energię skierować na zwieracze... Czyż nie? :roflt: :roflt: :roflt:
Właśnie jeżdżę na żelazku i n-ty raz, odnajdując w tym samą siebie, oglądam Dzień Świra. :eviltong:

Posted

[quote name='majqa']...jak można energię skierować na zwieracze... Czyż nie? :roflt: :roflt: :roflt:
Właśnie jeżdżę na żelazku i n-ty raz, odnajdując w tym samą siebie, oglądam Dzień Świra. :eviltong:[/QUOTE]
No ta kobieta mnie calkiem dobije!!ONa ma jeszcze czas na zelazko??:o JA żelazka juz 2 miesiace bite nie widzialam:):):)

Posted

Dlaczego ja tutaj- k....- nie przyszłam- k....- na początku biegania po wątkach??? Tutaj znowu k...[B]czyli motylek. [/B]Oszczędziłabym sobie [B]- motylek-[/B]nerwów i lżej biegałoby mi się do psiaków w potrzebie.
Jesteście rewelacyjne- [B]motylek-[/B]
Muszę teraz pofrunąć jak[B] k? motylek?[/B]-do tych bid, bo nasza Pelagia jest bezpieczna. Tylko nieco ciszej i bez motylków, bo zdeprawujecie panienkę.
Czy ja mam obecność? Może tylko spóźnienie??? Proszę

Posted

[quote name='majqa']O wyobraźni! Po kij prasować, jak i tak się pogniotą. ;-)[/QUOTE]OOooooo..i o to wlasnie chodzi!!Po kij..??Gonia ładnie wiesza na podworeczku....wiaterek wyprasuje i od razu skladam- jest gites majonez:):) Rączki tez trezba szanowac, nie tylko mięśnie twarzy;):D

[quote name='danka4u1']Dlaczego ja tutaj- k....- nie przyszłam- k....- na początku biegania po wątkach??? Tutaj znowu k...[B]czyli motylek. [/B]Oszczędziłabym sobie [B]- motylek-[/B]nerwów i lżej biegałoby mi się do psiaków w potrzebie.
Jesteście rewelacyjne- [B]motylek-[/B]
Muszę teraz pofrunąć jak[B] k? motylek?[/B]-do tych bid, bo nasza Pelagia jest bezpieczna. Tylko nieco ciszej i bez motylków, bo zdeprawujecie panienkę.
Czy ja mam obecność? Może tylko spóźnienie??? Proszę[/QUOTE]
HHmmm....w drodze wyjątku i tylko po starej znajomości, uwzględniam prośbe i zapisuje spóźnienie...;)
NAstepnym razem bedzie odróbka...ale od razu uprzedzam- praca cięzka i wymagająca użycia mięsni...wielu;P:):D