gonia66 Posted August 25, 2010 Author Posted August 25, 2010 [quote name='majqa']Robię porcjami, brak doby... coraz chorsze to moje matrix. ;-)[/QUOTE] yyyyyyyyyyyyyyyy.......:o JAkby to powiedzieć...hhmmm...a mam wziąc na kolanko..???:o;):D MAjqa...te Twoje ogłoszonka ...taka ilość...a takim czasie- jak dla mnie to wyczyn godny mistrza swiata:):) I jeśli chodzi o mnie- to u mnie to mistrzostwo masz zaklepane;):D Quote
Ukryty Smok Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 Dziękuję Wam wszystkim, że jesteście!:loveu: Nie macie pojęcia, jak bardzo mi to potrzebne! Jak bardzo NAM to potrzebne! Quote
Isadora7 Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 Ja dzisiaj tylko na chwilę, no i znowu coś Wam zagram [video=youtube;8E8xMcXmI9E]http://www.youtube.com/watch?v=8E8xMcXmI9E[/video] Quote
Ukryty Smok Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 Normalnie padłam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:roflt: Quote
gonia66 Posted August 25, 2010 Author Posted August 25, 2010 NO ja teeeeeeezzzzzzzzzzz!!! ALe Isadorka..Ty chcesz mnie zabić..??:o ZNow mam taniec do nauki- ale teraz bedzie gorzej- wszak ja bardziej do tego hipcia podobna jestem- ze śpiewem to juz bym sobie poradzila ..ale ten taniec psiuka...hhhmmmm....znow poczekam az TZ zasnie, ale jakby mnie jutro nie było- znaczy, zem padła od tych wygibasów i figur (szczególnie jednej;):D:p) Quote
Isadora7 Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 A jak mam doła, jestem wściekłą, zmęczona, wkurzona puszczam sobie "motylka" działa :):):) [video=youtube;BksJPPMryJs]http://www.youtube.com/watch?v=BksJPPMryJs[/video] Quote
majqa Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 Wiem, wiem i rozumiem... Motylek powala!!! :evil_lol: Quote
Igiełka Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 Ha ha ale działa odprężająco :evil_lol::evil_lol: Quote
gonia66 Posted August 25, 2010 Author Posted August 25, 2010 :o:o:o:o.....................o żesz.........w mordę..............buahahahahahhaaa....czyli mamy Misia Przeklinaka i Motylka Przeklinaka tez mamy;):D...wezme go sobie w zakładki...;):D Quote
Isadora7 Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 To polecam jeszcze pewną maksymę, mam to przyczepione jako podpis na jednym forum. [IMG]http://img841.imageshack.us/img841/197/fakiu.png[/IMG] Quote
Igiełka Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 Ciotka Ty to masz poczucie humoru hahahha Quote
gonia66 Posted August 25, 2010 Author Posted August 25, 2010 NO tak..nawet o tych mięsniach nie wiedziałam;):D...faktycznie są fora i wątki nawet gdzie warto byloby pod kazdym postem to wklejać-ku pamięci.. bo na stare lata to trzeba sie oszczedzac- a po co wysilac tak te mięsnie 33000 razy dziennie;):D;);) Quote
majqa Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 [quote name='gonia66'](...) na stare lata to trzeba sie oszczedzac- a po co wysilac tak te mięsnie 33000 razy dziennie;):D;);)[/QUOTE] ...jak można energię skierować na zwieracze... Czyż nie? :roflt: :roflt: :roflt: Właśnie jeżdżę na żelazku i n-ty raz, odnajdując w tym samą siebie, oglądam Dzień Świra. :eviltong: Quote
Igiełka Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 Hi hi no to wszystko w temacie :evil_lol::evil_lol: Quote
gonia66 Posted August 25, 2010 Author Posted August 25, 2010 [quote name='majqa']...jak można energię skierować na zwieracze... Czyż nie? :roflt: :roflt: :roflt: Właśnie jeżdżę na żelazku i n-ty raz, odnajdując w tym samą siebie, oglądam Dzień Świra. :eviltong:[/QUOTE] No ta kobieta mnie calkiem dobije!!ONa ma jeszcze czas na zelazko??:o JA żelazka juz 2 miesiace bite nie widzialam:):):) Quote
Igiełka Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 Ciotka Gonia66 ma pogięte ubrania a to o czymś świadczy :evil_lol::evil_lol: Quote
gonia66 Posted August 25, 2010 Author Posted August 25, 2010 [quote name='Igiełka']Ciotka Gonia66 ma pogięte ubrania a to o czymś świadczy :evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] NO jak to o czym- "jaki pan- taki kram";):D Quote
majqa Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 O wyobraźni! Po kij prasować, jak i tak się pogniotą. ;-) Quote
danka4u1 Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 Dlaczego ja tutaj- k....- nie przyszłam- k....- na początku biegania po wątkach??? Tutaj znowu k...[B]czyli motylek. [/B]Oszczędziłabym sobie [B]- motylek-[/B]nerwów i lżej biegałoby mi się do psiaków w potrzebie. Jesteście rewelacyjne- [B]motylek-[/B] Muszę teraz pofrunąć jak[B] k? motylek?[/B]-do tych bid, bo nasza Pelagia jest bezpieczna. Tylko nieco ciszej i bez motylków, bo zdeprawujecie panienkę. Czy ja mam obecność? Może tylko spóźnienie??? Proszę Quote
gonia66 Posted August 25, 2010 Author Posted August 25, 2010 [quote name='majqa']O wyobraźni! Po kij prasować, jak i tak się pogniotą. ;-)[/QUOTE]OOooooo..i o to wlasnie chodzi!!Po kij..??Gonia ładnie wiesza na podworeczku....wiaterek wyprasuje i od razu skladam- jest gites majonez:):) Rączki tez trezba szanowac, nie tylko mięśnie twarzy;):D [quote name='danka4u1']Dlaczego ja tutaj- k....- nie przyszłam- k....- na początku biegania po wątkach??? Tutaj znowu k...[B]czyli motylek. [/B]Oszczędziłabym sobie [B]- motylek-[/B]nerwów i lżej biegałoby mi się do psiaków w potrzebie. Jesteście rewelacyjne- [B]motylek-[/B] Muszę teraz pofrunąć jak[B] k? motylek?[/B]-do tych bid, bo nasza Pelagia jest bezpieczna. Tylko nieco ciszej i bez motylków, bo zdeprawujecie panienkę. Czy ja mam obecność? Może tylko spóźnienie??? Proszę[/QUOTE] HHmmm....w drodze wyjątku i tylko po starej znajomości, uwzględniam prośbe i zapisuje spóźnienie...;) NAstepnym razem bedzie odróbka...ale od razu uprzedzam- praca cięzka i wymagająca użycia mięsni...wielu;P:):D Quote
gonia66 Posted August 25, 2010 Author Posted August 25, 2010 [quote name='Igiełka']Trzeba zapytać szefowej :evil_lol:[/QUOTE]NO...to mi sie podoba- zapisuje w dzienniku plusika za aktywność:):):) Quote
Recommended Posts