Jump to content
Dogomania

Porzucona w rowie SONIA - JUŻ W NOWYM DOMKU!!! :) WRESZCIE :)!

Recommended Posts

• Replies 174
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bedzie dobrze, juz sie ustawilysmy z ciotka Abrakadabra :) Mamy o czym pogadac po drodze :diabloti:
Mi to w sumie z 10 godzin zajmie, ta cala wyprawa :)
Jak bedzie ladny patrol to i na czerwonym sie przejedzie, hehe :evil_lol:, zeby szybciej bylo :diabloti:

Posted

W piątek sterylka, a finansuje ciocia Abrakadabra ;) Ciotka Paulina jest bezrobotna w chwili obecnej i może przydać się tylko swą skromna osobą :)

Posted

Paulina78 napisał(a):
Bedzie dobrze, juz sie ustawilysmy z ciotka Abrakadabra :) Mamy o czym pogadac po drodze :diabloti:
Mi to w sumie z 10 godzin zajmie, ta cala wyprawa :)
Jak bedzie ladny patrol to i na czerwonym sie przejedzie, hehe :evil_lol:, zeby szybciej bylo :diabloti:

Aż zazdroszczę, że z Wami nie mogę pojechać :cool3:

Posted

Abrakadabra napisał(a):
Malagos mieszka trochę daleko.
Tylko czy ja się domyślam, że zazdrości nam tego PATROLU :diabloti:

HAHAHAHHAHA!!! Nie inaczej! :)
To samo chcialam napisac :) !!! Abrakadabra to moja bratnia dusza :D!!! Juz tyle mamy wspolnego..., patrole, CBS i serki twarogowe :lol::lol::lol: Heeheheh!!!!:diabloti::diabloti::diabloti:
Tylko zazdroscic :)

Posted

Abrakadabra napisał(a):
Paulina :cool3: - jak bedzie ładny patrol to my się nie wyrobimy na 16.00 do lecznicy :diabloti:

A jak sexowny na dodatek, to bedzie ciezko na 16.15 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:!!!

Posted

Mała jest dziś wkur.... Wszyscy dostali jeść a ona nie. Aż boję się chodzić koło jej kojca bo patrzy na mnie spojrzeniem kota ze shreka i normalnie błaga o trochę suchego. Masakra - ona kocha jeść:(

Posted

megii1 napisał(a):
Mała jest dziś wkur.... Wszyscy dostali jeść a ona nie. Aż boję się chodzić koło jej kojca bo patrzy na mnie spojrzeniem kota ze shreka i normalnie błaga o trochę suchego. Masakra - ona kocha jeść:(

Uuuu, no tak ciotka :D toś dała Jej popalić, a na dodatek jeszcze jakieś inne ciotki Ją wywiozą i pokroją - co za niefajny dzień, deszczowy, głodny, echhh :shake:

Posted

Awit napisał(a):
Jak sterylka, samopoczucie małej?

Dziś, o 16tej :), żeby się wyrobić muszę za godzinę wyjść :) - to do zoabzenia później :)

Posted

Sonia już u nas po sterylizacji:) Podobno w lecznicy trochę szalała dziewczyna ale u nas już się wyciszyła, wyprzytulała, zsikała na dywan a teren spaceruje po ogródku. Jutro i pojutrze ma dostać zastrzyk - niestety nie ma mojego Darka a ja zupełnie nie kumata w tych sprawach więc jak nie dam rady przyjedzie wetka i przy okazji obejrzy jak Sunia po zabiegu. Bidulka miała cztery szczeniaczki...ja k dla mnie ona była psiakiem domowym, co widać między innymi po fotkach:) Teraz pospacerowała po ogródku, usiadła przy drzwiach od tarasu, raz szczeknęła i czekała aż ją wpuszczę. Ciekawe jak noc z Korą i Griza bo nasza dziewczyna jakaś super towarzyska to niestety nie jest.

Posted

Megi slonko! :loveu:Ja niestety z powodu zbyt dlugotrwalej CALEJ akcji, nie odwiozlam malej :) Bylam smsmowo pod koniec... Ciekawe co Twoja Wetka powie, haha! Wiadomo bylo! :)
Megi - jestes wspaniala osoba i bardzo dziekuje, ze Nam pomoglas!!! Zaopiekuj sie BIDULKA, prosze :loveu::loveu::loveu:

Posted

Dzień dobry o tak wczesnej porze:) Sońka i Griza chciały wyjść więc i ja zaglądam. Mam pytanie - Sonia może pić od dziś ale jeść to też już może?

Posted

Wg mnie jeśli zechce to może jeść, moje suka była sterylizowana niedawno i nie pamiętam bym chowała jedzenia, a mam dwa psy.
Więc stało cały czas.

Posted

O masz megii1 to Ci dopiero godzina 4:38 :)! Ja sie chyba o tej polozylam :)
Co z Sonia? Udaly sie zastrzyki....??? :oops: Jak suniatko ogolnie?

Posted

Suniątko szczęśliwe, ze w domu; spokojne. W ciagu dnia musiałam wyjechać na chwile i siedziała w kojcu Miszy - tez spokój. Teraz śpi na pontoniku w sypialni razem z Korą, Megi, Grizą i Gabrysią:) A zastrzyk się udał - pierwszy raz w życiu robiłam (zawsze Darek się tym zajmuje) ale Sonia była wyrozumiała - nawet nie zauważyła:) To pewnie dzięki korepetycjom Neris:)

Posted

Haha, no tak! Neris to ma podejscie :)! Ona w 5 minut psa niechodzacego na smyczy zmienia w grzecznego kundla przy nodze :)
Super, ze mloda ok... !!! bardzo sie ciesze! :loveu:
Slyszalas o soniowej sledzionie? Ze jakis debil zaladowal jej takiego kopa :( ... Slow mi brak :(!!!