Awit Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 Powodzenia w łapaniu kociczki!! I trzymam kciuki za Sonię, oby w zdrowiu doszła do siebie Quote
P78 Posted August 24, 2010 Author Posted August 24, 2010 Bedzie dobrze, juz sie ustawilysmy z ciotka Abrakadabra :) Mamy o czym pogadac po drodze :diabloti: Mi to w sumie z 10 godzin zajmie, ta cala wyprawa :) Jak bedzie ladny patrol to i na czerwonym sie przejedzie, hehe :evil_lol:, zeby szybciej bylo :diabloti: Quote
P78 Posted August 25, 2010 Author Posted August 25, 2010 W piątek sterylka, a finansuje ciocia Abrakadabra ;) Ciotka Paulina jest bezrobotna w chwili obecnej i może przydać się tylko swą skromna osobą :) Quote
Awit Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 To ciotka Paulina dysponuje dużą ilością wolnego czasu, za to kasy mniej... Coś za coś:-) Quote
Abrakadabra Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 Paulina :cool3: - jak bedzie ładny patrol to my się nie wyrobimy na 16.00 do lecznicy :diabloti: Quote
malagos Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 Paulina78 napisał(a):Bedzie dobrze, juz sie ustawilysmy z ciotka Abrakadabra :) Mamy o czym pogadac po drodze :diabloti: Mi to w sumie z 10 godzin zajmie, ta cala wyprawa :) Jak bedzie ladny patrol to i na czerwonym sie przejedzie, hehe :evil_lol:, zeby szybciej bylo :diabloti: Aż zazdroszczę, że z Wami nie mogę pojechać :cool3: Quote
Abrakadabra Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 malagos napisał(a):Aż zazdroszczę, że z Wami nie mogę pojechać :cool3: Małgosia - dlaczego nie możesz? Quote
megii1 Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 Abrakadabra napisał(a):Małgosia - dlaczego nie możesz? No właśnie - ja też zapraszam:) Quote
Abrakadabra Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 megii1 napisał(a):No właśnie - ja też zapraszam:) Malagos mieszka trochę daleko. Tylko czy ja się domyślam, że zazdrości nam tego PATROLU :diabloti: Quote
P78 Posted August 25, 2010 Author Posted August 25, 2010 Abrakadabra napisał(a):Malagos mieszka trochę daleko. Tylko czy ja się domyślam, że zazdrości nam tego PATROLU :diabloti: HAHAHAHHAHA!!! Nie inaczej! :) To samo chcialam napisac :) !!! Abrakadabra to moja bratnia dusza :D!!! Juz tyle mamy wspolnego..., patrole, CBS i serki twarogowe :lol::lol::lol: Heeheheh!!!!:diabloti::diabloti::diabloti: Tylko zazdroscic :) Quote
P78 Posted August 25, 2010 Author Posted August 25, 2010 Abrakadabra napisał(a):Paulina :cool3: - jak bedzie ładny patrol to my się nie wyrobimy na 16.00 do lecznicy :diabloti: A jak sexowny na dodatek, to bedzie ciezko na 16.15 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:!!! Quote
P78 Posted August 26, 2010 Author Posted August 26, 2010 O masz i zapomnialam o tym kolnierzu i kaftaniku - ciotka Abrakadabra masz cos w domu :)? Jakis kolnierzyk zgrabny :)? Quote
megii1 Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 Mała jest dziś wkur.... Wszyscy dostali jeść a ona nie. Aż boję się chodzić koło jej kojca bo patrzy na mnie spojrzeniem kota ze shreka i normalnie błaga o trochę suchego. Masakra - ona kocha jeść:( Quote
P78 Posted August 27, 2010 Author Posted August 27, 2010 megii1 napisał(a):Mała jest dziś wkur.... Wszyscy dostali jeść a ona nie. Aż boję się chodzić koło jej kojca bo patrzy na mnie spojrzeniem kota ze shreka i normalnie błaga o trochę suchego. Masakra - ona kocha jeść:( Uuuu, no tak ciotka :D toś dała Jej popalić, a na dodatek jeszcze jakieś inne ciotki Ją wywiozą i pokroją - co za niefajny dzień, deszczowy, głodny, echhh :shake: Quote
P78 Posted August 27, 2010 Author Posted August 27, 2010 Awit napisał(a):Jak sterylka, samopoczucie małej? Dziś, o 16tej :), żeby się wyrobić muszę za godzinę wyjść :) - to do zoabzenia później :) Quote
megii1 Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 Sonia już u nas po sterylizacji:) Podobno w lecznicy trochę szalała dziewczyna ale u nas już się wyciszyła, wyprzytulała, zsikała na dywan a teren spaceruje po ogródku. Jutro i pojutrze ma dostać zastrzyk - niestety nie ma mojego Darka a ja zupełnie nie kumata w tych sprawach więc jak nie dam rady przyjedzie wetka i przy okazji obejrzy jak Sunia po zabiegu. Bidulka miała cztery szczeniaczki...ja k dla mnie ona była psiakiem domowym, co widać między innymi po fotkach:) Teraz pospacerowała po ogródku, usiadła przy drzwiach od tarasu, raz szczeknęła i czekała aż ją wpuszczę. Ciekawe jak noc z Korą i Griza bo nasza dziewczyna jakaś super towarzyska to niestety nie jest. Quote
P78 Posted August 27, 2010 Author Posted August 27, 2010 Megi slonko! :loveu:Ja niestety z powodu zbyt dlugotrwalej CALEJ akcji, nie odwiozlam malej :) Bylam smsmowo pod koniec... Ciekawe co Twoja Wetka powie, haha! Wiadomo bylo! :) Megi - jestes wspaniala osoba i bardzo dziekuje, ze Nam pomoglas!!! Zaopiekuj sie BIDULKA, prosze :loveu::loveu::loveu: Quote
megii1 Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 Dzień dobry o tak wczesnej porze:) Sońka i Griza chciały wyjść więc i ja zaglądam. Mam pytanie - Sonia może pić od dziś ale jeść to też już może? Quote
Awit Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 Wg mnie jeśli zechce to może jeść, moje suka była sterylizowana niedawno i nie pamiętam bym chowała jedzenia, a mam dwa psy. Więc stało cały czas. Quote
P78 Posted August 28, 2010 Author Posted August 28, 2010 O masz megii1 to Ci dopiero godzina 4:38 :)! Ja sie chyba o tej polozylam :) Co z Sonia? Udaly sie zastrzyki....??? :oops: Jak suniatko ogolnie? Quote
megii1 Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 Suniątko szczęśliwe, ze w domu; spokojne. W ciagu dnia musiałam wyjechać na chwile i siedziała w kojcu Miszy - tez spokój. Teraz śpi na pontoniku w sypialni razem z Korą, Megi, Grizą i Gabrysią:) A zastrzyk się udał - pierwszy raz w życiu robiłam (zawsze Darek się tym zajmuje) ale Sonia była wyrozumiała - nawet nie zauważyła:) To pewnie dzięki korepetycjom Neris:) Quote
P78 Posted August 29, 2010 Author Posted August 29, 2010 Haha, no tak! Neris to ma podejscie :)! Ona w 5 minut psa niechodzacego na smyczy zmienia w grzecznego kundla przy nodze :) Super, ze mloda ok... !!! bardzo sie ciesze! :loveu: Slyszalas o soniowej sledzionie? Ze jakis debil zaladowal jej takiego kopa :( ... Slow mi brak :(!!! Quote
Recommended Posts