Kapsel Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 A ona to czasem w domciu u Gisellki nie jest??? :smile::smile::smile: Quote
marta0731 Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 Giselka nie trzymaj nas w niepewności... ;) Badana była sunia? Jak z tą sterylką? Monitor i tak wycałowany :) Śliczniunia Quote
marta0731 Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 giselle4 napisał(a):DZIEKUJE ja jeszcze dzisija moze cos załatwie....moze jeszcze wyprosze aby jego tylko dali do nas.... Niestety nic się nie dowiedziałam... Ten wet co był na zmianie (a ich jest chyba trzech) nic mi nie powiedział :( Ty wiesz coś? Quote
giselle4 Posted September 17, 2010 Author Posted September 17, 2010 marta0731 napisał(a):Giselka nie trzymaj nas w niepewności... ;) Badana była sunia? Jak z tą sterylką? Monitor i tak wycałowany :) Śliczniunia Wszystko jak widzicie jest ok juz po sterylce wet przepisał jej betamox i codziennie przez 4 dni dostanie byłam cały ranek widac na sesji zdjęciowej wybudziła sie i napiła troszke wody. Wykąpałam Bela i wrocilam do niej ale dalej poszla spac....wiec tylko ja przykrylam i zostawiłam pod opieka pani kierownik po 16 Jasia telefonowała ze juz nasypała jej do miseczki karmy aby jak w nocy zgłodnieje ...miala cos w misce. ..i ze jest ok Szelak ,jutro rano jestem u Ciebie i znowu zrobimy ładna fotke Quote
giselle4 Posted September 17, 2010 Author Posted September 17, 2010 Kapsel napisał(a):A ona to czasem w domciu u Gisellki nie jest??? :smile::smile::smile: nie Kapselku jej trzeba zobic zastrzyk a ja brrrrrr boje sie krwi Quote
giselle4 Posted September 17, 2010 Author Posted September 17, 2010 marta0731 napisał(a):Niestety nic się nie dowiedziałam... Ten wet co był na zmianie (a ich jest chyba trzech) nic mi nie powiedział :( Ty wiesz coś? Marta,dziekuje juz wszystko ok... Skubi ma nie tylko nowy dom ale i nowe imie a mieszka w Wałbrzychu:) Quote
marta0731 Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 giselle4 napisał(a):Marta,dziekuje juz wszystko ok... Skubi ma nie tylko nowy dom ale i nowe imie a mieszka w Wałbrzychu:) Kamień z serca..... Cieszę się bardzo ;) A jak z nim wogóle? Quote
marta0731 Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 A Szeleczka ma już jakiś ds na horyzoncie? Quote
giselle4 Posted September 17, 2010 Author Posted September 17, 2010 marta0731 napisał(a):A Szeleczka ma już jakiś ds na horyzoncie? tak...ale to jeszcze 4 dni musi dojsc do siebie i jeszcze raz krew na tarczyce tyrzeba zrobic Dom dopiero pod koniec tygodnia ale chetni juz moga przyjechac i ja poznac:) Quote
kora78 Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 a co wet mowil o tym rozwolnieniu? miala kupe badana? jak ona po operacji bedzie robila pod siebie na rzadko :( Quote
fiorsteinbock Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 Cioteczki Kochane, Szela jutro bedzie nie do poznania - zobaczycie :) To mloda, silna sunia a po sterylce takie szybko dochodza do siebie. W azylu widzialam niejedna pocietą w dniu operacji - dramat, slaba, zamroczona. Na drugi dzien... Ja na izolatke a one juz ogonek na prawo i lewo. Moja osobista Nusia na drugi dzien ciagla mnie na smyczy jak szlysmy do weta. Jego mina i opinia jednoznaczna: typ, ktorego kijem nie dobija :) A miala 8 lat. Nie martw sie Kora - bedzie dobrze :) Quote
giselle4 Posted September 18, 2010 Author Posted September 18, 2010 fiorsteinbock napisał(a):Cioteczki Kochane, Szela jutro bedzie nie do poznania - zobaczycie :) To mloda, silna sunia a po sterylce takie szybko dochodza do siebie. W azylu widzialam niejedna pocietą w dniu operacji - dramat, slaba, zamroczona. Na drugi dzien... Ja na izolatke a one juz ogonek na prawo i lewo. Moja osobista Nusia na drugi dzien ciagla mnie na smyczy jak szlysmy do weta. Jego mina i opinia jednoznaczna: typ, ktorego kijem nie dobija :) A miala 8 lat. Nie martw sie Kora - bedzie dobrze :) masz racje ona juz wczoraj 2 razy wstala do picia..... i wyszla pod kraty zanioslam ja do posłanka ONA DZISIAJ BEDZIE SIE JUZ CAŁOWAC ale nie spacerowac jeszcze Quote
kora78 Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 widze, ze nie dostane odpowiedzi, jak z tym rozwolnieniem, co wasz wet powiedzial? czy badal i jak? extra Quote
giselle4 Posted September 18, 2010 Author Posted September 18, 2010 SZELUSI NIE POZNACIE NA FOTKACH...SLICZNA LASECZKA Z NIEJ Edytka zrobiła jej pare fotek:) pewnie pozniej wstawi Quote
giselle4 Posted September 18, 2010 Author Posted September 18, 2010 kora78 napisał(a):widze, ze nie dostane odpowiedzi, jak z tym rozwolnieniem, co wasz wet powiedzial? czy badal i jak? extra wczoraj na noc dostała miske Eukanuby...rano kopa byla normalna nie mialam dzisiaj aparatu aby zrobic fotke ale zrobie jutro rano.... Badał ja bo przepisał betamox,ktory podajemy przez 4 dni...juz pisałam:) Quote
marta0731 Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 Tylko tak myślę, że tą kupę to by się i tak przydało zbadać, nie tylko badać Szelkę, skoro tyle tych jajek tam ciągle miała... Wracaj szybciucho do formy Szelunia :):):) Wymiziaj ją jutro koniecznie ode mnie Giselka Quote
kora78 Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 ale betamox dostala po sterylce? jako wspomaganie powrotu do zdrowia po operacji? nie odnosnie rozwolnienia co wet mowil o rozwolnieniu 2tygodniowym i wykonywaniu sterylizacji w tym samym czasie? chyba mowil, ze mozna, skoro to wykonal.... inni weci mowili, ze sie nie powinno w takim przypadku. ale trudno, stalo sie. jestem o to zla a jaka przyczyne rozwolnienia ustalił?? Quote
fiorsteinbock Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 Szela dała mi buziaka, potem byla sesja. Grzeczna, spokojna czekala az sie napsrykam :) Quote
giselle4 Posted September 19, 2010 Author Posted September 19, 2010 dzisiaj juz powinna byc radosniejsza wczoraj jeszcze troszke smutna była ale jadła i juz zaczynała sie bawic.:) DZisiaj zastrzyk i w poniedziałek idziemy na specer..... a do czwartku-piatku juz powinna byc w domu:) Quote
giselle4 Posted September 19, 2010 Author Posted September 19, 2010 We wtorek jeszcze badanie krwi na tarczyce.... czy juz mozna jedna czy nadal 2 tabletki... to na razie tyle Quote
giselle4 Posted September 19, 2010 Author Posted September 19, 2010 Dzisiaj jzu szaleje po kojcu...mała łobuzica..... Quote
marta0731 Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 Pięknota z tej Szeluni Już niedługo w domku :multi: Quote
giselle4 Posted September 21, 2010 Author Posted September 21, 2010 w czwartek ostatni zastrzyk i juz panienka bedzie sie pakowac do domku:L) Quote
Iza i Avanti Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 giselle4 napisał(a):w czwartek ostatni zastrzyk i juz panienka bedzie sie pakowac do domku:L) A skąd domeczek? Jaki? Napisz coś więcej, prosimy.... Quote
Recommended Posts