Jump to content
Dogomania

SzP Maksi, ok 1 roku, świetna do agility. Szuka człowieka do pracy! ;)

Recommended Posts

Posted

Zobacz Maksi, wkońcu ktoś tu się pojawił i conieco napisał :)
Shila rzeczywiście bardzo podobna do Maksi. Tytuł faktycznie można zmienić ale nie wiem czy dobry pomysł napisać że to sznaucer bo to raczej nie sznaucer, poprostu psia fryzjerka tak ją ładnie ścięła a ktoś może się zawieść że to jednak nie rasowiec...

• Replies 131
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

;)Jak ktoś będzie chciał się czepiać, to do każdego sznaucera bez rodowodu może się przyczepić:evil_lol: To może napisać "śliczna sznupcia"?:lol:

Posted

marra napisał(a):

Tytuł faktycznie można zmienić ale nie wiem czy dobry pomysł napisać że to sznaucer bo to raczej nie sznaucer, poprostu psia fryzjerka tak ją ładnie ścięła a ktoś może się zawieść że to jednak nie rasowiec...

sznaucer,sznucer. Broda jest,twarda sierść jest. Martwisz się,ze ktoś weźmie " w typie sznaucera" ze schronu,zamiast go kupic na bazarze? ;) Jak ma sie zwodzić w ten sposób,to niech sie zwodzi i zyje w przekonaniu,że ma rasowego sznaucera ze schronu.

Posted

niby tak ale skąd pewnośc że jak ktoś mu uświadomi że jednak to nie sznaucer to ten ktoś jej nie wywali "bo chciał sznaucera", pójdzie po rasowca. Mój wrodzony "optymizm" aż razi po oczach :)

Posted

mówi się ludziom,że pies jest w "typie sznaucera". Jak ma wywalić,to wywali,ale nie z tego względu,że to nie jest rasowy sznaucer. Powód sobie każdy znajdzie,a Ty nie masz na to żadnego wpływu. Super rewelacyjni ludzi,ba! znajomi moga taki numer psu wywinąć o jaki ich nie podjrzewasz. Najlepsi ludzie pod słońcem.

Posted

Mało gości masz Maksi:-(, jak domek ma Cię wypatrzeć, jeśli prawie nikt nie zagląda:shake:. Trzeba zaprosić więcej dobrych ludzi. Czy są jakieś nowe wiadomości o życiu Maksi?