sybil Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 Maksi przypomina się nocną porą. Bardzo chciałaby spać we własnym domku:modla:. Trzymaj się, Maleńka!:kciuki: Quote
sybil Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 Dlaczego taka cudna i mądra Sunia nie może znaleźć własnego domku? Mało cioteczek zagląda do Maksi:-(. Szkoda, że jestem zapsiona:lol:, bo takie żywe srebro to Skarb!!!:loveu: Quote
halbina Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 może Formica ma za duże wymagania co do domku Maksi?... w końcu u niej w domu Maksi jest bardzo kochana przez wszystkich... i trudno się rozstać... Quote
marra Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 [quote name='halbina']może Formica ma za duże wymagania co do domku Maksi?... w końcu u niej w domu Maksi jest bardzo kochana przez wszystkich... i trudno się rozstać...[/QUOTE] Też mi się tak wydaje Halbina, ten tytuł odstrasza że się tak wyrażę :D Quote
sybil Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 Maksi pewnie bardzo by chciała zostać;), bo wygląda, że czuje się świetnie w domku, ale tu rządzi i decyduje Formica, a szara rzeczywistość nie zawsze pozwala na spełnianie marzeń:shake: Quote
marra Posted September 4, 2010 Posted September 4, 2010 Dokładnie, dlatego Maksi zmykaj na górę i łap domek ! :) Quote
sybil Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 Maksi przypomina się i zapewnia, że wniesie do domku duuużo radości;):loveu: Quote
sybil Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 Popołudniową porą też biegniemy na samą górę:Dog_run:.Sznupcia Maksi wciąż czeka na kochający domek!:loveu: Quote
brazowa1 Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 moze napiszcie w tytule,że sliczna sznaucerka,wiecej ludzi sie zainteresuje! Powodzenia Maksi! Quote
malawaszka Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 tia więcej ludzi... ja mam we wszystkich wątkach w tytułach i d-pa wicher po wątkach hula :lol: Quote
sybil Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 brazowa1 napisał(a):moze napiszcie w tytule,że sliczna sznaucerka,wiecej ludzi sie zainteresuje! Powodzenia Maksi! Też myślę, że to SzP na początku dobrze byłoby zmienić;-) np. na "śliczna, czarna sznaucerka". Maksi, hopaj na górę!:loveu: Quote
magda_z Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 Formica może chcesz też na DT nasz rybnicką Shile? Ona jest prawie identyczna jak Maksi, może nawet są siostrami? W sumie są w zbliżonym wieku, a Zabrze i Rybnik wcale daleko od siebie nie są. A tu wątek Shilki: http://www.dogomania.pl/threads/191886-Shila-m%C5%82odziutka-czarna-sznaucerka-%C5%9Brednia-szuka-domu Quote
brazowa1 Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 Obejrzaałam film i mnie powaliło-autentyczny talent,jest rewelacyjna! Quote
Recommended Posts