Elisabeta Posted July 1, 2014 Posted July 1, 2014 Dora, Ayame Nishijima się zgodziła! :multi: Pisz PW. :) Post Ayame znajdziesz na 228 str, gdy przyszła do nas z błękitnym banerkiem. :loveu: Quote
andegawenka Posted July 1, 2014 Posted July 1, 2014 [quote name='Elisabeta']Dora, Ayame Nishijima się zgodziła! :multi: Pisz PW. :) Post Ayame znajdziesz na 228 str, gdy przyszła do nas z błękitnym banerkiem. :loveu:[/QUOTE] Uf a już myślałam że nikt się nie zgłosi;) Quote
DORA1020 Posted July 1, 2014 Author Posted July 1, 2014 Dziekuje cioteczki,zaraz napisze do Ayame. Dzisiaj jest dla mnie bardzo smutny dzien:( odszedl Barni:( kochany Psiak...tak mi smutno:( Zegnaj Piesku:(:(:( [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/179053-Chory-staruszek-Barnaba-stracil-sponsora-jest-w-tragicznej-sytuacji-finansowej-Pomocy?p=14011510#post14011510[/URL] Quote
Ingrid44 Posted July 1, 2014 Posted July 1, 2014 Bardzo mi przykro Dora. Nie znlalam Barnaby ale zawsze mi smutno jak odchodzi piesek :( Quote
Lucyna Posted July 1, 2014 Posted July 1, 2014 Przykre :-( biedulek ja tymczasem zapraszam na bazarek dla pozostałych Twoich podopiecznych :p [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/253785-Fajne-ciuszki-szybka-licytacja-do-niedzieli-6-lipca-godz-22-00[/url] Quote
Elisabeta Posted July 2, 2014 Posted July 2, 2014 Lucyna, bardzo ładny bazarek. :smile: Tylko trzeba się spieszyć, bo krótko trwa... :eviltong: Quote
DORA1020 Posted July 2, 2014 Author Posted July 2, 2014 Bardzo dziekuje Lucynko za bazarek:) Fasolka po sterylce,nie pisalam wczesniej,zeby nie zapeszyc,ale wszystko w porzadku. Wlasnie dzwonilam zapytac jak sie czuje malutka,wet powiedzial,ze taka grzeczniutka,zostanie tam na razie pod opieka,jak wszystko dalej bedzie dobrze wroci na tymczas. Gdzie ten dom maluszku???????? Od kilku dni po ulicach Szczebrzeszyna blaka sie staruszek:( Duzy psiak,taki biedny........nakarmilam go dzisiaj,dalam mu troche karmy w batonie,zadlawil sie....wiec poszlam do Biedronki i kupilam mu serek wiejski,bardzo mu smakowal.Ale czy spotkam go jutro,zeby go nakarmic???? Quote
Elisabeta Posted July 2, 2014 Posted July 2, 2014 Dobra wiadomość. :smile: Uffff... Fasolko, wracaj do zdrowia. :smile: A potem do Domku... Kochana sunia. :smile: Na tym wątku tak zawsze. Jak coś dobrego, to zaraz smutki... Biedny staruszek. :sad: Wszystkie biedaki szczebrzeszyńskie wychodzą z zakamarków do Ciebie, Dora. :sad: Quote
Ty$ka Posted July 2, 2014 Posted July 2, 2014 Fasolko, wracaj do formy. I obyś nie musiała wracać do DT, lecz już śmignęła od razu do DS. Quote
Lucyna Posted July 2, 2014 Posted July 2, 2014 [quote name='Elisabeta']Lucyna, bardzo ładny bazarek. :smile: Tylko trzeba się spieszyć, bo krótko trwa... :eviltong:[/QUOTE] Trzeba się spieszyć bo wyjeżdżam w końcu przyszłego tygodnia :eviltong: Wstawiam zdjęcia staruszka na prośbę Dory [URL="http://s1178.photobucket.com/user/Lucyna09/media/P6160417.jpg.html"][IMG]http://i1178.photobucket.com/albums/x377/Lucyna09/P6160417.jpg[/IMG][/URL] Quote
Ty$ka Posted July 4, 2014 Posted July 4, 2014 Jaki cudowny. U mnie też ciągłe psy. I ciągle psychole.... Właściciel psychopata najpierw chciał sukę zaciupać siekierą (bo nie sprzedała się jako jedyna w miocie), a jak została uratowana przez sąsiadkę, moją znajomą, odgraża się, że sukę wywiezie do lasu... Koleżanka psa zatrzymać nie może, pies może być u niej 2dni! A ona jeszcze nie ma nawet roku! [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/254120-M%C5%82oda-suczka-potrzebuje-domku-na-cito-chocia%C5%BC-tymczasowego!!!!!!?p=22267978#post22267978[/url] Quote
DORA1020 Posted July 4, 2014 Author Posted July 4, 2014 Cudowny,ale widzisz jaka ma siwa mordke,i bardzo sie boi ludzi,do mnie podszedl,bo byl glodny. Ale zabrac go z ulicy to bylby problem. Najgorsze te psychole,jak ciezko z nimi walczyc i znikad pomocy:( wiem cos na ten temat....... mam tu duzo interwencyjnych spraw,i brak pomocy...... Quote
Ty$ka Posted July 4, 2014 Posted July 4, 2014 I wiekowy jest, będzie problem z domkiem. Mam nadzieję, że ktoś się ulituje. Dora, kochana zaktualizowałam pierwszą stronę, nie wiem czy zauważyłaś, tzn. usunęłam Sonię z psów w potrzebie, w końcu trafiła do raju. Dodać jakiegoś psa? Quote
DORA1020 Posted July 4, 2014 Author Posted July 4, 2014 [quote name='Ty$ka']I wiekowy jest, będzie problem z domkiem. Mam nadzieję, że ktoś się ulituje. Dora, kochana zaktualizowałam pierwszą stronę, nie wiem czy zauważyłaś, tzn. usunęłam Sonię z psów w potrzebie, w końcu trafiła do raju. Dodać jakiegoś psa?[/QUOTE] Dzieki:) Na nic nie mam czasu.........moze jutro zajrze...... a Brys wstawiony? On pilnie szuka domu,pisalam juz,ze kobieta,ktora okazala mu serce jast alkoholiczka,przychodza do nie rozni ludzie,tez pod wplywem,boje sie o psiaka. tej kobiecie ktos probowal poderznac gardlo,ale ona nie wie kto,bo byla pod wplywem.....ten ktos pewnie tez a jak ktos pewnego razu sprobuje skrzywdzic psiaka? Ludzie uzaleznienie robia rozne rzeczy....to nalog,moze pozniej zaluja tego,nie wiedza co robia.... Quote
Ty$ka Posted July 4, 2014 Posted July 4, 2014 Bryś ma nowe ogłoszenia? Zrobiłabym mu. Na pierwszej stronie jest. Quote
Elisabeta Posted July 4, 2014 Posted July 4, 2014 Ciesze się, że Soni już nie ma u Bezdomniaków, ale tyle tu następnych biedaków... :sad::sad: Quote
Ayame Nishijima Posted July 4, 2014 Posted July 4, 2014 Jutro wizyta PA dla szczeniaka. Umówiłam się o 10. Jak wrócę to napiszę jak wypadło. Quote
Elisabeta Posted July 5, 2014 Posted July 5, 2014 Wizyta jutro czyli dzisiaj... ;) Super, Ayame. Trzymam kciuki za wszystkie zainteresowane strony. :thumbs: I bardzo czekam na Twoją relację. :smile::smile: Quote
Ayame Nishijima Posted July 5, 2014 Posted July 5, 2014 Przepraszam, Dziewczyny, ale musia lam przełożyć wizytę. Dopadła mnie migrena, nie miałam jak dojechać :( Postaram sie jak najszybciej, w końcu szczeniak czeka, Quote
Elisabeta Posted July 5, 2014 Posted July 5, 2014 Ayame, współczuję... :sad::sad: Niech szybko wróci do Ciebie dobre samopoczucie. To pewnie przez te upały i wiatr, jeśli u Was tak wieje jak u nas.... A szczeniaczkowi to wszystko jedno. Źle mu u Mamuni? :loveu: Cierpliwie czekamy. :smile: Quote
Ty$ka Posted July 5, 2014 Posted July 5, 2014 Podbijam swoje pytanie, by się nie zawieruszyło. [quote name='Ty$ka']Bryś ma nowe ogłoszenia? Zrobiłabym mu. Na pierwszej stronie jest.[/QUOTE] Quote
DORA1020 Posted July 5, 2014 Author Posted July 5, 2014 [quote name='Ty$ka']Podbijam swoje pytanie, by się nie zawieruszyło.[/QUOTE] Oczywiscie,ze ma,od dawna....tylko,ze nikt nie dzwoni,przydalby sie nowy tekst,mam nawet pomysl,tylko czasu nie mam ale gdybys mogla zrobic to im wiecej tym lepiej Quote
DORA1020 Posted July 5, 2014 Author Posted July 5, 2014 [quote name='Elisabeta']Ayame, współczuję... :sad::sad: Niech szybko wróci do Ciebie dobre samopoczucie. To pewnie przez te upały i wiatr, jeśli u Was tak wieje jak u nas.... A szczeniaczkowi to wszystko jedno. Źle mu u Mamuni? :loveu: Cierpliwie czekamy. :smile:[/QUOTE] Z mamusia to juz dawno go nie ma,jest z rodzenstwem Pani,ktora chce go adoptowac denerwuje sie,ze jeszcze nie ma wizyty,a ona dosyc dlugo czeka dzwonila do mnie i milo nie bylo poniewaz oni maja przeprowadzke,wyprowadzaja sie z Krakowa w nastepynym tygodniu na wies pod Brzesko i chcieli jak najszybciej to wszystko dograc,a przeciez ja musze tez miec czas na zorganizowanie transportu boje sie,ze rodzina sie rozmysli,a wiecej tel w spr. adocpji nie ma.....:( Quote
Recommended Posts