DORA1020 Posted July 21, 2021 Author Posted July 21, 2021 Ta tri na zdjęciu nie wyglądała dobrze jak byłysmy w Kawęczynie:( Teraz pewnie sie zaokrągliła bo jest w ciąży,ale to bardzo chuda kicia:( Bardzo się cieszę,że udało się ja przechwycić na sterylke. Quote
DORA1020 Posted July 22, 2021 Author Posted July 22, 2021 Dziękuję bakusiowej za karmę dla kotków:) i dziękuję lipsik za wpłatę 100zł:) Pieniądze zostaną przeznaczone ns spłatę /ostatnia rata/ długu za leczenie Molci w RoyalVecie. Quote
sue Posted July 22, 2021 Posted July 22, 2021 17 godzin temu, DORA1020 napisał: Brawo sue:) kawał dobrej roboty:) :))) Niestety burasi nie ma 😞 Jeszcze ona mi wisi na głowie, muszę pilnować bo nie ma co liczyć że ktoś poinformuje w porę. Ludzie nie mają czasu zwracać uwagi na koty 😞 Później są kociaki i "zabierać"! 1 Quote
Dom tymczasowy u Kasi Posted July 22, 2021 Posted July 22, 2021 Dnia 21.07.2021 o 12:12, bakusiowa napisał: Zadeklarowałam 50 zł ale wysłałam 100 zł na potrzeby kociaków. Nie trzeba pisać o tej wpłacie na wątku bazarkowym bo to nie dotyczy bazarku. Odnośnie bazarku to trzeba było poprosić sue o pomoc. Czy jak w pierwszym poście kliknie się na trzy kropki w prawym górnym rogu to nie ma napisu edytuj? W pierwszym poście jest zawsze opis sytuacji i link do wątku którego dotyczy. Drugi post rezerwuje się na rozliczenie. Już jest ok, wszystko działa, nowe konto najwyraźniej nie ma możliwości edycji, ale po dodaniu kilku postów już się da edytować. U kotków w porządku, trafiają do kuwety, apetyt mają wspaniały :) Nie są dzikuskami. Najbardziej śmiała jest biało-bura kotka i większy czarny kocurek, ale pozostałe też dokazują. 2 Quote
Dom tymczasowy u Kasi Posted July 23, 2021 Posted July 23, 2021 Zapraszam na bazar To nie są wszystkie fanty, ale z uwagi na zakupy inne fanty dam na kolejny bazarek, jest tego trochę. Ten trwa tydzień i zapraszam serdecznie do obecności. 1 Quote
sue Posted July 23, 2021 Posted July 23, 2021 :))) Jeśli ktoś jeszcze nie zajrzał na bazarek może zmotywują go te zdjęcia. Strasznie urocze kociaczki 1 Quote
Murka Posted July 23, 2021 Posted July 23, 2021 5 godzin temu, sue napisał: I jeszcze kilka 🙂 Cudne kociaki! Z moich znajdek jedna koteczka (Oliwka) znalazła dom i to najlepszy, bo u naszego weta (zauroczyła go już na pierwszej wizycie). Zostały mi dwa chłopaki: Migdał i Fistaszek. Fistaszek nadal robi piękne i wielkie koopy do kuwety. Pani dr z Lublina zaleciła na próbę odstawić laktulozę. Porobiłam chłopakom fotki i będę ogłaszać. Gdybyście miały nadmiar (hihi) domków dla maluchów, to pamiętajcie o mojej łobuzerii:) 3 Quote
DORA1020 Posted July 24, 2021 Author Posted July 24, 2021 11 godzin temu, sue napisał: I jeszcze kilka :) Sliczne stadko:) i jak maja fajnie na Tymczasie u Kasi:) Quote
DORA1020 Posted July 24, 2021 Author Posted July 24, 2021 6 godzin temu, Murka napisał: Cudne kociaki! Z moich znajdek jedna koteczka (Oliwka) znalazła dom i to najlepszy, bo u naszego weta (zauroczyła go już na pierwszej wizycie). Zostały mi dwa chłopaki: Migdał i Fistaszek. Fistaszek nadal robi piękne i wielkie koopy do kuwety. Pani dr z Lublina zaleciła na próbę odstawić laktulozę. Porobiłam chłopakom fotki i będę ogłaszać. Gdybyście miały nadmiar (hihi) domków dla maluchów, to pamiętajcie o mojej łobuzerii:) Malizny jeszcze,małe wypłoszki:) Quote
bakusiowa Posted July 24, 2021 Posted July 24, 2021 ZAPRASZAMY NA BAZAREK KASI KTÓRA ZBIERA ŚRODKI NA WETA I JEDZENIE DLA PIĘCIU KOCICH MALUCHÓW https://www.dogomania.com/forum/topic/353798-bazar-na-szczebrzeskie-maluchy-w-dt-u-kasi-do-30072021/ Quote
Dom tymczasowy u Kasi Posted July 24, 2021 Posted July 24, 2021 Kotki są cuuuudne :) Bawią się, rozrabiają, bezbłędnie trafiają do kuwety. Nazywają się: Bójka Bajka i Brawurka (bure kociczki) Tom i Jerry (kocurki) 1 Quote
sue Posted July 25, 2021 Posted July 25, 2021 Fistaszek i Migdałek są przepiękne, w zeszłym roku nie brakowało dzwoniących chętnych na kociaki, liczę więc że już wkrótce telefony będą się odzywać i wszystkie maluchy znajdą super domki :) Tymczasem u nas, a dokładniej u Kasi, bo ja jestem upośledzona rodzinnie i lokalowo, jest kolejna rodzinka. To te maleństwa, które gdzieś wyżej wklejałam. W Izbicy nie ma miejsca, a tak pomyślałam wstępnie, że mogłyby na jakiś tydzień, dwa tam trafić. Ale trudno. Zaraz idę je obejrzeć i będziemy od jutra ogarniać leczenie na miejscu. Oczka brzydkie, ale widziałam gorsze, jestem więc optymistycznie nastawiona. Apetyt dopisuje, mamusia bardzo miła, proludzka. Młoda... Pewnie pierwszy miot. Kasi dziewczyny zgarnęły kociaki wczoraj ze wsi, jakaś baba wywaliła je na ulicę. 2 Quote
sue Posted July 25, 2021 Posted July 25, 2021 Poprzednia piątka, czyli Bójka, Brawurka, Bajka, Tom i Jerry jest tak super że szukamy domków. Zrobiłam ogłoszenia na razie grupkami https://www.olx.pl/d/oferta/czarne-kociaki-rozgladaja-sie-za-domkiem-CID103-IDKIaeC.html https://www.olx.pl/d/oferta/kocie-siostry-do-adopcji-CID103-IDKI9Qs.html I jeszcze jedno jest dla całej piątki ale coś długo wisi do zaakceptowania. Kasia ma dosłać pojedyncze kociaki to też jakoś się porobi dodatkowe ogłoszenie. Te są na Kraków. Quote
Murka Posted July 25, 2021 Posted July 25, 2021 4 godziny temu, sue napisał: Fistaszek i Migdałek są przepiękne, w zeszłym roku nie brakowało dzwoniących chętnych na kociaki, liczę więc że już wkrótce telefony będą się odzywać i wszystkie maluchy znajdą super domki 🙂 Tymczasem u nas, a dokładniej u Kasi, bo ja jestem upośledzona rodzinnie i lokalowo, jest kolejna rodzinka. To te maleństwa, które gdzieś wyżej wklejałam. W Izbicy nie ma miejsca, a tak pomyślałam wstępnie, że mogłyby na jakiś tydzień, dwa tam trafić. Ale trudno. Zaraz idę je obejrzeć i będziemy od jutra ogarniać leczenie na miejscu. Oczka brzydkie, ale widziałam gorsze, jestem więc optymistycznie nastawiona. Apetyt dopisuje, mamusia bardzo miła, proludzka. Młoda... Pewnie pierwszy miot. Kasi dziewczyny zgarnęły kociaki wczoraj ze wsi, jakaś baba wywaliła je na ulicę. Ale biedulki:( Quote
sue Posted July 25, 2021 Posted July 25, 2021 1 godzinę temu, Murka napisał: Ale biedulki:( Rudzielec i najmniejsze bure to kocurki, jedna bura koteczka i koteczka szara, drugie szare kotka na 99% Oczy u najmniejszych są takie sobie, znaczy się są, ale cośtam się dzieje, przemyłam im i będą dostawały kropelki. Mają ponoć pięć tygodni, moim zdaniem wyglądają na mniejsze, ale nic dziwnego bo mamusia jest malutka, kolejna taka mała kicia urodziła, sama jest jeszcze dzieciakiem 😞 Jak dała radę... No i widać po maluchach, że nie jadła zbyt dobrze, karmili jakimś badziewiem jak to na wsi. Cała gromadka bardzo kochana, takie milutkie są, garną się do ręki - nawet maleństwa - i któreś mruczało... 2 Quote
Isabel Posted July 25, 2021 Posted July 25, 2021 11 godzin temu, sue napisał: Poprzednia piątka, czyli Bójka, Brawurka, Bajka, Tom i Jerry jest tak super że szukamy domków. Zrobiłam ogłoszenia na razie grupkami https://www.olx.pl/d/oferta/czarne-kociaki-rozgladaja-sie-za-domkiem-CID103-IDKIaeC.html https://www.olx.pl/d/oferta/kocie-siostry-do-adopcji-CID103-IDKI9Qs.html I jeszcze jedno jest dla całej piątki ale coś długo wisi do zaakceptowania. Kasia ma dosłać pojedyncze kociaki to też jakoś się porobi dodatkowe ogłoszenie. Te są na Kraków. Na czyj numer są te ogłoszenia na Kraków? Nie mogę sprawdzić, bo od jakiegoś czasu nie mam dostępu do OLX :( Quote
sue Posted July 25, 2021 Posted July 25, 2021 Na mój, przerzucić? Już nawet zadzwonił jakiś pan, "z Górki", niby był zdecydowany, ale nie odpisał na prośbę o adres. Quote
DORA1020 Posted July 26, 2021 Author Posted July 26, 2021 Zmieniłam ogłoszenie na Warszawę,bo też dałam na Kraków z Twoim numerem telefonu Quote
Recommended Posts