Kroook Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 Dora - zapłacę za leczenie tej kotki, jak możesz zabierz ją do weta. Weź od razu nr konta lecznicy i rachunek, zapłacę im przelewem. Quote
diana79 Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 [quote name='Kroook']Dora - zapłacę za leczenie tej kotki, jak możesz zabierz ją do weta. Weź od razu nr konta lecznicy i rachunek, zapłacę im przelewem.[/QUOTE] wspaniale :multi: jesteś cudowna :loveu::loveu::loveu::Rose: Quote
ala123 Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 nie widzę w pierwszym poście rozliczeń z bazarków z ostatnich kilku miesięcy; ja "pilotowałam" w lipcu i sierpniu następujące: bazarek z dn.05.07 - kwota 121zł; z dn.20.07 - 196zł;10.08 - 153zł ;16.08 - 86zł;18.08 - 125zł Quote
diana79 Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 ja będę potrzebowała potwierdzenia wpłaty na konto szczebrzeszyniaków na każdym bazarku bo wtedy dopiero będzie bazarek rozliczony na amen inaczej mod może się doczepić bo w regulaminie jest aby wpłata przeznaczona na dany cel była potwierdzona dodatkowo na danym bazarku jest tego wiele ale trzeba to uzupełnić aby nie było problemów z kolejnymi bazarkami DORA1020 ja Ci może będę wysyłać linki z bazarków a Ty potwierdzisz na nim otrzymanie całej wpłaty ok? musimy to jakoś ogarnąć ;) Quote
ala123 Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 [quote name='diana79']ja będę potrzebowała potwierdzenia wpłaty na konto szczebrzeszyniaków na każdym bazarku bo wtedy dopiero będzie bazarek rozliczony na amen inaczej mod może się doczepić bo w regulaminie jest aby wpłata przeznaczona na dany cel była potwierdzona dodatkowo na danym bazarku jest tego wiele ale trzeba to uzupełnić aby nie było problemów z kolejnymi bazarkami DORA1020 ja Ci może będę wysyłać linki z bazarków a Ty potwierdzisz na nim otrzymanie całej wpłaty ok? musimy to jakoś ogarnąć ;)[/QUOTE] właśnie o to chodzi,bo kasa z części bazarków w sumie przechodzi przez moje konto i dlatego też zależy mi na przejrzystości; w tytule przelewu do Dory1020 piszę zawsze co to za kasa Quote
diana79 Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 ja się zastanawiam czy nie porobić wszystkim psiakom wydarzeń na FB? wiem, że niektóre już miały robione ale one już dawno wygasły, nikogo na nich nie ma i one do nikogo już nie dotrą ja dostaję codziennie po kilkadziesiąt zaproszeń na takie wydarzenia, może akurat ktoś z FB by się znalazł? DORA co o tym sądzisz? Quote
taks Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 Ja też się podłączę pod prośby o wpisanie wpłat bazarkowych w 1 poście:modla: Wpłata ( post 1745) pochodzi z bazarku na forum labradorów i jest mi dośc niezręcznie że osoby które tam zakupami wsparły szczebrzeszyniaków nie mogą w łatwy sposób sprawdzic że wpłata dotarła do celu:oops: Quote
DORA1020 Posted September 16, 2011 Author Posted September 16, 2011 [quote name='Kroook']Dora - zapłacę za leczenie tej kotki, jak możesz zabierz ją do weta. Weź od razu nr konta lecznicy i rachunek, zapłacę im przelewem.[/QUOTE] Bardzo dziekuje Kroook:loveu: tzn. wziac numer konta lecznicy,a rachunek na kogo? Quote
DORA1020 Posted September 16, 2011 Author Posted September 16, 2011 [quote name='diana79']ja będę potrzebowała potwierdzenia wpłaty na konto szczebrzeszyniaków na każdym bazarku bo wtedy dopiero będzie bazarek rozliczony na amen inaczej mod może się doczepić bo w regulaminie jest aby wpłata przeznaczona na dany cel była potwierdzona dodatkowo na danym bazarku jest tego wiele ale trzeba to uzupełnić aby nie było problemów z kolejnymi bazarkami DORA1020 ja Ci może będę wysyłać linki z bazarków a Ty potwierdzisz na nim otrzymanie całej wpłaty ok? musimy to jakoś ogarnąć ;)[/QUOTE] Ok. wyslij linki i ja potwierdze otrzymanie calej wplaty. Quote
DORA1020 Posted September 16, 2011 Author Posted September 16, 2011 [quote name='diana79']ja się zastanawiam czy nie porobić wszystkim psiakom wydarzeń na FB? wiem, że niektóre już miały robione ale one już dawno wygasły, nikogo na nich nie ma i one do nikogo już nie dotrą ja dostaję codziennie po kilkadziesiąt zaproszeń na takie wydarzenia, może akurat ktoś z FB by się znalazł? DORA co o tym sądzisz?[/QUOTE] Ja tez o tym myslalam,moze bedzie wieksza szansa na adopcje psiakow,ktore tak dlugo czekaja. Monika,moze zrob w pierwszej kolejnosci Zahirkowi,Ziomkowi i Flaperowi. Z Flaperem to jest problem,on do 16tej biega po ulicy,juz raz go kumple pogryzly,to mlody,ufny psiaczek,a stare,wyglodniale wygi spuszczone wieczorem z lancucha,zeby najadly sie przy blokowych smietnikach,sa troche niebezpieczne dla takich psiakow jak Fla[per, a i pogryzly kilka dni temu jeszcze jednego psiaka,opowiadala mi o tym sasiadka,ale zeby temu szarpanemu psiaczkowi pomoc to juz nie bylo komu. Quote
DORA1020 Posted September 16, 2011 Author Posted September 16, 2011 [quote name='taks']Ja też się podłączę pod prośby o wpisanie wpłat bazarkowych w 1 poście:modla: Wpłata ( post 1745) pochodzi z bazarku na forum labradorów i jest mi dośc niezręcznie że osoby które tam zakupami wsparły szczebrzeszyniaków nie mogą w łatwy sposób sprawdzic że wpłata dotarła do celu:oops:[/QUOTE] Ja napisalam,ze wplata dotarla do mnie i na jaki cel zostanie przeznaczona. te pieniazki mam,w miare realizacji potrzeb bede wszystko wpisywala na watku. Quote
DORA1020 Posted September 16, 2011 Author Posted September 16, 2011 Zalatwilam kotce pobyt w przytulisku Fundacji Azyl Nadziei,tylko potrzebny transport do Opola Slaskiego,to bardzo daleko,ale moze ktos bedzie jechal w kierunku Opola, poprosilam diane o napisanie na watku transportowym,ze szukamy transportu.Moze sie uda. Quote
Kroook Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 [quote name='DORA1020']Bardzo dziekuje Kroook:loveu: tzn. wziac numer konta lecznicy,a rachunek na kogo?[/QUOTE] Rachunek weź na siebie, a do mnie wyślesz dane do zapłaty. Quote
Rodzice Maciusia :) Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 te z postu Ali123 nr 1753 już naniesione na I stronce. Proszę podajcie jeszcze raz czego brakuje na I stronie to poprawię. Quote
taks Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 [quote name='Rodzice Maciusia :)'] Proszę podajcie jeszcze raz czego brakuje na I stronie to poprawię.[/QUOTE] 320 zł z bazarku z moimi obrożami na forum labradorów [URL]http://labradorretriever.com.pl/viewtopic.php?t=964&postdays=0&postorder=asc&start=0[/URL] Dora potwierdziła wpłatę w poscie 1745 Quote
diana79 Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 wydarzenie FB Flapera, bardzo proszę o udostępnianie i przesyłanie dalej uwagi mile widziane ;) [URL]http://www.facebook.com/event.php?eid=249707208404911[/URL] uff wysłałam zaproszenia do ponad 500 osób Quote
diana79 Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 i wydarzenie Zahirka [url]http://www.facebook.com/event.php?eid=159044724182518&view=wall¬if_t=event_wall[/url] wysyłam kolejne 500 zaproszeń Quote
DORA1020 Posted September 19, 2011 Author Posted September 19, 2011 Dziekuje diana:loveu: bez Twojej pomocy to strach pomyslec co by bylo. Quote
DORA1020 Posted September 19, 2011 Author Posted September 19, 2011 Bylam z kotka u weta,to oczko to wpadlo jej do srodka,teraz tak lzawi,weta kazala przemywac rumiankiem i wycierac. Natomiast to plamienie to z macicy,rozpoznanie:zapalenie macicy.Konieczna sterylizacja,Kotka dostala antybiotyk i leki przeciwzapalne,miala robione USG.Wizyta kontrolna w piatek.Koszt w tej chwili/64zl/ W Opolu bedzie miala bardzo dobra opieka,tylko jak tam dotrze,nie wiem. Quote
DORA1020 Posted September 19, 2011 Author Posted September 19, 2011 Kiedys pisalam o malej suni z STW,jest tam w poblizu warsztat samochodowy,bylam tam ze swoim gratem i zapytalam o sunie.Byla tam wyrzucona rok temu. Ale ja ze wszystkim sama sobie nie poradze. Ludzie,ktorzy tam pracuje zrobili jej mala bude i ja dokarmiaja. Problem tylko taki,ze ona sie rozmnaza. Miala juz raz szczeniaki. I teraz znowu ma.Zapytalam ile.Tylko 2 i to pieski.A co zrobili z suczkami szczeniakami:-(:-(:-( byly 4 ,nie chcial mi na poczatku powiedziec co z nimi zrobili,ale powiedzial:-( wszystkie rozwalili:-(:-(:-( o mur:-(:-(:-(. Nic wiecej nie napisze:-( Quote
funia Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 Kurw...nie pisz tego bo mnie trafia ......Przyznali się ,ze to zrobili ?:crazyeye: Boze na jakim świecie my żyjemy ....:-( Quote
diana79 Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 masakra :placz: ja chyba zawału dostanę :shake::placz: Quote
diana79 Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 trzeba suni załatwić sterylkę kto może pomóc??? Quote
Recommended Posts