Jump to content
Dogomania

Na chwilę obecną 11194zł długu.Bardzo prosimy jeśli ktoś może nam pomóc.Długi w lecznicy,w hoteliku,za karmę.....Bezdomne szczebrzeszyniaki PROSZA O POMOC

Recommended Posts

Posted

[quote name='Kroook']Dora - zapłacę za leczenie tej kotki, jak możesz zabierz ją do weta. Weź od razu nr konta lecznicy i rachunek, zapłacę im przelewem.[/QUOTE]

wspaniale :multi: jesteś cudowna :loveu::loveu::loveu::Rose:

Posted

nie widzę w pierwszym poście rozliczeń z bazarków z ostatnich kilku miesięcy; ja "pilotowałam" w lipcu i sierpniu następujące:
bazarek z dn.05.07 - kwota 121zł; z dn.20.07 - 196zł;10.08 - 153zł ;16.08 - 86zł;18.08 - 125zł

Posted

ja będę potrzebowała potwierdzenia wpłaty na konto szczebrzeszyniaków na każdym bazarku bo wtedy dopiero będzie bazarek rozliczony na amen inaczej mod może się doczepić bo w regulaminie jest aby wpłata przeznaczona na dany cel była potwierdzona dodatkowo na danym bazarku
jest tego wiele ale trzeba to uzupełnić aby nie było problemów z kolejnymi bazarkami
DORA1020 ja Ci może będę wysyłać linki z bazarków a Ty potwierdzisz na nim otrzymanie całej wpłaty ok?
musimy to jakoś ogarnąć ;)

Posted

[quote name='diana79']ja będę potrzebowała potwierdzenia wpłaty na konto szczebrzeszyniaków na każdym bazarku bo wtedy dopiero będzie bazarek rozliczony na amen inaczej mod może się doczepić bo w regulaminie jest aby wpłata przeznaczona na dany cel była potwierdzona dodatkowo na danym bazarku
jest tego wiele ale trzeba to uzupełnić aby nie było problemów z kolejnymi bazarkami
DORA1020 ja Ci może będę wysyłać linki z bazarków a Ty potwierdzisz na nim otrzymanie całej wpłaty ok?
musimy to jakoś ogarnąć ;)[/QUOTE]
właśnie o to chodzi,bo kasa z części bazarków w sumie przechodzi przez moje konto i dlatego też zależy mi na przejrzystości; w tytule przelewu do Dory1020 piszę zawsze co to za kasa

Posted

ja się zastanawiam czy nie porobić wszystkim psiakom wydarzeń na FB? wiem, że niektóre już miały robione ale one już dawno wygasły, nikogo na nich nie ma i one do nikogo już nie dotrą
ja dostaję codziennie po kilkadziesiąt zaproszeń na takie wydarzenia, może akurat ktoś z FB by się znalazł?
DORA co o tym sądzisz?

Posted

Ja też się podłączę pod prośby o wpisanie wpłat bazarkowych w 1 poście:modla:

Wpłata ( post 1745) pochodzi z bazarku na forum labradorów i jest mi dośc niezręcznie że osoby które tam zakupami wsparły szczebrzeszyniaków nie mogą w łatwy sposób sprawdzic że wpłata dotarła do celu:oops:

Posted

[quote name='Kroook']Dora - zapłacę za leczenie tej kotki, jak możesz zabierz ją do weta. Weź od razu nr konta lecznicy i rachunek, zapłacę im przelewem.[/QUOTE]

Bardzo dziekuje Kroook:loveu:
tzn. wziac numer konta lecznicy,a rachunek na kogo?

Posted

[quote name='diana79']ja będę potrzebowała potwierdzenia wpłaty na konto szczebrzeszyniaków na każdym bazarku bo wtedy dopiero będzie bazarek rozliczony na amen inaczej mod może się doczepić bo w regulaminie jest aby wpłata przeznaczona na dany cel była potwierdzona dodatkowo na danym bazarku
musimy to jakoś ogarnąć ;)[/QUOTE]
Ok. wyslij linki i ja potwierdze otrzymanie calej wplaty.

Posted

[quote name='diana79']ja się zastanawiam czy nie porobić wszystkim psiakom wydarzeń na FB? wiem, że niektóre już miały robione ale one już dawno wygasły, nikogo na nich nie ma i one do nikogo już nie dotrą
ja dostaję codziennie po kilkadziesiąt zaproszeń na takie wydarzenia, może akurat ktoś z FB by się znalazł?
DORA co o tym sądzisz?[/QUOTE]
Ja tez o tym myslalam,moze bedzie wieksza szansa na adopcje psiakow,ktore tak dlugo czekaja.
Monika,moze zrob w pierwszej kolejnosci Zahirkowi,Ziomkowi i Flaperowi.
Z Flaperem to jest problem,on do 16tej biega po ulicy,juz raz go kumple pogryzly,to mlody,ufny psiaczek,a stare,wyglodniale wygi spuszczone wieczorem z lancucha,zeby najadly sie przy blokowych smietnikach,sa troche niebezpieczne dla takich psiakow jak Fla[per, a i pogryzly kilka dni temu jeszcze jednego psiaka,opowiadala mi o tym sasiadka,ale zeby temu szarpanemu psiaczkowi pomoc to juz nie bylo komu.

Posted

[quote name='taks']Ja też się podłączę pod prośby o wpisanie wpłat bazarkowych w 1 poście:modla:

Wpłata ( post 1745) pochodzi z bazarku na forum labradorów i jest mi dośc niezręcznie że osoby które tam zakupami wsparły szczebrzeszyniaków nie mogą w łatwy sposób sprawdzic że wpłata dotarła do celu:oops:[/QUOTE]

Ja napisalam,ze wplata dotarla do mnie i na jaki cel zostanie przeznaczona.
te pieniazki mam,w miare realizacji potrzeb bede wszystko wpisywala na watku.

Posted

Zalatwilam kotce pobyt w przytulisku Fundacji Azyl Nadziei,tylko potrzebny transport do Opola Slaskiego,to bardzo daleko,ale moze ktos bedzie jechal w kierunku Opola,
poprosilam diane o napisanie na watku transportowym,ze szukamy transportu.Moze sie uda.

Posted

[quote name='DORA1020']Bardzo dziekuje Kroook:loveu:
tzn. wziac numer konta lecznicy,a rachunek na kogo?[/QUOTE]

Rachunek weź na siebie, a do mnie wyślesz dane do zapłaty.

Posted

[quote name='Rodzice Maciusia :)']

Proszę podajcie jeszcze raz czego brakuje na I stronie to poprawię.[/QUOTE]

320 zł z bazarku z moimi obrożami na forum labradorów
[URL]http://labradorretriever.com.pl/viewtopic.php?t=964&postdays=0&postorder=asc&start=0[/URL]
Dora potwierdziła wpłatę w poscie 1745

Posted

wydarzenie FB Flapera, bardzo proszę o udostępnianie i przesyłanie dalej
uwagi mile widziane ;)

[URL]http://www.facebook.com/event.php?eid=249707208404911[/URL]

uff wysłałam zaproszenia do ponad 500 osób

Posted

Bylam z kotka u weta,to oczko to wpadlo jej do srodka,teraz tak lzawi,weta kazala przemywac rumiankiem i wycierac.
Natomiast to plamienie to z macicy,rozpoznanie:zapalenie macicy.Konieczna sterylizacja,Kotka dostala antybiotyk i leki przeciwzapalne,miala robione USG.Wizyta kontrolna w piatek.Koszt w tej chwili/64zl/
W Opolu bedzie miala bardzo dobra opieka,tylko jak tam dotrze,nie wiem.

Posted

Kiedys pisalam o malej suni z STW,jest tam w poblizu warsztat samochodowy,bylam tam ze swoim gratem i zapytalam o sunie.Byla tam wyrzucona rok temu.
Ale ja ze wszystkim sama sobie nie poradze.
Ludzie,ktorzy tam pracuje zrobili jej mala bude i ja dokarmiaja.
Problem tylko taki,ze ona sie rozmnaza.
Miala juz raz szczeniaki.
I teraz znowu ma.Zapytalam ile.Tylko 2 i to pieski.A co zrobili z suczkami szczeniakami:-(:-(:-( byly 4 ,nie chcial mi na poczatku powiedziec co z nimi zrobili,ale powiedzial:-(
wszystkie rozwalili:-(:-(:-( o mur:-(:-(:-(.
Nic wiecej nie napisze:-(