Baltimoore Posted August 4, 2018 Posted August 4, 2018 Odnośnie tych najmniejszych kociaków z Izbicy. Na zdjęciach są dwa mioty- na razie 4-5 tygodniowe, jeszcze za małe na adopcję. Bura od Ani trafiła z 5 kociakami- to ten miot gdzie są biało-szare. Niestety, dwa maleństwa zmarły w lecznicy [*] [*], zostały trzy i bura matka. Czarno-biała kotka trafiła z 4 maluchami, a dokładnie- okociła się zaraz po przywiezieniu do lecznicy, być może jest to kotka z Radecznicy- a konto Ala 123, to jest do dopytania. Na pewno nie jest to kotka pod opieką fundacji Zea. Niestety, dzisiaj w nocy zmarł nasz kociak uratowany z piątką innych przez Dorę, ciemno dymna Dziewczynka [*] Serce pęka, nie doczekała własnego domu, musiałam zmienić treść ogłoszenia :((( To ta koteczka :((( Aż trudno uwierzyć, a jeszcze trudniej się pogodzić. 1 Quote
DORA1020 Posted August 5, 2018 Author Posted August 5, 2018 16 godzin temu, sharka napisał: Dora to paragon o którym pisałaś :] 16 godzin temu, sharka napisał: Dziekuje sharka za wstawienie paragonu i faktury:) Rozliczenie: Karme kupiłam za pieniądze wysłane przez Bakusiową,jeszcze raz bardzo dziekuje:) paragon--19.98zl faktura---124.60zl ------------------------------------- razem: 144.58zł Quote
DORA1020 Posted August 5, 2018 Author Posted August 5, 2018 To takie smutne jak umierają te ratowane przez na kotki:( chcialysmy pomoc,znależc domki,ale sie nie udało:( Quote
DORA1020 Posted August 5, 2018 Author Posted August 5, 2018 Założyłam koteczce wątek,moze jakas Dogomaniaczka wypatrzy bidulke i ja adoptuje,głęboko w to wierzę,żę właśnie tutaj ktos ją wypatrzy nie mam juz pomysłów jak jej pomóc ma ogłoszenia na olx-ie,gumtrre,Zaginął Dom prosze rozsyłajcie watek koteczki Quote
Baltimoore Posted August 5, 2018 Posted August 5, 2018 Podrzucam i proszę o zaglądanie na wątek Czarnej Perły Quote
DORA1020 Posted August 7, 2018 Author Posted August 7, 2018 Dnia 5.08.2018 o 21:22, Baltimoore napisał: Podrzucam i proszę o zaglądanie na wątek Czarnej Perły Niewiele osob zagląda do koteczki:( Quote
Madie Posted August 7, 2018 Posted August 7, 2018 W ogóle widzę ze jest wakacyjna posucha. I w adopcjach i w czytaniu wątków Quote
Nadziejka Posted August 7, 2018 Posted August 7, 2018 Madziu kciuki mocno mocno za lapenki i chlodzik niechaj juz nadejdzie choc maly dla tych wszytkich .... Madziu pozdrawiam caluje Towjego psinunia domeczkowego ukochanego boc chyba niunia nie pozdrawialam jeszcze oczenka i lapenki i uszka ucalowac prosze od nas 1 Quote
DORA1020 Posted August 8, 2018 Author Posted August 8, 2018 Bardzo dziekuje Bakusiowej za karmę dla kotków:) Przyszła wczoraj:) Ciesze się bardzo:) Quote
DORA1020 Posted August 8, 2018 Author Posted August 8, 2018 Na ogloszenie Baltimoore odpowiedział domek dla 2 małych kotków:) Strasznie sie ciesze:) Koniec siedzienia w klatce....przynajmniej dla dwoch kotkow...... Quote
DORA1020 Posted August 8, 2018 Author Posted August 8, 2018 Dnia 3.08.2018 o 10:35, Nesiowata napisał: Poproszę nr konta. Na koncie bezdomniekow jest 20zl. Bardzo dziekuje:) Zostanie zapłacone za wcześniejsza fakture. Quote
Tyśka) Posted August 8, 2018 Posted August 8, 2018 45 minut temu, DORA1020 napisał: Na ogloszenie Baltimoore odpowiedział domek dla 2 małych kotków:) Strasznie sie ciesze:) W sensie, że ktoś bierze "dwupak" do siebie? Super ekstra! :)) 1 Quote
sue Posted August 8, 2018 Posted August 8, 2018 Zrobię bazarek, tylko jeszcze szukam, co mogłabym tam wystawić + muszę zrobić zdjęcia 1 Quote
Madie Posted August 8, 2018 Posted August 8, 2018 Też sie cieszę że kotki jadą do nowego domu. Jutro z "wakacji" wraca Gaja. I znów bez cżłowieka prawie, zamknięta sama na 8m2. Robimy jej z kolegą u którego była reklamę na FB, udostępniamy. Pojawiły się nawet dwie propozycje domów, niestety, jak powiedziałam, że nie może trafić do innych zwierząt to domy sie wycofały. Był też jeden telefon, ale nawet szkoda gadać :// Z racji mojej nieobecności Gaje jutro odbiera mój przyjaciel i taxówką zawozi ja do mnie. Dam znać jak będzie bezpieczna na miejscu. Marcin pewnie jej nie adoptuje, ale dobrze że pojechała. Wiemy już jak się zachowuje jako jedynaczka. Jest supergrzeczna, omija firanki, nie drapie mebli, wskakuje po 2 dniach na kolana i "pomaga" w pracy. Skuteczność kuwetowa 100%. Domu nadal szuka Rambo, mam jego piękną sesję, ale na razie nie wstawiam. Rambo znów jest na antybiotku i sterydzie a jak wyjeżdżałam to znów zaczynał się wyciek z zatok :( Musimy też powtórzyć badanie kardiologiczne bo w czasie upałów raz zasłabł i hiperwentylował się. Quote
Baltimoore Posted August 9, 2018 Posted August 9, 2018 I Gaja i Rambo intensywnie są ogłaszani. Quote
terra Posted August 9, 2018 Posted August 9, 2018 Też ogłaszam Gaję i Rambo, i trzymam kciuki za domki 1 Quote
Baltimoore Posted August 9, 2018 Posted August 9, 2018 Z bardzo łamiących serce informacji W lecznicy nagle zmarł mały biały Perez [*] ( jeden z sześciorga kociąt uratowanych przez Dorę) To takie okropne i niesprawiedliwe :((( Tak bardzo przydałby się DT dla tych kociąt bez matek. Quote
Baltimoore Posted August 9, 2018 Posted August 9, 2018 Z dobrych wieści Do domu jutro jadą w dwupaku Muszkieterka i D'Artagnan- inne rodzeństwo z tej szóstki. Potrzebne kciuki żeby wszystko poszło dobrze. Quote
Baltimoore Posted August 9, 2018 Posted August 9, 2018 I dzięki zdjęciom wstawionym tutaj za sprawą Dory dom znalazła mała Tusia/Tulay- z tej samej lecznicy. Jedzie do niego w niedzielę. 1 Quote
Baltimoore Posted August 9, 2018 Posted August 9, 2018 Koszt transportu Muszkieterki i D'Artagnana do Warszawy wyniesie 60zł. Zostaną jeszcze koszty pobytu w lecznicy. Quote
DORA1020 Posted August 10, 2018 Author Posted August 10, 2018 Cieszę sie bardzo,ze az 3 maluszki opuszczają lecznicę:) 1 Quote
DORA1020 Posted August 10, 2018 Author Posted August 10, 2018 Bardzo prosze o wyróznienie ogłoszenia dla koteczki,która jest na tymczasie u sue https://www.olx.pl/oferta/nutka-lubi-glaski-czeka-na-dom-wychodzacy-w-bezpiecznej-okolicy-CID103-IDv6aG4.html Quote
Recommended Posts