Jump to content
Dogomania

Na chwilę obecną 11194zł długu.Bardzo prosimy jeśli ktoś może nam pomóc.Długi w lecznicy,w hoteliku,za karmę.....Bezdomne szczebrzeszyniaki PROSZA O POMOC

Recommended Posts

Posted
4 godziny temu, Madie napisał:

Ja mam wieści za to lepsze o Lili. 

Po dziejszej nocy 0 jedzenia w misce, wszystko wymiotła. Tzn Purizona bo RC leży nietknięty. Spróbujemy dziś znów z mokrym, ale najważniejsze, że zaczęła jeść <3

Była też kupka w kuwecie więc uznaję że najgorsze za nami :) Kamień z serca mi spadł 

Suuuuper :D

Wierzyłam, że będzie dobrze :)))

Teraz powoli do przodu.

Posted

W niedzielę do Warszawy jadą Laura i Filon.

Filon na dokocenie do kilkuletniej uratowanej kotki, Laura na DT u tych samych Państwa, żeby maluchów nie rozdzielać, będziemy jej na spokojnie szukać domu.

Choć mam nadzieję, że Państwo zmienią zdanie po kilku dniach i adoptują obydwoje.

Posted
4 godziny temu, Madie napisał:

Ja mam wieści za to lepsze o Lili. 

Po dziejszej nocy 0 jedzenia w misce, wszystko wymiotła. Tzn Purizona bo RC leży nietknięty. Spróbujemy dziś znów z mokrym, ale najważniejsze, że zaczęła jeść <3

Była też kupka w kuwecie więc uznaję że najgorsze za nami :) Kamień z serca mi spadł 

:):):):)

jeszcze Lilunia będzie miziaczkiem:)

niech sie tylko zorientuje,ze jest bezpieczna i nic jej nie grozi

Posted
14 godzin temu, Baltimoore napisał:

Ogłoszenie wyróżnione max Kajtusia na Pragę

https://www.olx.pl/oferta/maly-podrzucony-kajtus-szuka-domu-CID103-IDrZhmF.html

A czy mamy jakieś zdjęcia i więcej info o tym miłym dorosłym kocurku, który razem z Kajtusiem pojechał do Izbicy?

Wczesniej dalam mu na imie Maciuś

a to ogloszenie,ktore zrobilam/moze ktos moglby wyroznic,bo zero odzewu/ jakis czas temu

https://www.olx.pl/oferta/kocurek-macius-duza-i-kochana-przylepka-czeka-na-dom-CID103-IDqFBdF.html

i na razie tylko takie fotki,z lecznicy nie mam

tekst tez juz inny,trzeba zmienic

Posted

Dzięki za namiary na Dziewczyny z Łodzi :D

Przydadzą się do zrobienia wizyty PA na spokojnie, może do tego domu mógłby pojechać inny kot.

Na szczęście DWIE CZARNE SIOSTRY od Ala123 znalazły dzisiaj dom w Warszawie i już tam pojechały, uff.

Cały dzień był ciężki i intensywny z tego powodu,dziesiątki telefonów i tak dalej.

Musimy podziękować Olenie84 za wizytę PA i zawiezienie kotek do DS :)))

Oraz podziękowania należą się Dorze1020, która była równie zaaangażowana.

To z ogłoszenia Dory zrobionego dzisiaj siostry znalazły dom RAZEM :)))

Piszesz świetne ogloszenia Dora, chyba masz największą skuteczność :)))

Posted

I druga intensywna akcja dzisiaj to dom dla Kajtusia w Warszawie, wizyta PA dzisiaj zrobiona przez nieocenioną Ewę  spoza Dogo :)))) DZIĘKUJEMY

I próba wyekspediowania Kajtka jutrzejszym transportem.

Ale Kajtek bierze antybiotyk, wyjazd został przełożony ale domek poczeka.

A w domku czeka już na Kajtusia nowa miska i zabawka :D

I rezydentka Krystyna przywieziona z wakacji w Bieszczadach :D Rezolutna kicia, sama się wyadoptowała w dobre ręce :D