Baltimoore Posted January 22, 2018 Posted January 22, 2018 Z Izbicy najlatwiej do Warszawy z transportem. Ale spróbuj na Lublin może. Quote
Madie Posted January 22, 2018 Posted January 22, 2018 Hmm, chyba mi to gdzieś umknęło albo nie doczytałam... Jak się czuje kociak z tymi zawalonymi oczami, ten co miał mieć łapkę operowaną? @Baltimoore, Trisia może przyjechać. Po testach i szczepieniu. I tak nadal jestem niechętna, nadal nie mam ochoty brać do siebie półdzikusa i zawsze obiecuje sobie, że to ostatni raz. Ale ona nie może siedzieć w tej klatce w nieskończoność. I złe to dla jej zdrowia i dla naszych kosztów. Przepraszam, że moje zdecydowanie się tak długo trwało. Quote
Baltimoore Posted January 23, 2018 Posted January 23, 2018 9 godzin temu, Madie napisał: Hmm, chyba mi to gdzieś umknęło albo nie doczytałam... Jak się czuje kociak z tymi zawalonymi oczami, ten co miał mieć łapkę operowaną? @Baltimoore, Trisia może przyjechać. Po testach i szczepieniu. I tak nadal jestem niechętna, nadal nie mam ochoty brać do siebie półdzikusa i zawsze obiecuje sobie, że to ostatni raz. Ale ona nie może siedzieć w tej klatce w nieskończoność. I złe to dla jej zdrowia i dla naszych kosztów. Przepraszam, że moje zdecydowanie się tak długo trwało. Dzięki Madie :D Dzisiaj dowiem się co w kwestii szczepień i testów miało miejsce. A mały jest całkiem niewidzącym, przydałby się pewnie okulista. Łapka ratowana. Quote
Madie Posted January 23, 2018 Posted January 23, 2018 W Wawie jest dr Garncarz, jeden z najlepszych okulistów Quote
Baltimoore Posted January 24, 2018 Posted January 24, 2018 Dnia 14.01.2018 o 13:21, Tyś(ka) napisał: Kociaki. Trzymiesieczna koteczka: Kocurek 5msc: Ramzes 5 mies. i koteczka 3 mies z tych zdjęć jadą jutro razem do swojego domu. Trzymajcie kciuki :D 3 Quote
buuenos Posted January 24, 2018 Posted January 24, 2018 Trzymamy mocno! Oby dzieciakom sie szczescilo:-) Quote
DORA1020 Posted January 25, 2018 Author Posted January 25, 2018 Na konto weta wyslalam 175zl Bardzo dziekuje:) Quote
Baltimoore Posted January 25, 2018 Posted January 25, 2018 Ramzes i Kicia już w swoim domu :D Początki dobre :D Kicia zjadła i kuwetkowała, Ramzes zwiedza. Obczaiły schowanko za zasłonką :D 1 Quote
Baltimoore Posted January 25, 2018 Posted January 25, 2018 I hihi z ogłoszenia JEDNEGO Ramzesa domek znalazł jeszcze jeden DWUPAK :D Czarne siostrzyczki od Ala123, które już chwilę czekają w lecznicy. 4 Quote
Madie Posted January 25, 2018 Posted January 25, 2018 Ależ to są świetne wieści !!! To co na tę chwilę mamy w lecznicy? Quote
Baltimoore Posted January 25, 2018 Posted January 25, 2018 Na nasze konto jest Trisia i niewidomy koteczek z gojącą się łapką. Łapka do leczenia jeszcze kilka dni. Nie będzie do amputacji, ale chyba całkiem sprawna też nie, w każdym bądź razie opiera się na niej chodząc. Będę się rozglądać za transportem dla nich do Ciebie :D Mały ma testy ujemne, dopytam jeszcze o szczepienia. Quote
Tyśka) Posted January 26, 2018 Posted January 26, 2018 Dnia 18.01.2018 o 18:31, DORA1020 napisał: Jest szansa na zabranie suni ,sunia zostala zabrana z zamojskiego schroniska najpierw trzymali ja w domu,pozniej wywalili do budy i sunia zachorowala na uszy,ma bardzo chore uszy,tej osoby wogole to nie obchodzilo ta osoba po wielu interwencjach zrzekla sie suni i co teraz? Murka moze ja przyjac w czwartek,tylko co dalej???? Sunia: Dora ma wejść w wolnej chwili i napisać więcej. Jednak an razie jest chora, więc będzie trzeba troszkę poczekac. Quote
Tyśka) Posted January 26, 2018 Posted January 26, 2018 18 godzin temu, Baltimoore napisał: Ramzes i Kicia już w swoim domu :D Początki dobre :D Kicia zjadła i kuwetkowała, Ramzes zwiedza. Obczaiły schowanko za zasłonką :D 18 godzin temu, Baltimoore napisał: I hihi z ogłoszenia JEDNEGO Ramzesa domek znalazł jeszcze jeden DWUPAK :D Czarne siostrzyczki od Ala123, które już chwilę czekają w lecznicy. Ależ piękne wieści przynosisz, Baltimoore <3 :) Cudnie! Oby dobra passa trwała dalej! Na Trisię faktycznie już pora :( Quote
Tyśka) Posted January 26, 2018 Posted January 26, 2018 Podsyłam też kolejną fakturę... Jak wyglądają kwestie finansów w ogóle? Długi w lecznicy + jedzeniowo-zakupowe? Quote
Madie Posted January 26, 2018 Posted January 26, 2018 Wszystko spoko. Chętnie od następnego piątku (sobota i niedziela jak najbardziej też), bo do tego czasu prawie nie ma mnie w domu. Proszę też żeby młody miał pelną dokumentację to od razu pójdzie do okulisty i dobrego chirurga (mojego kolegi). Wiecie leki, opisy zabiegów, itd. Nie wiem czy takiego malucha można po operacji i antybiotykach szczepić od razu... Quote
Baltimoore Posted January 26, 2018 Posted January 26, 2018 4 godziny temu, Madie napisał: Wszystko spoko. Chętnie od następnego piątku (sobota i niedziela jak najbardziej też), bo do tego czasu prawie nie ma mnie w domu. Proszę też żeby młody miał pelną dokumentację to od razu pójdzie do okulisty i dobrego chirurga (mojego kolegi). Wiecie leki, opisy zabiegów, itd. Nie wiem czy takiego malucha można po operacji i antybiotykach szczepić od razu... Super, bo możliwe że będzie dla nich znajomy transport w niedzielę :D O szczepienie młodego Dora miała dzisiaj zapytać wetkę i upewnić się ze szczepieniami Trisi. Madie, tysiąckrotne do potęgi n dzięki :D :D :D Piszemy z Logisiem i też Cię pozdrawia :D Quote
Baltimoore Posted January 27, 2018 Posted January 27, 2018 Mam super filmiki jeszcze ale nie umiem wkleić :( Quote
Tyśka) Posted January 27, 2018 Posted January 27, 2018 1 godzinę temu, Baltimoore napisał: Mam super filmiki jeszcze ale nie umiem wkleić :( wyślij mi na maila :) Quote
Tyśka) Posted January 27, 2018 Posted January 27, 2018 Wstawiam na prośbę Dora zdjęcie niewidomego kociaka z opisem wetki: Od 09.01 kotek ma leczoną lewą kończynę piersiową. Przybył do gabinetu z martwicą na powierzchni śródręcza. Po oczyszczeniu rany pod spodem była tkanka ziarninowa. Brak dwóch pazurów. Dodatkowo kotek miał katar koci. Podczas badania oczu okazało się, że kocurek nie ma odruchu źrenic na światło w obydwu oczach." Quote
Baltimoore Posted January 27, 2018 Posted January 27, 2018 46 minut temu, Tyś(ka) napisał: wyślij mi na maila :) Spróbuję ale skrzynka mi się zawiesza jak próbuję wysłać do Dory :) I nie wiem czy mam Twojego maila? Quote
Baltimoore Posted January 27, 2018 Posted January 27, 2018 A łapka Kitka i sam Kitek dużo lepiej:) Quote
Tyśka) Posted January 27, 2018 Posted January 27, 2018 1 minutę temu, Baltimoore napisał: I nie wiem czy mam Twojego maila? teraz to na pewno masz:) Quote
Recommended Posts