DORA1020 Posted March 17, 2017 Author Posted March 17, 2017 20 godzin temu, malagos napisał: Pewnie o te maluchy u patologii... Czy Wy Dziewczyny macie czas wolny, dla siebie, dla rodziny?..... Juz wczesniej mówilam do kogos,ze piszemy....piesek...kotek..znalazl dom.....ale to ciezka praca zanim sie tak stanie. Quote
DORA1020 Posted March 17, 2017 Author Posted March 17, 2017 11 godzin temu, Madie napisał: Pytałam o tym co zostały u patologii. W tej chwili nie wiem,musimy miec odpis wyroku sadu,miejsce dla 2 szczeniaczkow,jesli ktos pojedzie musi od razu zabrac maluchy. Quote
DORA1020 Posted March 17, 2017 Author Posted March 17, 2017 Potrzebuje karmy mokrej dla kotkow,jesli ktos zechce pomoc bede wdzieczna. Quote
Baltimoore Posted March 18, 2017 Posted March 18, 2017 Dnia 17.03.2017 o 06:48, DORA1020 napisał: Potrzebuje karmy mokrej dla kotkow,jesli ktos zechce pomoc bede wdzieczna. Quote
Baltimoore Posted March 19, 2017 Posted March 19, 2017 Szykuje się fajny dom dla kocurka Kminka- ostatniego z czwórki kociąt uratowanych ze swoją mamą przez Dorę we wrześniu 2016r. i tymczasowanych od grudnia przez Madie :D Proszę o kciuki za pomyślny przebieg. 1 Quote
Baltimoore Posted March 19, 2017 Posted March 19, 2017 Zdjęcia są jeszcze z DT :D Jeszcze chwilka, a Madie by go chyba nie oddała :D Straszny słodziak :D Quote
Tyśka) Posted March 19, 2017 Posted March 19, 2017 Kminek-Irysek - cuuudny! To trzymam kciuki bardzo mocno! Quote
Baltimoore Posted March 19, 2017 Posted March 19, 2017 To jest Kminek :) Iryskiem nazwała Dora tego najbardziej niesmialego. Podobno w swoim nowym domu Irysek wcale nie jest taki bojaźliwy i uwielbia się z Panią :) Quote
Tyśka) Posted March 19, 2017 Posted March 19, 2017 To ktoś gdzieś naplątał, że Irysek szuka domu :p I wtedy zgłupialam i zmieniłam w ogłoszeniach imię. Zresztą - mniejsza o to, hihi. ;) Dobrze, że ma szansę na domek, imię to już sprawa drugorzędna. Dajcie znac, jak będzie coś wiadomo. Dzisiaj kotek dostał odświeżanie od Cichego Wielbiciela (Balbinka zresztą też), więc jakby znalazł dom to by się podmieniło na innego kotka/podopiecznego. Quote
Baltimoore Posted March 20, 2017 Posted March 20, 2017 7 godzin temu, Tyś(ka) napisał: To ktoś gdzieś naplątał, że Irysek szuka domu :p I wtedy zgłupialam i zmieniłam w ogłoszeniach imię. Zresztą - mniejsza o to, hihi. ;) Dobrze, że ma szansę na domek, imię to już sprawa drugorzędna. Dajcie znac, jak będzie coś wiadomo. Dzisiaj kotek dostał odświeżanie od Cichego Wielbiciela (Balbinka zresztą też), więc jakby znalazł dom to by się podmieniło na innego kotka/podopiecznego. Hi hi Ja wystawiałam Kminka na koniec jako Kminka, Iryska i Dyzia na 3 różne miasta, a i tak miałam lekkie ścięcie z OLX (1:0 dla mnie) Ale to cały czas Kminek :D A imię w ogłoszeniach jest drugorzędowe :D Najważniejsze, żeby znalazł się dobry dom. Trzymać kciuki - pojedzie za bratem do miasta Łodzi :D W końcu bliżniaki orzeszki - nie rozdzielać za daleko :D Madie dogrywa transport. Quote
DORA1020 Posted March 20, 2017 Author Posted March 20, 2017 5 godzin temu, sharka napisał: Zapraszam: Dziekuje sharka:) Quote
DORA1020 Posted March 20, 2017 Author Posted March 20, 2017 Dziekuje Lucynce za sucha karme dla kotkow:) Quote
DORA1020 Posted March 20, 2017 Author Posted March 20, 2017 11 minut temu, Baltimoore napisał: Hi hi Ja wystawiałam Kminka na koniec jako Kminka, Iryska i Dyzia na 3 różne miasta, a i tak miałam lekkie ścięcie z OLX (1:0 dla mnie) Ale to cały czas Kminek :D A imię w ogłoszeniach jest drugorzędowe :D Najważniejsze, żeby znalazł się dobry dom. Trzymać kciuki - pojedzie za bratem do miasta Łodzi :D W końcu bliżniaki orzeszki - nie rozdzielać za daleko :D Madie dogrywa transport. Oby to byl dobry domek dla koteczka. Quote
DORA1020 Posted March 20, 2017 Author Posted March 20, 2017 Nie wszystkim zwierzakom udaje sie pomoc:( Balbinka odeszla[*] kochany miziaczek:( niestety dlug za leczenie i ratowanie jej zycia zostal. Smutno:( Quote
Baltimoore Posted March 20, 2017 Posted March 20, 2017 O nie :( :( :( To straszne :( Balbinko :( Quote
Tyśka) Posted March 20, 2017 Posted March 20, 2017 O, mój Boże tak mi przykro :( Co się stało? Miała fiv? Wiem, że to może nie na miejscu... ale Balbinka ma wykupione odświeżanie. Warto by podmienić. Na jakiego zwierzaka? Mogę na np. koty/psiaki Ali? Czy jakieś inne? Quote
Baltimoore Posted March 20, 2017 Posted March 20, 2017 Tak, to dobry pomysł. Ja z bólem serca też się zbieram, żeby zamienić. Jest na przykład taka nieśmiała kilkuletnia trikolorka. Jak mi podasz e'mail to podeślę Ci posiadane zdjęcia. Właśnie zamierzam dowiedzieć się od Ali więcej szczegółów. Quote
Tyśka) Posted March 20, 2017 Posted March 20, 2017 Właśnie, tylko potrzebuję informacji - parę zdań o kotach. Już wysyłam swojego maila. Quote
DORA1020 Posted March 21, 2017 Author Posted March 21, 2017 9 godzin temu, Tyś(ka) napisał: Właśnie, tylko potrzebuję informacji - parę zdań o kotach. Już wysyłam swojego maila. Jest jeszcze sliczna trikolorka Beza,juz po sterylizacji,czeka na dom. Quote
Tyśka) Posted March 21, 2017 Posted March 21, 2017 6 godzin temu, DORA1020 napisał: Jest jeszcze sliczna trikolorka Beza,juz po sterylizacji,czeka na dom. Dora, potrzebuję zdjęć i jakieś info. Wtedy podmienię w ogłoszeniach ;) Mam nadzieję, że Beza to ta sama tri, o której pisała mi Baltimoore. Na razie takie ogłoszenie wyłuskałam (nie wiedziałam na kogo kontakt podać, czy na Dorę, czy na ala123, więc podałam oba namiary), jak coś namieszałam to piszcie: https://www.olx.pl/oferta/sliczna-kochana-koteczka-pilnie-szuka-domu-chocby-tymczasowego-CID103-IDjJMGd.html Quote
Baltimoore Posted March 21, 2017 Posted March 21, 2017 Trikolorki są dwie - Beza (szykretowa) i Malwinka (dużo białego) :D I jeszcze jedna koteczka cała bura. Ta biało-bura ze zdjęć, które Ci wysłałam rano ma już dom. O kotkach napiszę Ci więcej wieczorem, teraz muszę pędzić do weta z moim kotem na kontrolę. Quote
DORA1020 Posted March 22, 2017 Author Posted March 22, 2017 dla tego psiaka potrzebuje tabletki na kleszcze/prawdopodobnie jest cos takiego i kosztuje 100zl/ kropli mu nie zapuszcze,bo psinka nie da sie dotknac...nadal.... Quote
Recommended Posts