DORA1020 Posted November 1, 2016 Author Posted November 1, 2016 O 31.10.2016 o 15:59, Tyś(ka) napisał: Dora, a teraz mi tak przyszło do głowy.. czy oni są spokrewnieni ze sobą? Czy wspólnie się trzymają i w podobnym czasie zaczęłaś je karmić? Ten drugi pojawil sie wczesna wiosna z Bablem,biega za dziecmi...az do ich domu,ale rodzice tych dzieci nie wpuszczaja go na posesje i psiak lezy pod ich furtka. W lecie jakos to bylo,ale zbliza sie zima:( Drugi mix malamuta,pojawial sie ok miesyac temu:( Quote
DORA1020 Posted November 1, 2016 Author Posted November 1, 2016 O 30.10.2016 o 21:36, Tyś(ka) napisał: Quote
Tyśka) Posted November 1, 2016 Posted November 1, 2016 O matko... Bąbel przecież już dawno u siebie :( Quote
DORA1020 Posted November 1, 2016 Author Posted November 1, 2016 2 minuty temu, Tyś(ka) napisał: O matko... Bąbel przecież już dawno u siebie :( No wlasnie:( Bablowi sie udalo.A teraz zostaja te dwa:( a zima:( idzie,a wlasciwie prawie juz jest. Quote
buuenos Posted November 1, 2016 Posted November 1, 2016 4 godziny temu, DORA1020 napisał: Ten drugi pojawil sie wczesna wiosna z Bablem,biega za dziecmi...az do ich domu,ale rodzice tych dzieci nie wpuszczaja go na posesje i psiak lezy pod ich furtka. W lecie jakos to bylo,ale zbliza sie zima:( Drugi mix malamuta,pojawial sie ok miesyac temu:( Biedne piekne psiaki. Serce by mi peklo chyba, gdybym widziala,ze pies pod moja furka lezy... Quote
Tyśka) Posted November 1, 2016 Posted November 1, 2016 5 minut temu, buuenos napisał: Biedne piekne psiaki. Serce by mi peklo chyba, gdybym widziala,ze pies pod moja furka lezy... Zwłaszcza, że leży już tak od paru miesiecy :( Quote
Tyśka) Posted November 2, 2016 Posted November 2, 2016 Dora, a dałabyś radę postarać się o więcej zdjęć tych psiaków? Leżą mi teraz te psy na wątrobie. W końcu mają krótką sierść i są duuuże - boję się, że nikt ich nie zauważy. Chciałabym im jakoś pomóc: założę wątek, poogłaszam, ale przydałyby się zdjęcia. Oczywiście to nie jest sprawa na cito, bo zdjęcia są, ale jednak martwię się o te psiaki. A o koty nikt nie pyta? O Zefirka, Iryska, Misię? I tego zmaltretowanego przez gołębiarza? Quote
DORA1020 Posted November 2, 2016 Author Posted November 2, 2016 Niestety adopcja kotow stoi w miejscu:( potrzebne bedzie wydarzenie na fb,inaczej bedzie zle:( Ten kocurek,ktory stracil glos jest pod opieka pani z Zamoscia.Nie weim czy znajdzie sie dom dla niego,bo jest chory. Dla Misi,Zefirka,Iryska i Kminka czas stoi w miejscu.Bardzo mnie to martwi. Zdjecia zrobie psiakom,tylko nie wiem kiedy.Na wszystko czasu mi brakuje. Najgorzej jak leje deszcz,tak jak dzisiaj,biedaki nie maja wtedy schronienia:( Baltimoore wyslala karme w saszetkach dla kotkow,bardzo jej za to dziekuje:) Quote
Tyśka) Posted November 2, 2016 Posted November 2, 2016 Czyli ten kocurek jest w DT? Dziwne, że Misia nie znalazła jeszcze domu, przecież to cudowna kotka, mnie się bardzo podoba. I do tego ma przekochany charakter. Spokojnie, zdjęcia nie zając... Quote
Tyśka) Posted November 3, 2016 Posted November 3, 2016 Z racji, że moja ruda kotka ma już DS, a zostały mi wyróżnienia to podmieniłam ogłoszenia na Zefirka i Misię: https://www.olx.pl/oferta/cudna-wysterylizowana-kochana-CID103-IDiqpfX.htmlhttps://www.olx.pl/oferta/kochane-sliczne-kocie-dziecko-szuka-domu-CID103-IDihjkB.html Quote
DORA1020 Posted November 3, 2016 Author Posted November 3, 2016 3 godziny temu, Tyś(ka) napisał: Z racji, że moja ruda kotka ma już DS, a zostały mi wyróżnienia to podmieniłam ogłoszenia na Zefirka i Misię: https://www.olx.pl/oferta/cudna-wysterylizowana-kochana-CID103-IDiqpfX.htmlhttps://www.olx.pl/oferta/kochane-sliczne-kocie-dziecko-szuka-domu-CID103-IDihjkB.html Bardzo dziekuje:) Rude maja wiecej szczescia. Do adopcji mam 6 tygodniowego kocurka rudego,jakby ktos pytal. Quote
DORA1020 Posted November 3, 2016 Author Posted November 3, 2016 Misie oglosilas na Wroclaw? A w razie czego co z transportem? Quote
DORA1020 Posted November 3, 2016 Author Posted November 3, 2016 Baltimoore bardzo dziekuje za mokra karme dla kotkow:):):) Quote
Ingrid44 Posted November 3, 2016 Posted November 3, 2016 Takie ladne mlode psiaki I bezdomne na ulicy :( Quote
Tyśka) Posted November 3, 2016 Posted November 3, 2016 2 godziny temu, DORA1020 napisał: Misie oglosilas na Wroclaw? A w razie czego co z transportem? Ogłaszałam "swoją" kotkę na Wrocław, ale już zmieniłam. Na razie na Lublin. Quote
buuenos Posted November 5, 2016 Posted November 5, 2016 O 1.11.2016 o 20:38, Tyś(ka) napisał: Doro a niech idzie na Wroclaw,Krakow, Gdansk-transport oplace.niechby poszly do dobrych domkow! Quote
DORA1020 Posted November 6, 2016 Author Posted November 6, 2016 Dzieki buenos:) troche szkoda mi kociakow i meczacej podrozy,ale juz dosyc dlugo czekaja na domy,wiec pewnie tak zrobie dziekuje Tyska za zrobienie wydarzenia na fb dla kociej rodzinki:) zadnego odzewu:( ale wydarzenie jest.... Quote
DORA1020 Posted November 7, 2016 Author Posted November 7, 2016 Usuneli mi jedno ogloszenie na olx:( Quote
Tyśka) Posted November 7, 2016 Posted November 7, 2016 4 godziny temu, DORA1020 napisał: Usuneli mi jedno ogloszenie na olx:( Jeśli są w ogłoszeniu takie same zdjęcia albo chociaż jedno takie same... to mi też usuwają. Quote
DORA1020 Posted November 7, 2016 Author Posted November 7, 2016 3 godziny temu, Tyś(ka) napisał: Jeśli są w ogłoszeniu takie same zdjęcia albo chociaż jedno takie same... to mi też usuwają. do tej pory udawalo sie,ale postanowilam w jednym ogloszeniu zmienic pierwsze zdjecie i sie dopatrzyli Quote
DORA1020 Posted November 7, 2016 Author Posted November 7, 2016 3 godziny temu, Poker napisał: Dziekuje Poker :) moc slicznych zabawek:) Quote
DORA1020 Posted November 7, 2016 Author Posted November 7, 2016 Rozliczenie za pobyt,leczenie i doplate do sterylizacji Misi: 27.09 - Przyjeta na szpital 15.10 - wydana do domu czyli 18 dni = 216 zł ksiazeczka zdrowia - 5 zł dopłata do sterylizacji - 40 zł Oridermyl - 50 zł leki - 10 zł RAZEM: 321 zł Quote
Recommended Posts