Jump to content
Dogomania

Na chwilę obecną 11194zł długu.Bardzo prosimy jeśli ktoś może nam pomóc.Długi w lecznicy,w hoteliku,za karmę.....Bezdomne szczebrzeszyniaki PROSZA O POMOC

Recommended Posts

Posted
O 31.10.2016 o 15:59, Tyś(ka) napisał:

Dora, a teraz mi tak przyszło do głowy.. czy oni są spokrewnieni ze sobą? Czy wspólnie się trzymają i w podobnym czasie zaczęłaś je karmić?

Ten drugi pojawil sie wczesna wiosna z Bablem,biega za dziecmi...az do ich domu,ale rodzice tych dzieci nie wpuszczaja go na posesje i psiak lezy pod ich furtka.

W lecie jakos to bylo,ale zbliza sie zima:(

Drugi mix malamuta,pojawial sie ok miesyac temu:(

Posted
2 minuty temu, Tyś(ka) napisał:

O matko... Bąbel przecież już dawno u siebie :(

No wlasnie:( Bablowi sie udalo.A teraz zostaja te dwa:( a zima:( idzie,a wlasciwie prawie juz jest.

Posted
4 godziny temu, DORA1020 napisał:

Ten drugi pojawil sie wczesna wiosna z Bablem,biega za dziecmi...az do ich domu,ale rodzice tych dzieci nie wpuszczaja go na posesje i psiak lezy pod ich furtka.

W lecie jakos to bylo,ale zbliza sie zima:(

Drugi mix malamuta,pojawial sie ok miesyac temu:(

Biedne piekne psiaki. Serce by mi peklo chyba, gdybym widziala,ze pies pod moja furka lezy...

Posted
5 minut temu, buuenos napisał:

Biedne piekne psiaki. Serce by mi peklo chyba, gdybym widziala,ze pies pod moja furka lezy...

Zwłaszcza, że leży już tak od paru miesiecy :(

Posted

Dora, a dałabyś radę postarać się o więcej zdjęć tych psiaków?
Leżą mi teraz te psy na wątrobie. W końcu mają krótką sierść i są duuuże - boję się, że nikt ich nie zauważy. Chciałabym im jakoś pomóc: założę wątek, poogłaszam, ale przydałyby się zdjęcia. Oczywiście to nie jest sprawa na cito, bo zdjęcia są, ale jednak martwię się o te psiaki.

A o koty nikt nie pyta? O Zefirka, Iryska, Misię? I tego zmaltretowanego przez gołębiarza?

Posted

Niestety adopcja kotow stoi w miejscu:( potrzebne bedzie wydarzenie na fb,inaczej bedzie zle:(

Ten kocurek,ktory stracil glos jest pod opieka pani z Zamoscia.Nie weim czy znajdzie sie dom dla niego,bo jest chory.

Dla Misi,Zefirka,Iryska i Kminka czas stoi w miejscu.Bardzo mnie to martwi.

Zdjecia zrobie psiakom,tylko nie wiem kiedy.Na wszystko czasu mi brakuje.

Najgorzej jak leje deszcz,tak jak dzisiaj,biedaki nie maja wtedy schronienia:(

Baltimoore wyslala karme w saszetkach dla kotkow,bardzo jej za to dziekuje:)

Posted

Czyli ten kocurek jest w DT?
Dziwne, że Misia nie znalazła jeszcze domu, przecież to cudowna kotka, mnie się bardzo podoba. I do tego ma przekochany charakter.

Spokojnie, zdjęcia nie zając...

Posted
3 godziny temu, Tyś(ka) napisał:

Z racji, że moja ruda kotka ma już DS, a zostały mi wyróżnienia to podmieniłam ogłoszenia na Zefirka i Misię:

https://www.olx.pl/oferta/cudna-wysterylizowana-kochana-CID103-IDiqpfX.html
https://www.olx.pl/oferta/kochane-sliczne-kocie-dziecko-szuka-domu-CID103-IDihjkB.html

Bardzo dziekuje:) Rude maja wiecej szczescia.

Do adopcji mam 6 tygodniowego kocurka rudego,jakby ktos pytal.

Posted
2 godziny temu, DORA1020 napisał:

Misie oglosilas na Wroclaw?

A w razie czego co z transportem?

Ogłaszałam "swoją" kotkę na Wrocław, ale już zmieniłam. Na razie na Lublin.

Posted

Dzieki buenos:) troche szkoda mi kociakow i meczacej podrozy,ale juz dosyc dlugo czekaja na domy,wiec pewnie tak zrobie

dziekuje Tyska za zrobienie wydarzenia na fb  dla kociej rodzinki:)

zadnego odzewu:(  ale wydarzenie jest....

Posted
3 godziny temu, Tyś(ka) napisał:

Jeśli są w ogłoszeniu takie same zdjęcia albo chociaż jedno takie same... to mi też usuwają.

do tej pory udawalo sie,ale postanowilam w jednym ogloszeniu zmienic pierwsze zdjecie i sie dopatrzyli

Posted

Rozliczenie za pobyt,leczenie i doplate do sterylizacji Misi:

27.09 - Przyjeta na szpital

15.10 - wydana do domu

czyli 18 dni = 216 zł
ksiazeczka zdrowia - 5 zł
dopłata do sterylizacji - 40 zł
Oridermyl - 50 zł
leki - 10 zł
RAZEM: 321 zł