Baltimoore Posted October 10, 2016 Posted October 10, 2016 Cieszę się, że puszki doszły na dzisiaj. Quote
DORA1020 Posted October 11, 2016 Author Posted October 11, 2016 A jak ja sie ciesze:) juz nie mialam czym karmic stada i nie moglam sie doczekac poniedzialku. Jeszcze raz bardzo dziekuje:) Quote
sharka Posted October 11, 2016 Posted October 11, 2016 Wstawiam zdjęcia kotków od Dory Ramzes: koteczka: Quote
DORA1020 Posted October 11, 2016 Author Posted October 11, 2016 Dziekuje sharka za wstawienie zdjec:) Ramzes jest bardzo milym kocurkiem,skrzywdzonym przez czlowieka,ma uszkodzone struny glosowe,kotek przylepka:) na drugim zdjeciu triklorka.3 miesieczna koteczka Quote
Baltimoore Posted October 11, 2016 Posted October 11, 2016 Ramzes śliczny. A trikolorka to chyba kotka? Też piękna :D Quote
DORA1020 Posted October 12, 2016 Author Posted October 12, 2016 Tak to koteczka,myslalam,ze to bialy kocurek.na zdjecia bialego czekam. Quote
DORA1020 Posted October 12, 2016 Author Posted October 12, 2016 Dostalam pieniazki od Poker 50zl bardzo dziekuje:):):) i pieniazki od Niesiowata 30zl wielkie dzieki:):):) a takze od buenos dla kotkow 229zl dziekuje:):):) rozliczenie zrobie wkrotce. Quote
DORA1020 Posted October 12, 2016 Author Posted October 12, 2016 Dzisiaj pojechal do Murki Kajtus,maly piesek,oczywiscie...jak zwykle,bez deklaracji. Dzisiaj zostanie w lecznicy,bo trzeba malucha odrobaczyc,jutro Murka go zabierze i moze uda jej sie zrobic kilka zdjec. Sprobuje zalozyc mu watek,ale nie wiem czy mi sie uda.Misi sie nie udalo:( Zalozyla Tyska. Quote
DORA1020 Posted October 12, 2016 Author Posted October 12, 2016 1 minutę temu, mdk8 napisał: Dora poproszę nr. konta . Mdk czy chcesz wplacic dla kotkow czy dla Kajtusia? Bo jesli dla kotkow to do mnie ,a jesli dla Kajtusia to juz do Murki. Quote
DORA1020 Posted October 12, 2016 Author Posted October 12, 2016 Bardzo bylo mi szkoda Kajutusia jak go zabieral TZ Murki,,bo caly sie trzasl,nie wiem czy z zimna czy ze strachu,a moze z tego i drugiego:( Quote
DORA1020 Posted October 12, 2016 Author Posted October 12, 2016 W PDT jest rowniez biala koteczka,ktora koczowala pod blokami,kotka pol-dzikuska,jesli tak moge napisac. Przez kilka dni siedziala pod lozkiem,nie jadla nie korzystala z kuwety:( Mozna ja wziac na rece,prycha,ale nie drapie,mozna ja glaskac,w tej chwili to juz nawet zaczyna mruczec. I jest lepiej,wyszla spod tego lozka i spi na lozku:) I juz korzysta z kuwety,a apetycik dopisuje:) Od dawna chcialam pomoc tej kici,ale nie mialam DT.A ona potrzebowala takiego domu.w ktroym czulaby sie bezpieczna i ktory oswajaby kicie. Pdt to koszt 120zl. Poczatkowao mialo byc 150zl,ale wynegocjowalam. Dalam rowniez zwirek i karme.Zdjecia beda,tylko nie wiem kiedy...napewno niedlugo. Quote
mdk8 Posted October 12, 2016 Posted October 12, 2016 59 minut temu, DORA1020 napisał: Mdk czy chcesz wplacic dla kotkow czy dla Kajtusia? Bo jesli dla kotkow to do mnie ,a jesli dla Kajtusia to juz do Murki. A kto w większej potrzebie ? Konto Murki mam. Quote
DORA1020 Posted October 12, 2016 Author Posted October 12, 2016 Godzinę temu, mdk8 napisał: A kto w większej potrzebie ? Konto Murki mam. Niestety i koty i psiak:( sa w jednakowej potrzebie. Decyzja nalezy do Ciebie. Quote
Tyśka) Posted October 12, 2016 Posted October 12, 2016 Wątek się zakłada zawsze, choć wyskakuje błąd. Trzeba po prostu znowu wejść w dział, w którym się założyło wątek i tam szukać swojego wątku. Ile biedaków :( Czy ta tri to jest z tej rodzinki czy to inna koteczka? Trochę mi się już mylą kto jest kto :( Quote
mdk8 Posted October 12, 2016 Posted October 12, 2016 2 godziny temu, DORA1020 napisał: Niestety i koty i psiak:( sa w jednakowej potrzebie. Decyzja nalezy do Ciebie. to podaj jeszcze swoje konto .Spróbuję wspomóc i koty. Quote
buuenos Posted October 12, 2016 Posted October 12, 2016 Hej, wreszcie udalo mi sie zarejestrowac na dogo! Witam wszystkich :-) Quote
Baltimoore Posted October 12, 2016 Posted October 12, 2016 Godzinę temu, buuenos napisał: Hej, wreszcie udalo mi sie zarejestrowac na dogo! Witam wszystkich :-) GRATULACJE :D :D :D Bardzo się cieszę :D I nie tylko ja :D Quote
DORA1020 Posted October 12, 2016 Author Posted October 12, 2016 2 godziny temu, buuenos napisał: Hej, wreszcie udalo mi sie zarejestrowac na dogo! Witam wszystkich :-) Witaj buenos:) nareszcie:) jestes na dogo..... bardzo sie ciesze:) tak jak Baltimoore:) Quote
DORA1020 Posted October 12, 2016 Author Posted October 12, 2016 3 godziny temu, mdk8 napisał: to podaj jeszcze swoje konto .Spróbuję wspomóc i koty. Bardzo Ci dziekuje:) zaraz podam numer konta Quote
DORA1020 Posted October 12, 2016 Author Posted October 12, 2016 4 godziny temu, Tyś napisał: Wątek się zakłada zawsze, choć wyskakuje błąd. Trzeba po prostu znowu wejść w dział, w którym się założyło wątek i tam szukać swojego wątku. Ile biedaków :( Czy ta tri to jest z tej rodzinki czy to inna koteczka? Trochę mi się już mylą kto jest kto :( Nie dziwie sie,ze Ci sie myla duzo jest w tej chwili tych kotkow do adopcji --mama koteczka/juz wysterylizowana/ Misia jej dzieci: -bialy kocurek -trikolorka -tygrysek kocurek -tygrysek kocurek/niestety dzikusek i nie wiem co z nim bedzie/ -2 letni miziak,ktory ma uszkodzone struny glosowe---Ramzes -biala koteczka/wysterylizowana/ dostala imie Bianka w dalszej kolejnosci na pomoc czeka kotka i 3 male kociaki/w rodzinie,z ktorej trzeba zabrac te kotki,ale nie wiem gdzie? dokad?/ koteczka trikolorka,jej dzieci:rudasek,szylkretka i tygrysek,w tej chwili maja 3 tygodnie.Zanosze dla tej rodzinki puszki. Do tego stadka dzisiaj dolczyl maly Kajtus / u Murki/ no i juz nie mowie,o tych psiakach i kociakach,ktore dokarmiam Quote
buuenos Posted October 12, 2016 Posted October 12, 2016 7 minut temu, DORA1020 napisał: Nie dziwie sie,ze Ci sie myla duzo jest w tej chwili tych kotkow do adopcji --mama koteczka/juz wysterylizowana/ Misia jej dzieci: -bialy kocurek -trikolorka -tygrysek kocurek -tygrysek kocurek/niestety dzikusek i nie wiem co z nim bedzie/ -2 letni miziak,ktory ma uszkodzone struny glosowe---Ramzes -biala koteczka/wysterylizowana/ dostala imie Bianka w dalszej kolejnosci na pomoc czeka kotka i 3 male kociaki/w rodzinie,z ktorej trzeba zabrac te kotki,ale nie wiem gdzie? dokad?/ koteczka trikolorka,jej dzieci:rudasek,szylkretka i tygrysek,w tej chwili maja 3 tygodnie.Zanosze dla tej rodzinki puszki. Do tego stadka dzisiaj dolczyl maly Kajtus / u Murki/ no i juz nie mowie,o tych psiakach i kociakach,ktore dokarmiam Hej, wreszcie udalo mi sie zarejestrowac na dogo! Witam wszystkich :-) Quote
buuenos Posted October 12, 2016 Posted October 12, 2016 7 minut temu, DORA1020 napisał: Nie dziwie sie,ze Ci sie myla duzo jest w tej chwili tych kotkow do adopcji --mama koteczka/juz wysterylizowana/ Misia jej dzieci: -bialy kocurek -trikolorka -tygrysek kocurek -tygrysek kocurek/niestety dzikusek i nie wiem co z nim bedzie/ -2 letni miziak,ktory ma uszkodzone struny glosowe---Ramzes -biala koteczka/wysterylizowana/ dostala imie Bianka w dalszej kolejnosci na pomoc czeka kotka i 3 male kociaki/w rodzinie,z ktorej trzeba zabrac te kotki,ale nie wiem gdzie? dokad?/ koteczka trikolorka,jej dzieci:rudasek,szylkretka i tygrysek,w tej chwili maja 3 tygodnie.Zanosze dla tej rodzinki puszki. Do tego stadka dzisiaj dolczyl maly Kajtus / u Murki/ no i juz nie mowie,o tych psiakach i kociakach,ktore dokarmiam Hej, wreszcie udalo mi sie zarejestrowac na dogo! Witam wszystkich :-) Quote
buuenos Posted October 12, 2016 Posted October 12, 2016 10 minut temu, DORA1020 napisał: Nie dziwie sie,ze Ci sie myla duzo jest w tej chwili tych kotkow do adopcji --mama koteczka/juz wysterylizowana/ Misia jej dzieci: -bialy kocurek -trikolorka -tygrysek kocurek -tygrysek kocurek/niestety dzikusek i nie wiem co z nim bedzie/ -2 letni miziak,ktory ma uszkodzone struny glosowe---Ramzes -biala koteczka/wysterylizowana/ dostala imie Bianka w dalszej kolejnosci na pomoc czeka kotka i 3 male kociaki/w rodzinie,z ktorej trzeba zabrac te kotki,ale nie wiem gdzie? dokad?/ koteczka trikolorka,jej dzieci:rudasek,szylkretka i tygrysek,w tej chwili maja 3 tygodnie.Zanosze dla tej rodzinki puszki. Do tego stadka dzisiaj dolczyl maly Kajtus / u Murki/ no i juz nie mowie,o tych psiakach i kociakach,ktore dokarmiam Hej, wreszcie udalo mi sie zarejestrowac na dogo! Witam wszystkich :-) Ojej sorry za powtorzenia, troche nie ogarniam tej kuwety.. Ramzes jest przecudowny! Inne kociska tez. Doro, Baltimoore- ciezka to byla droga, ale uwienczona sukcesem:-) Quote
Recommended Posts