Jump to content
Dogomania

Na chwilę obecną 11194zł długu.Bardzo prosimy jeśli ktoś może nam pomóc.Długi w lecznicy,w hoteliku,za karmę.....Bezdomne szczebrzeszyniaki PROSZA O POMOC

Recommended Posts

Posted

Bylam ,widzialam.Bardzo dziekuje za pomoc..... :)

Happy teraz zwierzaki beda happy.... :)

Bardzo dziekuje wszystkim,ktorzy pomogli......dobrze,ze jestescie :) i moge na Was zawsze liczyc.

:) :) :) Przepraszam, że nie mogliśmy podarować darów dla kotów, ale sami dokarmiamy ich bardzo dużo. Może następnym razem uda nam się coś odłożyć ;) Pozdrawiam i całuję :)

Posted

Dora, wyślę jutro mały worek suchej karmy dla kotów na Twój adres, niestety więcej nie dam rady

Bardzo dziekuje....:) dobrze,chociaz troszeczke.

Prawde mowiac to kotki nie jedza w tej chwili tak duzo jak w zimie,ale i tak potrzebuja przeciez cos jesc.

Posted

Dwa szczeniaki,ok.5 mieieczny psiak i ok.3miesieczna sunia wyrzucone na ulice...... :(

szukam pomocy..........

Od wczoraj sa na tymczasie,ale do konca nastepnego tygodnia musze rozwiazac problem.

Posted

szczeniak sunia:

jQ8glvQ.jpg

9mzQmAe.jpg

ZpXEn4l.jpg

5Gn3obN.jpg

To ok. 3 miesieczna sunia,siedziala pod krzakami chyba kilka dni i cichutko popiskiwala,jak to szczeniaczek bez mamy.

Sunia chyba bedzie srednim pieskiem.Jak widac na zdjeciach jest troche przerazona,kilka dni na ulicy wystarczylo,zeby teraz sie bac wszystkiego:(

Posted

szczeniak piesek:

rJFjFr9.jpg

j9TnRR2.jpg

MNTlMEM.jpg

l4T4aFl.jpg

Jestem ok.5-6 miesieczny sierscuch:)
Polowalem sobie na kurki,zeby przezyc...........

ale zli ludzie chcieli mnie wciagnac w zasadzke i zabic.

Ale mialem szczescie,i nikt juz mnie nie  skrzywdzi

A ja jestem sobie taki wiekszy szczeniaczek.....bawic sie jeszcze chce.......

Posted

Hej ogłoszone psiaki od Dory :)

Jeżeli macie ochotę udostępniać je na różnych grupach na fb:

1. https://www.facebook...00667483&type=3

2.https://www.facebook...00667483&type=3

oraz kocurek

1. https://www.facebook...00667483&type=3

Bardzo dziekuje za ogloszenia zwierzaczkow.... :)

Byl juz jeden telefon,niestety pani chciala szczeniaczka lub kociaczka dla dziecka..... :(

Wspomnialam o wizycie przedadopcyjnej to sie rozlaczyla.

Adoptuj bardzo dziekuje za paczke dla bezdomniakow...... :)

dziekuje rowniez happy-animals i fundacji...... :) ze jestescie...ze pamietacie... :)

Ksiazki i bizuterie wystawie na bazarku,czesc rzeczy rozdam potrzebujacym,kocyki rowniez sa potrzebne,moze nie teraz,bo bedzie cieplo,ale na jesien bedzie to wszystko potrzebne.

Bardzo Wam za wszystko dziekuje... :)

Posted

Wstawiam zdjęcie budy Szakala

ST0Ogd5.jpg

Dora - jak dasz radę czasowo i zmieścisz w pierwszych postach to może napisz że dokarmiasz też zwierzaki z tej rodziny gdzie jest Szakal :] jak nie zdążysz to po powrocie :]

Posted

Wstawiam zdjęcie budy Szakala

ST0Ogd5.jpg

Dora - jak dasz radę czasowo i zmieścisz w pierwszych postach to może napisz że dokarmiasz też zwierzaki z tej rodziny gdzie jest Szakal :] jak nie zdążysz to po powrocie :]

Ja juz wczesniej napisalam o tym w 1 poscie.Niektore psiaki karmie codziennie,inne dokarmiam,tak jak Szakala i Maksia,ze wzglegu na odleglosc nie moge byc tam codziennie.

Ale teraz przed wyjazdem bede musiala pojechac i zawiezc troche jedzenia.

Szakal to strasznie biedny psiak,tak jak Tyczunia.

Niew idzi na jedno oko,ma chore stawy,upada na tynie lapy,jest w rodzinie patologicznej...:(