Jump to content
Dogomania

Na chwilę obecną 11194zł długu.Bardzo prosimy jeśli ktoś może nam pomóc.Długi w lecznicy,w hoteliku,za karmę.....Bezdomne szczebrzeszyniaki PROSZA O POMOC

Recommended Posts

Posted

paczka będzie dostarczona 21.01 między 10.30 a chyba 13.30, wysłałam informację na mail babakawa, w razie czego mają nt tel do Ciebie Dora

Tak,juz byl kurier.
12 puszek 800g,1,5kg suchej,i 400g puszka dla psiakow.
Bardzo sharka ci dziekuje.... :)
I glaski od kotkow,to wielka radosc dla nich jak dostana takie jedzonko.
Bardzo sie ciesze.... :) bardzo Ci dziekuje..... :)
Posted

Dora, co się dzieje z Tosią oneczką?

Tyska,sunie zabral wnuk tej kobiety.Nie wiem jak ona tam ma,nie mam samochodu,zeby pojechac i zobaczyc.
Ogloszenie nieaktualne.
Dobrze,ze chopciaz ja wysterylizowalam.
Posted

OK, pytam bo widzę na pierwszej stronie, że bez DS i tak się zaczynałam martwić, że zero informacji o Tosi.

Tak, dostałam, ale przepraszam, ostatnio mam urwanie głowy. Może dzisiaj ogłoszę, a jak nie to jutro.

Posted

Jeśli wyślesz w weekend to zdążę uruchomić bazarek ale nie dam rady go pilnować (wyjeżdżam), a bazar trzeba w trakcie uaktualniać. W tej sytuacji zrobię bazarek po powrocie, tuż po 6.02 - nie musisz się więc aż tak bardzo spieszyć z wysyłką zdjęć

świetnie, będzie więcej fantów, dziękuję
czy ktoś nie ma do adopcji suczki szczeniaka docelowo większej ( ok 25 kg)?
mam dobry dom
Posted

na szczebrzeszyńskie zwierzaki wpłynęła kwota 250 złotych od HELLI - ogromny ukłon i podziękowanie !!!!!!

pięknie dziękujemy Helli :D :D :D

Posted

Dorka, zrobiłam ogłoszenie dla kocurka
http://olx.pl/oferta/przytulasny-mlodziutki-kocurek-do-adopcji-CID103-ID8Dd5w.html

Dziekuje Lucynko.... :)
kocurek jest juz w lecznicy,bedzie leczony,ma zaczerwienione dziasla
byl taki glodny...jadl...i jadl.....az sie balam,zeby za duzo nie zjadl,zeby przez to sie nie rozchorowal
no i strasznie sie trzasl z zimna,a przeciez nie ma takiej ostrej zimy,ale jak kotek byl w domu,a pozniej zostal wyrzucony na ulice,to wiadomo,ze bedzie mu bardzo zimno... :(
Posted

Ktoś dzwoni w sprawie kotka?

A teraz pospamuję...

Czy ktoś orientuje się czy jeżdżą busy na trasie  Krasnobród <-> Tomaszów Lub i nie będą mi robić wątów, że jadę ze szczeniakiem w torbie... Moja znajoma znalazła całą gromadkę szczeniaków... w lesie... obiecałam, że jednemu dam DT z opcją DS... i problem jest z transportem... :(

W jedną stronę najwyżej będę łapała stopa, choć to mało ruchliwa droga... ale w drugą, nie ma opcji. Podjechałabym rowerem, ale z psem nie wrócę rowerem... trudne to wszystko...

Posted

Tyska moglabys wsatwic na watek zdjecia kocurka,ktory w lecznicy oczekuje na ds?

Nikt w jego sprawie nie dzwoni? Cholibcia.
Dora, wymyśl mu robocze imię, to udostępnię na swoim profilu na fb. Ostatnio wyadoptowałam swojego tymczasa, po tym jak znalazł DS, kilka chętnych mnie pytało czy aktualne, więc może zdecydują się na jego podobnego (prawie) rówieśnika?

P1021467.JPG

P1021469.JPG

P1021472.JPG

Posted

I kotek, którym zaopiekowała się starsza, schorowana kobieta. Szuka domu wychodzącego lub mieszkania w bloku z zabezpieczonym balkonem i oknami.
Też poprosze o imię to go udostępnię na fb :)

PC291422.JPG

PC291425.JPG

PC291427.JPG

PC291428.JPG

PC291429.JPG

Posted

PC291430.JPG

A co z tym rodzeństwem? Są u p. Krysi? Czy ktoś zadzwonił i któreś znalazło ds?

Posted

Nikt w jego sprawie nie dzwoni? Cholibcia.
Dora, wymyśl mu robocze imię, to udostępnię na swoim profilu na fb. Ostatnio wyadoptowałam swojego tymczasa, po tym jak znalazł DS, kilka chętnych mnie pytało czy aktualne, więc może zdecydują się na jego podobnego (prawie) rówieśnika?

P1021467.JPG

P1021469.JPG

P1021472.JPG

Dziekuje Tyska za wstawienie zdjec....:)

Ten kocurek ma6-7 m-cy,nie wiecej,tak powiedziala wetka,domowy,miziasty kotek.Maja go jeszcze zaszczepic od wirusowek.....i gotowy do drogi......

Moze Felek?  Felus???? A moze Jasio?

Posted

PC291430.JPG

A co z tym rodzeństwem? Są u p. Krysi? Czy ktoś zadzwonił i któreś znalazło ds?

Z rodzenstwa pojechal tylko do ds  rudy kocurek,dwie male koteczki nadal czekaja......

A ten kotek na zdjeciu jest grafitowy,chyba przypomina rasowca...kota rosyjskiego....

ale dom musi byc wychodzacy,nie wiem jak mu pomoc.....

kobieta go wypusci,a on pozniej nie moze wejsc,bo do bloku rozni ludzie chodza,psy biegaja,kot sie boi.

Posted

OK, to Feluś dziś wyląduje u mnie na fb, jak go umieszczę - wrzucę link.

Tak, ten grafitowy (błękitny) kot wygląda jakby była w jego żyłach krew rasowca.

O kurcze... dziwię się, że kotki jeszcze nie mają domu :(

Posted

Tez sie dziwie...od dawna......

Dziekuje Lucynce za ogloszenia wyroznione dla Felusia.......:)

I dziekuje Aga G  za karme w puszkach dla psiakow....15 puszek przyszlo......:)

bardzo dziekuje.....:)latwiej pomagac jak ma sie czym karmic.

Posted

Dzwonila dzisiaj jakas kobieta z Zamoscia,ale nie podobalo mi sie co mowila...

cos sie stalo z jej kotkiem.....zdechl...powiedziala,moze go ktos otrul.....

wiec taka osoba nie dostanie Felusia.........

no i mam jeszcze jedno zapytanko,,,zobaczymy......