DORA1020 Posted January 21, 2015 Author Posted January 21, 2015 paczka będzie dostarczona 21.01 między 10.30 a chyba 13.30, wysłałam informację na mail babakawa, w razie czego mają nt tel do Ciebie DoraTak,juz byl kurier.12 puszek 800g,1,5kg suchej,i 400g puszka dla psiakow.Bardzo sharka ci dziekuje.... :)I glaski od kotkow,to wielka radosc dla nich jak dostana takie jedzonko.Bardzo sie ciesze.... :) bardzo Ci dziekuje..... :) Quote
DORA1020 Posted January 21, 2015 Author Posted January 21, 2015 Dora, co się dzieje z Tosią oneczką? Tyska,sunie zabral wnuk tej kobiety.Nie wiem jak ona tam ma,nie mam samochodu,zeby pojechac i zobaczyc.Ogloszenie nieaktualne.Dobrze,ze chopciaz ja wysterylizowalam. Quote
DORA1020 Posted January 21, 2015 Author Posted January 21, 2015 Tyska,wyslalam Ci zdjecia kocurka,dostalas? Quote
Guest TyŚka Posted January 21, 2015 Posted January 21, 2015 OK, pytam bo widzę na pierwszej stronie, że bez DS i tak się zaczynałam martwić, że zero informacji o Tosi. Tak, dostałam, ale przepraszam, ostatnio mam urwanie głowy. Może dzisiaj ogłoszę, a jak nie to jutro. Quote
masza44 Posted January 22, 2015 Posted January 22, 2015 Jeśli wyślesz w weekend to zdążę uruchomić bazarek ale nie dam rady go pilnować (wyjeżdżam), a bazar trzeba w trakcie uaktualniać. W tej sytuacji zrobię bazarek po powrocie, tuż po 6.02 - nie musisz się więc aż tak bardzo spieszyć z wysyłką zdjęć świetnie, będzie więcej fantów, dziękuję czy ktoś nie ma do adopcji suczki szczeniaka docelowo większej ( ok 25 kg)? mam dobry dom Quote
mari23 Posted January 22, 2015 Posted January 22, 2015 na szczebrzeszyńskie zwierzaki wpłynęła kwota 250 złotych od HELLI - ogromny ukłon i podziękowanie !!!!!! Quote
Lucyna Posted January 22, 2015 Posted January 22, 2015 Dorka, zrobiłam ogłoszenie dla kocurka http://olx.pl/oferta/przytulasny-mlodziutki-kocurek-do-adopcji-CID103-ID8Dd5w.html Quote
sharka Posted January 22, 2015 Posted January 22, 2015 na szczebrzeszyńskie zwierzaki wpłynęła kwota 250 złotych od HELLI - ogromny ukłon i podziękowanie !!!!!! pięknie dziękujemy Helli :D :D :D Quote
DORA1020 Posted January 23, 2015 Author Posted January 23, 2015 Dorka, zrobiłam ogłoszenie dla kocurkahttp://olx.pl/oferta/przytulasny-mlodziutki-kocurek-do-adopcji-CID103-ID8Dd5w.html Dziekuje Lucynko.... :)kocurek jest juz w lecznicy,bedzie leczony,ma zaczerwienione dziaslabyl taki glodny...jadl...i jadl.....az sie balam,zeby za duzo nie zjadl,zeby przez to sie nie rozchorowalno i strasznie sie trzasl z zimna,a przeciez nie ma takiej ostrej zimy,ale jak kotek byl w domu,a pozniej zostal wyrzucony na ulice,to wiadomo,ze bedzie mu bardzo zimno... :( Quote
DORA1020 Posted January 23, 2015 Author Posted January 23, 2015 Ja też, na Zamość :) Dziekuje Tyska.....:)Zamosc ......?????? no,ale moze?????? a moglabys wstawic zdjecia kotka? Quote
DORA1020 Posted January 23, 2015 Author Posted January 23, 2015 Kocurek ma byc leczony i wykastrowany....i do adopcji..... oby tylko za dlugo nie czekal,bo kazdy dzien pobytu w lecznicy 10zl.... Quote
DORA1020 Posted January 23, 2015 Author Posted January 23, 2015 Lucynko,moze jeszcze dopisz,ze kotek przed adopcja bedzie wykastrowany. A jak on moze miec na imie????? Quote
Guest TyŚka Posted January 25, 2015 Posted January 25, 2015 Ktoś dzwoni w sprawie kotka? A teraz pospamuję... Czy ktoś orientuje się czy jeżdżą busy na trasie Krasnobród <-> Tomaszów Lub i nie będą mi robić wątów, że jadę ze szczeniakiem w torbie... Moja znajoma znalazła całą gromadkę szczeniaków... w lesie... obiecałam, że jednemu dam DT z opcją DS... i problem jest z transportem... :( W jedną stronę najwyżej będę łapała stopa, choć to mało ruchliwa droga... ale w drugą, nie ma opcji. Podjechałabym rowerem, ale z psem nie wrócę rowerem... trudne to wszystko... Quote
DORA1020 Posted January 26, 2015 Author Posted January 26, 2015 Tyska moglabys wsatwic na watek zdjecia kocurka,ktory w lecznicy oczekuje na ds? Quote
Guest TyŚka Posted January 26, 2015 Posted January 26, 2015 Tyska moglabys wsatwic na watek zdjecia kocurka,ktory w lecznicy oczekuje na ds? Nikt w jego sprawie nie dzwoni? Cholibcia. Dora, wymyśl mu robocze imię, to udostępnię na swoim profilu na fb. Ostatnio wyadoptowałam swojego tymczasa, po tym jak znalazł DS, kilka chętnych mnie pytało czy aktualne, więc może zdecydują się na jego podobnego (prawie) rówieśnika? Quote
Guest TyŚka Posted January 26, 2015 Posted January 26, 2015 I kotek, którym zaopiekowała się starsza, schorowana kobieta. Szuka domu wychodzącego lub mieszkania w bloku z zabezpieczonym balkonem i oknami. Też poprosze o imię to go udostępnię na fb :) Quote
Guest TyŚka Posted January 26, 2015 Posted January 26, 2015 A co z tym rodzeństwem? Są u p. Krysi? Czy ktoś zadzwonił i któreś znalazło ds? Quote
DORA1020 Posted January 27, 2015 Author Posted January 27, 2015 Nikt w jego sprawie nie dzwoni? Cholibcia. Dora, wymyśl mu robocze imię, to udostępnię na swoim profilu na fb. Ostatnio wyadoptowałam swojego tymczasa, po tym jak znalazł DS, kilka chętnych mnie pytało czy aktualne, więc może zdecydują się na jego podobnego (prawie) rówieśnika? Dziekuje Tyska za wstawienie zdjec....:) Ten kocurek ma6-7 m-cy,nie wiecej,tak powiedziala wetka,domowy,miziasty kotek.Maja go jeszcze zaszczepic od wirusowek.....i gotowy do drogi...... Moze Felek? Felus???? A moze Jasio? Quote
DORA1020 Posted January 27, 2015 Author Posted January 27, 2015 A co z tym rodzeństwem? Są u p. Krysi? Czy ktoś zadzwonił i któreś znalazło ds? Z rodzenstwa pojechal tylko do ds rudy kocurek,dwie male koteczki nadal czekaja...... A ten kotek na zdjeciu jest grafitowy,chyba przypomina rasowca...kota rosyjskiego.... ale dom musi byc wychodzacy,nie wiem jak mu pomoc..... kobieta go wypusci,a on pozniej nie moze wejsc,bo do bloku rozni ludzie chodza,psy biegaja,kot sie boi. Quote
Guest TyŚka Posted January 27, 2015 Posted January 27, 2015 OK, to Feluś dziś wyląduje u mnie na fb, jak go umieszczę - wrzucę link. Tak, ten grafitowy (błękitny) kot wygląda jakby była w jego żyłach krew rasowca. O kurcze... dziwię się, że kotki jeszcze nie mają domu :( Quote
DORA1020 Posted January 28, 2015 Author Posted January 28, 2015 Tez sie dziwie...od dawna...... Dziekuje Lucynce za ogloszenia wyroznione dla Felusia.......:) I dziekuje Aga G za karme w puszkach dla psiakow....15 puszek przyszlo......:) bardzo dziekuje.....:)latwiej pomagac jak ma sie czym karmic. Quote
DORA1020 Posted January 28, 2015 Author Posted January 28, 2015 Dzwonila dzisiaj jakas kobieta z Zamoscia,ale nie podobalo mi sie co mowila... cos sie stalo z jej kotkiem.....zdechl...powiedziala,moze go ktos otrul..... wiec taka osoba nie dostanie Felusia......... no i mam jeszcze jedno zapytanko,,,zobaczymy...... Quote
Guest TyŚka Posted January 28, 2015 Posted January 28, 2015 Trzymam kciuki, bo zasługuje na dobry dom. :) Quote
Recommended Posts