Jump to content
Dogomania

Na chwilę obecną 11194zł długu.Bardzo prosimy jeśli ktoś może nam pomóc.Długi w lecznicy,w hoteliku,za karmę.....Bezdomne szczebrzeszyniaki PROSZA O POMOC

Recommended Posts

Posted

[quote name='Ingrid44']Mam zapytanie, Chce zamowic karme dla tej karmiacej suni ale na Krakvecie nigdzie takowej nie ma. Czy moze byc normalna karma albo jakas inna , tylko blagam napiszcie jaka bo ja ciemna w tych sprawach.Moj piesio je specjalistyczna mieszana z mieskiem i tyle wiem.[/QUOTE]

Prosze napiszcie co mam robic ?

Posted

Ingrid zamów karmę dla szczeniąt, suka karmiąca może jeść taką karmę i im to nie zaszkodzi bo jest lżej strawna i bogata w składniki jakie powinny dostawać maluchy.

Posted

[quote name='masza44']Ingrid zamów karmę dla szczeniąt, suka karmiąca może jeść taką karmę i im to nie zaszkodzi bo jest lżej strawna i bogata w składniki jakie powinny dostawać maluchy.[/QUOTE]

No to juz zamawiam .

Posted

[quote name='Becia Lublin']jaki jest stan finansów transportu Majeczki? Czy ktoś jeszcze dopłacił ... dołożył? może pojedziemy wcześniej, nawet na tygodniu... wrócił mój synio do PL i może zaopiekować się moim zwierzyńcem, mam 3 psy (w tym jedną szczebrzeszyńską pannę) , których nie mogłam zostawić samych w domu na 2 dni ...[/QUOTE]

z postów wynika że jest lub ma być :
-200zł.ds
-ode mnie jutro Majeczka ma 50zł.-Becia może od razu na twoje konto podałabyś na PW lub jak wolisz do Dory -jej konto mam :),bazarek pewnie nie wypali więc nie ma co na niego liczyć
-podawałaś konto 1 osobie na FB kiedyś ,ale nie wiadomo czy wpłaciła

Posted

[quote name='sonia71']z postów wynika że jest lub ma być :
-200zł.ds
-ode mnie jutro Majeczka ma 50zł.-Becia może od razu na twoje konto podałabyś na PW lub jak wolisz do Dory -jej konto mam :),bazarek pewnie nie wypali więc nie ma co na niego liczyć
-podawałaś konto 1 osobie na FB kiedyś ,ale nie wiadomo czy wpłaciła[/QUOTE]

podałam, ale niestety nic nie wpłaciła ... chyba, że teraz coś się zmieniło Dora musi potwierdzić

Posted

Pomóżcie w podnoszeniu, może się kilka złociszków uzbiera: [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/232379-NA-SZCZEBRZESZYN-I-SKARBONARI%C4%98-do-30-09-ksi%C4%85%C5%BCki-poradniki-bi%C5%BCu-i-ciuszki?p=19681774#post19681774[/url]

Posted

Nie mogę znaleźć wątku Żabki to napisze tutaj. Dzisiaj rozmawiałam z jej Panią i Żabka była gwiazda na plaży we Władysławowie:) Leżała pod parasolem, goniła mewy, wszyscy się nią zachwycali, była bardzo bardzo grzeczna. No i...Pan puszcza na polach luzem Żabkę i... sama się za nim ogląda i wraca nawet nie wołana! Goni jaszczurki, koniki polne, szaleje, ale się pilnuje.
Strasznie ja kochają i myślę, że ona ich też, wie, że to są jej ludzie to nie w głowie jej ucieczka.

Posted

[quote name='masza44']Nie mogę znaleźć wątku Żabki to napisze tutaj. Dzisiaj rozmawiałam z jej Panią i Żabka była gwiazda na plaży we Władysławowie:) Leżała pod parasolem, goniła mewy, wszyscy się nią zachwycali, była bardzo bardzo grzeczna. No i...Pan puszcza na polach luzem Żabkę i... sama się za nim ogląda i wraca nawet nie wołana! Goni jaszczurki, koniki polne, szaleje, ale się pilnuje.
Strasznie ja kochają i myślę, że ona ich też, wie, że to są jej ludzie to nie w głowie jej ucieczka.[/QUOTE]

Boze jak sie ciesze:)Kochana Zabcia.

Posted

[quote name='sonia71']DORA-przelałam na twoje konto 50zł. na transport Majeczki.[/QUOTE]
Dzieki wielkie:) Jeszcze przed wyjazdem Majeczki dobrze by bylo gdyby biszkopcik pojechal.
Chociaz Biszkopcik upatrzyl sobie Borysa,duzego psiaka,w typie bernardyna,Borys przytula maluszka i pozwala mu lezec na sobie.

Posted

[quote name='DORA1020']Dzieki wielkie:) Jeszcze przed wyjazdem Majeczki dobrze by bylo gdyby biszkopcik pojechal.
Chociaz Biszkopcik upatrzyl sobie Borysa,duzego psiaka,w typie bernardyna,Borys przytula maluszka i pozwala mu lezec na sobie.[/QUOTE]

w piątek ok godz. 15 wizyta p.a. w Pruszkowie dla Biszkopcika, trzymajcie kciuki, żeby to był ten dom :)

Posted

Majka szukuje sie do drogi,tak daleko jeszcze chyba zaden psiak nie jechal.
DS Majeczki szykuje poczestunek dla Beaty i Jacka....rosolek sie gotuje,ciasteczko piecze.....:)
No i oczekiwanie na sunie.
Wizyta Pa dla Biszkopcika rowniez wypadla pomyslnie:) Dziekuje za zrobienie wizyty:)
Biszkopcik rowniez szykuje sie do drogi,ale chyba za tydzien.

Posted

Za tydzien Biszkopcik bedzie szykowal sie do drogi.
Nie mam obrozek i smyczy,w ubieglym tygodniu kupilam komplet dla suni,ktora pojechala na tymczas do Sary2011.
Wczoraj nie dalam ani smyczy,ani obrozki Majeczce,za tydzien bedzie tego potrzebowal Biszkopcik.
Czasami ktos odsyla mi,ale nie zawsze.

Posted

Serdecznie zapraszam na zakupy i podrzucanie bazarku dla Szczebrzeszyniaków:-)[URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/232664-Torebki-i-ciuszki-dla-bezdomnych-szczebrzeszyniaków-do-30-września?p=19711171#post19711171"]

http://www.dogomania.pl/forum/threads/232664-Torebki-i-ciuszki-dla-bezdomnych-szczebrzeszyniaków-do-30-września?p=19711171#post19711171[/URL]