Szarotka Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 Wplace Szarikowi jakas jednorazowke, bo juz znalazlam chetna do odebrania deklaracji :):) No i koniecznie trzeba znac kwote jaka sie ma uzbierac, bo wtedy latwiej idzie. Quote
Ingrid44 Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 [quote name='Szarotka']Wplace Szarikowi jakas jednorazowke, bo juz znalazlam chetna do odebrania deklaracji :):) No i koniecznie trzeba znac kwote jaka sie ma uzbierac, bo wtedy latwiej idzie.[/QUOTE] Wielkie Dzieki. :) Narazie cioteczki szukaja Hoteliku dla Szarika. Jak cos znajda to bedziemy wiedziec dokladnie. Najmniej 300 zl - to napewno. KTO DORZUCI GROSIK DLA STARUSZKA NA LANCUCHU :( :( :( Quote
agata51 Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 Jestem na zaproszenie Ingrid44. Jutro poczytam. Quote
Monika z Katowic Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 Zapisuję Szarika... Taki biedny! :( Quote
UBOCZE Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 Melduję się na zaproszenie Ingrid i na razie zaznaczę... Quote
Ingrid44 Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 Szarik PROSI o DEKLARACJE . Zdejmijmy go z lancucha :( :( :( Quote
Szarotka Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 Moge za pare dni porrozsylac pw., ale tak dopiero od piatku. Mam nadzieje, ze w miedzyczasie Szarik uzbiera troche grosza. Quote
maciaszek Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 Zaglądam do Szarika i cieszy me oko widok coraz większej ilości osób :)! Quote
Ingrid44 Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 [quote name='Szarotka']Moge za pare dni porrozsylac pw., ale tak dopiero od piatku. Mam nadzieje, ze w miedzyczasie Szarik uzbiera troche grosza.[/QUOTE] To by bylo cudownie.:) :) :) Ja dzisiaj bede w podrozy wiec z rozsylania nici ale jutro znowu zaczne. Quote
Beatkaa Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 Zaglądam do Szarika na zaproszenie :) finansowo nie pomogę :( ale będę odwiedzać tego przystojniaka ! Quote
BasiaD Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 Ja też jestem na zaproszenie, bardzo mi żal tego biedaka, ale mogę tylko podnosić wątek..W niedziele musiałam uśpić moją 9 letnia Kicię, która miała nowotwór prostnicy..Przez 2 tygodnie wyłaziłam ze skóry żeby ją uratować..Lekarze też..Nie powiem ile to kosztowało, więc na razie nawet finansowo nie mogę nic zadeklarowac, ledwo się wyrobiłam na deklaracje które już złożyłam..Trzymam bardzo mocno kciuki za Szariczka, myślę że ciotki nie dadzą mu zginąć i uwolnią z łańcucha..Wskakuj Niuniu na poczatek, niech Ci się spełni... Quote
gonia66 Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 POnawiam swoja propozycje wyslania kilku rzeczy na bazarek dla Szarika:) BArdzo prosze osobę, ktora bedzie robila bazarek o adres do wysylki na PW:) Quote
pinkmoon Posted August 18, 2010 Author Posted August 18, 2010 Właśnie rozmawiałam z Danusią (mariamc) ze Szczecinka i mam dobre wiadomości :) Zapisałam Szarika do kolejki - przed nim są jeszcze 4 psiaki, ale Danusia powiedziała że jej zdaniem, najpóźniej na koniec września będzie już mógł jechać, a może nawet wcześniej jeśli coś się uda. Byłam w Szczecinku i mogę potwierdzić, że to raj na ziemi dla bezdomnych psiaków. Szaruś będzie miał miejsce w cieple, wewnętrzne pomieszczenie z własnym wyjściem na dwór, michę pełną pysznego mięska, opiekę wet na wysokim poziomie i przede wszystkim dużo miłości. Zresztą wystarczy zajrzeć na wątki innych psiaków, które w Szczecinku ze szkieletów zmieniły się w radosne, błyszczące zwierzaki. Tak jak pisałam, koszt tam to 200 zł / miesiąc. Myślę, że postaramy się na razie uzbierać całą sumę deklaracji a wpłaty oczywiście kiedy Szaruś pojedzie. Gonia - zaraz wysyłam Ci adres na PW. Dzięki za pomoc :) Mam nadzieję że dzięki naszej wspólnej pomocy, gdy nadejdą jesienne chłody, Szaruś będzie już bezpieczny i zadowolony. Quote
Szarotka Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 To super :):) u mariamc warunki sa super i cena tez. Nasz podhalan Jurand tam przebywa i ma jak u Pana Boga za piecem :):) Quote
Szarotka Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 [quote name='Szarotka']To super :):) u mariamc warunki sa super i cena tez. Nasz podhalan Jurand tam przebywa i ma jak u Pana Boga za piecem :):)[/QUOTE] Czyli zbieramy 200 zl. i mysle ze, ze 300 jednorazowych ?? Quote
pinkmoon Posted August 18, 2010 Author Posted August 18, 2010 A ja nawet Juranda za uszkiem wymiziałam, jak byłam w odwiedzinach :) Quote
Szarotka Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 [quote name='pinkmoon']A ja nawet Juranda za uszkiem wymiziałam, jak byłam w odwiedzinach :)[/QUOTE] To swietnie wiesz jak tam sytuacja wyglada, ze mieszkaja jak w piecio gwiazdkowym hotelu :):) Jurandzik jest niewidomy i wyciagniety z malego boksu. Quote
gonia66 Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 Adres juz mam- dzięki:) Jutro, najpóźniej pojutrze wysylam fanty na bazarek dla Szariczka:) I baaaardzo sie ciesze, że chlopak jedzie do mariamc:):):) Quote
Sabina02 Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 Bardzo mi przykro, ale nie moge narazie pomoc finansowo, bo mam juz pelno deklaracji. Moze jak mi sie ktoras zwolni to bede mogla wyslac na Szarika co nieco... Jaki bidulek... :-( Quote
Szarotka Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 Napiszcie w tytule ile potrzeba stalych deklaracji, w ten sposob jest latwiej zebrac. Quote
Ingrid44 Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 Wreszcie dotarlam do kompa i takie fajne wiesci. 200 zl to naprawde nieduzo. Napewno uzbieramy :) :) :) Quote
Ingrid44 Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 Szarik nie spadaj ! mamy 90zl STALYCH DEKLARACJI czyli [B]brakuje 110 zl[/B] . [B]Kto da 10 zl na GODNA STAROSC SZARIKA ?[/B] Quote
maarit Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 U mnie kiepsko z $ ale coś jednorazowo za jakiś czas mog wpłacić. Quote
Recommended Posts