Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jasny szlag mnie tr......fi . Załatwili Cerbera :-( ,a teraz w pseudo się bawią .:angryy:

Dla pocieszenia -jutro ma przyjechać pani , zobaczyć Brunusia :p..... - ze Zgorzelca .. , zobaczymy ..

Posted

Poszłyśmy z kaska i z naszymi psami na ul.Kościuszki pochodzić tam z daleka patrzyliśmy na kojce czy p.Ania jest , ale nie podchodziliśmy , a pani nie było więc poszłsmy :D

Posted

qrcze jestem zawiedziona, ściągnęłam Anię na spotkanie, byłam z ludźmi od siebie z miasta na "zapoznaniu" z Azyrem ... myślałam że podjedziemy zobaczyć Aiszę ... ale państwo zdecydowali że Azyr i powiedzieli że wizyta u Aiszy nic już nie zmieni :( ... szkoda bo Azyr bezpieczny u Pana Mirka a sunieczka mogłaby mieć swoich ludzi

Aniu dziękuję że przyszłaś

Posted

Do Aiszuni jeszcze szczeście sie usmiechnie . Ja się b. cieszę ,ze Azyrek :eviltong: będzie miał swój domek -zasługuje na niego :p. Azyr jest super psem , slicznym i kochanym - b. go polubiłam ....
Polecam się na przyszłosć .......

Posted

Wczoraj zauwżyłam że na ul.Sluzowej chodzi z kundlony chichuchacha i teraz niewiem czy na sm go nie zabrowadzić , ale najpierw by musiał być zbadany przez weterynarza poniewać na zadzie wypada mu futro :(