dorota k. Posted July 31, 2011 Author Posted July 31, 2011 Co tam jest? nie jestem zalogowana na facebook-u. Uzupełniam pierwsze posty. Laura - wkleiłam przy Kajtku i Aiszy linki do Twoich filmików. Zakończyłam uzupełnianie pierwszych postów. Nie mam weny, więc proszę o sugestie i poprawki. Mogę to zrobić jeszcze dzisiaj lub jutro, bo później przez jakiś czas mnie nie będzie. Quote
Laura:) Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 Nareszcie dzięki filmiką na bolec info jest juz spokuj :D Quote
Aithne Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 Witam, tu Ola. Nie było mnie troszkę w B-c i przepraszam, że nie odpisałam(brak funduszy na koncie). Chyba w środę się pojawię, o ile nie wyjadę wtedy na woodstock ale to jeszcze zobaczę. Widzę, że Hektor adoptowany :D I filmik z Ajszą fajny wyszedł! Quote
dorota k. Posted August 1, 2011 Author Posted August 1, 2011 Olu, ja w nocy wyjeżdżam. Kontaktuj się z P.Basią. Quote
aanka Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 Hektor w swoim domu............................ Quote
Laura:) Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 http://www.bolec.info/index.php?op=ads&act=showad&ad=127017 zobaczcie lub podobna do jamnika a Łatka jest podobna do jamnika :D Morze warto zadzwońć Quote
aanka Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 Laura ,jak ze spacerami dziś -ktoś idzie ?.. Masz tel do Amandy - jak masz podaj mi na p.w. i do Oli też .. Quote
Laura:) Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 Ola pojechała na wesela i jej nie będzie przez pare dni , a amnda się obraziła i nie chce chodzić Ewa i Anka nie mają czasu Quote
kasia8579 Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 Rzeczywiście Baton został adoptowany bo jest w dziale ''szczęśliwe'' - http://www.tierschutz-rhein-berg.de/seiten/gluecklich.htm Quote
aanka Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 to w takim razie w tym dziale powinien być tez Cezar , a nie ma go nigdzie .. Odnośnie Amandy , to nie o to chodzi , Laura .. . Podobno zbyt ostro ją potraktowano - ma ktoś jej tel ..Powinna dalej chodzić . Quote
badmonique Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 Zdjęcie Cezara jest na tej stronie tam gdzie adoptowane psy, ale niżej. Tak mi się wydaje, że to on. Nie moge uwierzyć, że Hektor tak szybko dom znalazł:) Quote
Aithne Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 Ja wyjeżdżam w sobotę, ale jutro ew w piątek (do 13 myślę) miałabym czas pomóc jak coś. Quote
kasia8579 Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 Tak to jest Cezar. :) Już dawno widziałam go w adoptowanych ;) Quote
Laura:) Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 Ja go widze ale słodziak i fajnie że baton ma już domu :D Quote
aanka Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 Szkoda tylko ,że wywiezli mojego Misia , zamiast młodszego psiaka ,który lepiej by się dostosował- no ,ale to już mi na zlośc:shake:- i wiedzieli dobrze ,jak mnie ukarać , .....ale nie zapominam i nie zapomnę tego...................... Quote
Laura:) Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 Oni nie robili nazłość tylko brali psa jakim im pasował , a jak to był tak P.Ani pies to mogła go wziąś Quote
aanka Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 Laura. prosze , nie pisz ,jeśli nie wiesz o co chodzi .. Obiecano mi go nie wywozić .. Jakbym mogła tobym go wzięłła - to oczywiste przecież , ale mam 2 psy i husky - jak dobrze wiesz ..... Misiu jest stary i był ze mną zżyty bardzo .. młode psy lepiej znoszą rozstanie i podróż ..czy zmiane warunków ... Quote
kasia8579 Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 http://www.tierschutz-rhein-berg.de/Hund/Hunde%2010.6.2011/ReksioPort.jpg - to jest zdjęcie Cezarka Quote
aanka Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 dziękuję Kasiu .. inaczej tu wygląda trochę ............ Quote
Recommended Posts