Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Laura - mam prośbę - pokasuj trochę swoich wczorajszych postów, bo się powtarzają i trochę bałagan się robi.
Nie wiem, czy Aniu doczytałaś o tych ogłoszeniach - jest bazarek za 10 zł 66 ogłoszeń. Nie dam rady wszystkich na raz ale może po kolei - np. Cyrkówka bo ona ma swój wątek.
A jak wczoraj było u psiaków, bo nic nie napisałyście.
I co z Batonikiem, że trzeba go podkarmić.

Posted

Batonik jakiś chudawy jest . - bidak.........Wczoraj zmarzłyśmy trochę przez te wiatry :cool3:....ale dzieciaki gzreczne były . Byłyśmy na 3 spacerach. Chcę zklepać hotel dla Tygrysa - mogę dać w pierwszy mies. ok 100 zł. . Będzie trzeba jeszcze 300 . Podobno jakieś nowe tow. powstało - mogłybyśmy coś brzdąknąć o Tygrysku - prezesem jest Z. Herbut - chyba dość poważny gosć .:razz:, poczuli by się zobowiazani do pomocy pewno , inaczej on nie ma szans i się zamęczy . :shake::-(.i będzie coraz bardziej zestresowany . Zadzwonię do tego hotelu ......Dorota , nie będziesz przecież sama płacić za te ogłoszenia - ja mam na myśli ,ze się złożymy ;).......Możnaby Cyrkówkę , Batonika i jakiegoś innego jeszce psiaka np Fado ........, potem inne ..

Posted

Czytałam na istotnych, że mają spotkanie 23 lutego. P.Herbut to ten pan co na WOŚP był.
Możemy na początek ogłoszenia trzech - Aniu - pomyśl proszę nad tekstem.
Cały czas myślę o tym hotelu, na pewno nie jest to kwestia 2-3 miesięcy - tylko znacznie dłużej .

Posted

Wiem ,ale on jest inny , jakby nie chcciał kontaktu zbytniego z człowiekiem - mi najbardziej ufa , a mimo to , jak go najdzie , coś ukradnie i schowa potrafi warknąć .:-(. .. Ja nie wiem o co mu dokładnie hcodzi , nie umiem tego ocenić , na pewno brak mu ruchu :shake::-(..........ale nie jest znów taki straszni eagresywny przecież .. ,bo nie dało by się wejsć . itd. .. potrzebuje korekty i poprowadzenia fachowego ..... Mozemy pójść na to zebranie i zobaczymy , jaka będzie reakcja ..........

Posted

Dzięki , Ciemnaczekolada - uwielbiam czekoladę swoją drogą :evil_lol:......Mamy problem -chccemy zbierać na hotel dla amstaffa - siedzi już dlugo bardzo bez spacerów w kojcu..., ja do niego jakoś wchodzę , ale zalezy od jego nastroju ... mimo tego czasem mam cykora niezłego .....Jak jest spokój obok w boksach - teraz to niemożliwe - są psiaki i się kłócą , to mogę mu kaganiec zalożyć . ale jak się zacznie denerwować - psy obok np . to już jest problem . .. To b. silny pies .. ... Musimy też się postarać o mocny kaganiec - ten ze skóry jest słaby i go ściąga :shake:. ...... A tak wogóle to miasto by mniej płaciło za jego pobyt w hotelu i naukę , jak i możliwość adopcji potem . , niż teraz daje na jego pobyt w Z. planie . - teraz to 560 zł , a hotel ze szkoleniowcem - 420 zł na mies. .....

Posted

A ciemnaczekolada to od koloru włosów :D Ale czekoladę kocham.

Akurat w piątek przyjadę do domu - może zostanę do poniedziałku. Mogłabym jakoś pomóc. Bardzo chętnie zabiorę go na spacer albo porozmawiam z nim. Psów się nie boję, agresory już nie takie straszne ;) Amstaffy nie nadają się do klatek niestety.

Jaki kaganiec jest potrzebny ? Macie jakiś model na uwadze ? Nie znam się na nich, bo nie używam.

To dlaczego miasto nie chce dać do hotelu ? Nie rozumiem.

A tak w ogóle. Gdzie te Wasze psiaki mieszkają ? Przy jakiej ulicy ? ;)

Posted

Ciemnaczekolada .. , mój nr. tel jest na początku wątku , jakby co . :razz:. B .się ciesze :multi::lol:,ze przyjedziesz .. możemy się umówić . W soboty idziemy wszyscy na spacery tam . do psiaków . Kaganiec . no nie wiem ,, zawsze tzreba mierzyć , ale jak :shake:. Metalowy mój osobisty ancymon porwał i powyginał :diabloti::eviltong::mad:. .... M szeroką tą morduchnę :evil_lol:,....... Dojechać można 4 i 7 . 4-ka staje na Stazsica i trzeba iść obok żwirowni , a 7 -ka blisko dosyć . , obok I.B.F-u . Laura - ale się cieszę :multi::jumpie:, ale nie zapeszam jeszcze - to moje marzenie - ten hotel . -a , JEGO szansa . na adopcję . - biedne psisko . ....... Czekam na kontakt . - do zobaczenia - dziękujemy :lol::p..........

Posted

Transport może się znajdzie - Dorota ma samochód:eviltong:.. możemy się jakoś umówić .Chodzimy do psiaków na godz. 10 w sobotę .. bo ja w tyg . różnie , nie tak wcześnie .:diabloti:..........