Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Rozmawiałam z P. Krzyśkiem. Sztab WOŚP ma już tel. do P.Wolańskiego. Jak tylko będą jakieś ustalenia i zgoda P.Krzysiek ma dać znać. Myślę, że do tego czasu poczekać z drukowaniem ulotek, a może nie poczekać, bo czy tak, czy tak to ulotki możnaby porozdawać. Co o tym myślicie?

Mam też zdjęcia Krecika i Ramzia. Postaram się wkleić.
Krecik miał znowu problemy ze zdrowiem (z pupą) ale narazie sytuacja opanowana. Nauczył się diabełek ściągać u weterynarza kaganiec. (Niktórzy znają ząbki Krecika:evil_lol:). Ramzio boi się wystrzałów, a Krecik nic sobie z tego nie robi.

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Krecik to ten Dredzik co pani Ania o nim opowiadała mi kiedyś tak ? Że był cały skołtuniony ...
Pomogłam Schronisku w Dłużynie :)
Ostatnio jak moja mama kupowała karmę Pedigree to była tam taka karteczka z kodem i stroną internetową , wchodziło się na tą stronę i wpisywało kod dla wybranego schroniska ja ok.5 razy dałam na Wrocław :)

Posted

Tak Kasiu - ten sam. My nazywałyśmy go Dredzik, a Krecik - Dredzik charakterny był :)
Laura - a co to za ślicznota w Twoim avatarku? Twój psiak?
Jak możecie to podeślijcie te ulotki na mojego maila [email protected] zobaczę czy dam radę coś wydrukować.

Zniknęła nam Anka - nie wiem, może na niedzielę "mowę" przygotowuje:razz:
Basia rozmawiała dzisiaj z Olą, jak będzie na 100% pene, że psiaki w niedzielę pokazujemy, to Ola przyjedzie:)

Posted

Laura - jak już będzie wiadomo co i jak , to w sobotę ustalimy, które psiaki. Na pewno nie wszystkie bo byłoby za dużo zamieszania. Ślicznego masz psiaka :) wygląda na rasowca - a jak ma na imię?
Kasiu - zaraz zobaczę i zobaczę co mogę wydrukować:) A co z niedzielą - czekamy na info od P.Krzyśka.

Posted

Kasiu - odebrałam maila, plik jest jako jpg. a ja sobie z tym nie mogę poradzić:oops: Może Monika podpowie jak to wydrukować. Na podglądzie widać, że będzie na 1/4 strony A4, ale nie potrafię poukładać, aby na stronie A4 drukowały się 4 ulotki.

Posted

Cały czas jestem :diabloti:. , wiesz Dorota ,ze ja wolę pisać , niz mówic ,a jeszcze tyle luda , no , chyba ,ze juz w trakcie coś napomknąć można o psach , adopcji odpowiedzialnej itp. ...... może p. Basia coś powie na początku ogólnie :razz:.... a my potem już w trakcie pokazu psiaków :evil_lol:... Mnie na początku moze zatykać :angryy:.. , wolę już do Tygryska wchodzić i siedzieć w środku :diabloti:. też myślałam o tych samych psiakach , może Kajtuś jeszcze ...O innych mozemy opowiedzieć krótko ... ..Rozmawiałam dziś z p.Olą -włascicielką Cerbera - dzwoniła do mnie . Cerberek jest grzeczny , zaczyna się uczyć kotki tolerować , bawi się balonem - odbija go nosem do góry :eviltong:. , z Tosią się zgadzają ponoć , nawet bawią - delikatnie . Tosia zaczyna na dwór pomału wychodzić , już się tak nie boi panicznie . , ale jeszce trochę siusia . ... potrzebuje psinka czasu ..... Jak ich odwiedzę , to wiecej napiszę - tylko ,żeby Cerber mnie poznał :evil_lol .Kasiu . te ulotki moze do mnie też wyślij na maila . [email protected] Kochany Dredzik - nigdy go nie zapomnę - gryzonia :diabloti:małego -ślicznego - taki był biedny i skołtuniony, z dredami :shake: , jak go Straż przywiozła , z łańcuchem u szyi :shake: . i taki strasznie przerażony:shake: - a teraz - nie do poznania jest :lol::evil_lol::p