dorota k. Posted January 6, 2011 Author Posted January 6, 2011 Rozmawiałam z P. Krzyśkiem. Sztab WOŚP ma już tel. do P.Wolańskiego. Jak tylko będą jakieś ustalenia i zgoda P.Krzysiek ma dać znać. Myślę, że do tego czasu poczekać z drukowaniem ulotek, a może nie poczekać, bo czy tak, czy tak to ulotki możnaby porozdawać. Co o tym myślicie? Mam też zdjęcia Krecika i Ramzia. Postaram się wkleić. Krecik miał znowu problemy ze zdrowiem (z pupą) ale narazie sytuacja opanowana. Nauczył się diabełek ściągać u weterynarza kaganiec. (Niktórzy znają ząbki Krecika:evil_lol:). Ramzio boi się wystrzałów, a Krecik nic sobie z tego nie robi. Quote
dorota k. Posted January 6, 2011 Author Posted January 6, 2011 http://www.tesco.pl/schroniska/index.php W Bolesławcu nie ma schroniska - pomóżmy najbliższemu Dłużynie. Można porozsyłać też po znajomych. Quote
Laura:) Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 Pani ma racja morzna wydrukować te ulotki :p Quote
kasia8579 Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 Krecik to ten Dredzik co pani Ania o nim opowiadała mi kiedyś tak ? Że był cały skołtuniony ... Pomogłam Schronisku w Dłużynie :) Ostatnio jak moja mama kupowała karmę Pedigree to była tam taka karteczka z kodem i stroną internetową , wchodziło się na tą stronę i wpisywało kod dla wybranego schroniska ja ok.5 razy dałam na Wrocław :) Quote
dorota k. Posted January 6, 2011 Author Posted January 6, 2011 Tak Kasiu - ten sam. My nazywałyśmy go Dredzik, a Krecik - Dredzik charakterny był :) Laura - a co to za ślicznota w Twoim avatarku? Twój psiak? Jak możecie to podeślijcie te ulotki na mojego maila [email protected] zobaczę czy dam radę coś wydrukować. Zniknęła nam Anka - nie wiem, może na niedzielę "mowę" przygotowuje:razz: Basia rozmawiała dzisiaj z Olą, jak będzie na 100% pene, że psiaki w niedzielę pokazujemy, to Ola przyjedzie:) Quote
Laura:) Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 Jakie pieski weźmiemy ????????? Tak to mój piesek na avatarze !!!!!!! Quote
kasia8579 Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 Już wysyłam te ulotki na pani e-maila ;) A kiedy będzie wiadomo czy idziemy w niedzielę ? Quote
dorota k. Posted January 6, 2011 Author Posted January 6, 2011 Laura - jak już będzie wiadomo co i jak , to w sobotę ustalimy, które psiaki. Na pewno nie wszystkie bo byłoby za dużo zamieszania. Ślicznego masz psiaka :) wygląda na rasowca - a jak ma na imię? Kasiu - zaraz zobaczę i zobaczę co mogę wydrukować:) A co z niedzielą - czekamy na info od P.Krzyśka. Quote
kasia8579 Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 Mi się zdaje , że : Cyrkówkę , Batona , Astka , Miśka , Malutką , Cezara , Dania ;) Quote
kasia8579 Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 To jest rasowy - Owczarek szetlandzki ;) :) Quote
dorota k. Posted January 6, 2011 Author Posted January 6, 2011 Kasiu - odebrałam maila, plik jest jako jpg. a ja sobie z tym nie mogę poradzić:oops: Może Monika podpowie jak to wydrukować. Na podglądzie widać, że będzie na 1/4 strony A4, ale nie potrafię poukładać, aby na stronie A4 drukowały się 4 ulotki. Quote
Laura:) Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 To jest owczarek szetlandzki ma na imie Ajsza Quote
aanka Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 Cały czas jestem :diabloti:. , wiesz Dorota ,ze ja wolę pisać , niz mówic ,a jeszcze tyle luda , no , chyba ,ze juz w trakcie coś napomknąć można o psach , adopcji odpowiedzialnej itp. ...... może p. Basia coś powie na początku ogólnie :razz:.... a my potem już w trakcie pokazu psiaków :evil_lol:... Mnie na początku moze zatykać :angryy:.. , wolę już do Tygryska wchodzić i siedzieć w środku :diabloti:. też myślałam o tych samych psiakach , może Kajtuś jeszcze ...O innych mozemy opowiedzieć krótko ... ..Rozmawiałam dziś z p.Olą -włascicielką Cerbera - dzwoniła do mnie . Cerberek jest grzeczny , zaczyna się uczyć kotki tolerować , bawi się balonem - odbija go nosem do góry :eviltong:. , z Tosią się zgadzają ponoć , nawet bawią - delikatnie . Tosia zaczyna na dwór pomału wychodzić , już się tak nie boi panicznie . , ale jeszce trochę siusia . ... potrzebuje psinka czasu ..... Jak ich odwiedzę , to wiecej napiszę - tylko ,żeby Cerber mnie poznał :evil_lol .Kasiu . te ulotki moze do mnie też wyślij na maila . [email protected] Kochany Dredzik - nigdy go nie zapomnę - gryzonia :diabloti:małego -ślicznego - taki był biedny i skołtuniony, z dredami :shake: , jak go Straż przywiozła , z łańcuchem u szyi :shake: . i taki strasznie przerażony:shake: - a teraz - nie do poznania jest :lol::evil_lol::p Quote
Laura:) Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 W Sobate morzna ustalić jakie psy wezimiemy !!!!!! Quote
Laura:) Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 Mogę w sobotę wyczesać wszystkie psy a i bym mogła przynieści płyn do czyszczenia uszów psów !!!!!!!!! Quote
aanka Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 Tak , Laura - ustalimy w sobotę ;).. ten płyn może się przydać do uszu ..... Quote
badmonique Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 tutaj jest format A4 tych moich ulotek, 4 sztuki na jednej stronie..niestety okazało się ze nie mam wystarczająco dużo tuszu w drukarce i wyszły bardzo blade i nie da sie kopiować. http://i266.photobucket.com/albums/ii250/badmonique84/ulotka6.jpg dla kogoś kto ma dostep do dobrej drukarki. Quote
dorota k. Posted January 7, 2011 Author Posted January 7, 2011 Ok! Przegrałam ulotki. Zobaczę, co dam radę zrobić. Kurczaki - będzie problem z "mową wstępną". Quote
Laura:) Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 A czemu bedzie problem !!!!!!!??????????? Quote
kasia8579 Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 Jaką mową ? :D A co w ogóle z P.Wolańskim , rozmawiała już pani z nim ? =) Quote
Natalia97 Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 szkoda ze mnie nie bedzie , a mowa jest po to zeby cos opowiedziec trzeba wszystko sklejic w całość o psach Quote
kasia8579 Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 http://sm.boleslawiec.pl/zaopiekujsie.php?id=317 - nowy pies ? NA bolec.info jest jego ogłoszenie i zdaję mi się że on jest w lecznicy http://www.bolec.info/index.php?op=ads&act=showad&ad=90151 Quote
Natalia97 Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 za dużo psów bedzie ... mam nadzieje ze po niedzieli ktoś wezmie jakiegoś psiaka:) Quote
Recommended Posts