Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='wilczka']nie wiem jak to sie robi ale podejrzewam ze plan dzialania jest taki-jedzie sie jako klijentki z ogloszenia zobaczyc psy i dogadac sie do ceny niby.bierzecie aparat i pstrykacie-wszystko psy,miski czy puste bez wody,jedzenie jakie tam jest,qpki jak sa nieposprzatane,psiaki.musi byc jedno zdjecie albo z wlascicielka albo zeby bylo widac budynek z zewnatrz.mowicie ze jedziecie skonsultowac to z rodzina i za 3 dni wrocicie po pieska,tego samego dnia dzwonicie po paru godzinach i mowicie ktorego niby wybralyscie i prosicie o rezerwacje psa,umawiacie za kilka dni odbior.i macie te kilka dni zeby isc na policje z prosba o natychmiastowe odebranie zwierzat,do towarzystwa dzialajacego w danym rejonie z prosba o to samo-i za kilka dni wracacie niby po pieska bo jestescie umowione ale juz z policja z towarzystwem i z dokumentami i bierzecie psiaki wszystkie.[/QUOTE]

Pięknie napisane i scenariusz super. Przepraszam, ale już nie raz to przerabiałam i w realu słodko tak nie jest. Znam z własnego podwórka. Nie mam możliwości, aby tam jeździć co kilka dni. Nie wiem też jakie jest tam "nastawienie" do psiaków. Zaraz poszukam kogoś miejscowego, może się wypowie jak u nich sprawa wygląda.

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[TABLE]
[TR]
[TD="class: alt1 username"]Iza i Fidel [/TD]
[TD="class: alt1 homepage"] [/TD]
[TD="class: alt1 postcount"]978[/TD]
[TD="class: alt1 reputation"] [/TD]
[TD="class: alt1 avatar"][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: alt1 username"]Nat [/TD]
[TD="class: alt1 homepage"][/TD]
[TD="class: alt1 postcount"]935[/TD]
[TD="class: alt1 reputation"] [/TD]
[TD="class: alt1 avatar"][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: alt1 username"]sonek666 [/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Posted

jeśli ktoś będzie chętny ze Złotoryi mogę z nim pojechać ,bo 1 oosba nie da rady zrobić zdjęć itp.
poza tym ,jak się kapną ,to du...pa zimna ,nic z tego nie będzie,
NAJLEPIEJ mieć od razu kontakt z org. aby czegoś nie zepsuć ..

Posted (edited)

a masz namiary jakieś ,tel? . .dziś miałam do Eko zdzwonić ..
bo ostatni parę spraw mam waznych inie wyrabiam....
wilczka ,nie zniknęłły ,są nadal .zapisałam telefon

Edited by aanka
Posted

Dziewczyny, PRZEPRASZAM- nie to, że nie chcę, ale po prostu nie mam możliwości jeżdżenia do Złotoryji. Nie mam też możliwości być na bieżąco na dogo :(
A dzisiaj - strasznie przykre wieści.... Nasze miasto ma podpisać umowę ze schronem w Jeleniej Górze i tam psiaki mają wywozić.......

Posted (edited)

miasto ,skoro ma tylko przechowalnię musi mieć podpisaną umowę z jakmiś schroniskiem ...
ale wybiera najtańszą opcję i najgorszą ,stamtąd wywozi się masę psów do Niemiec .
nie dziwi mnie to ,jak n ie BIALOGARD ,TO INNY SYF..
OSTATNIO BYŁ SZUM WOKÓŁ JELENIEJ .NA F.B .BRUD ,BRAK WOLONTARIATU ITD....ALE tam szefem jest gl. prezes T.O.Z. , CO UTRUDNIA SPRAWĘ. ........

Edited by aanka
Posted

[TABLE="class: jjMessage"]
[TR]
[TD][TABLE]
[TR]
[TD="class: nagTreH, width: 20%"]Od: [/TD]
[TD="class: nagTreV, width: 80%"] Schronisko dla Małych Zwierząt w Jeleniej Górze <[email protected]> użyj adresu... dodaj do książki adresowejnapisz nowy listhistoria korespondencjihistoria koresp. w domenieutwórz sprytny folder[/TD]
[TD="class: nagTreV, width: 1%, align: right"][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: nagTreH, width: 20%"]Do: [/TD]
[TD="class: nagTreV, width: 80%"] <[email protected]> [e]=dorciabol%40wp.pl&',10,10,400,200,1);"][/TD]
[TD="class: nagTreV, align: right"][TABLE]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: nagTreH"]Data: [/TD]
[TD="class: nagTreV"] Poniedziałek, 21 Maja 2012 21:04[/TD]
[TD="class: nagTreV, align: right"][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: nagTreH"]Temat: [/TD]
[TD="class: nagTreV"] Kopia: Psiaki z Bolesławca[/TD]
[TD="class: nagTreV, align: right"]

[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
[ ukryj belkę ]
Kliknij tutaj aby otrzymywać darmowe Powiadomienia SMS o nadejściu wiadomości e-mail od Schronisko dla Małych Zwierząt w Jeleniej Górze <[email protected]>
- dostaniesz od nas 10 darmowych SMS-ów na powiadomienia
- SMS zostanie do Ciebie wysłany gdy do Twojej skrzynki pocztowej nadejdzie wiadomość e-mail od Schronisko dla Małych Zwierząt w Jeleniej Górze <[email protected]>
- w każdej chwili możesz doładować konto dodatkową ilością SMS-ów (zamów)

Więcej na temat Powiadomień SMS znajdziesz tutaj...
[ ukryj dodatkowe informacje ]

Kopia:

To jest zapytanie z http://www.jelenia.schronisko.pro/ od:
Dorota Kecht <[email protected]>

Dobry wieczór.
Dzisiaj dowiedziałam się, że nasze maisto bardzo niechętne budowie schroniska na naszym terenie w środę ma podpisać z Państwem umowę odnośnie wywozu naszych psiaków. Mam nadzieję, że miasto jest w pełni świadome i zna swoje prwa i obowiązki, a wywiezienie psiaka, to nie tylko zapłata i pozbycie się "problemu" . Ich obowiązkiem jest dbanie o dobro psiaka aż do znalezienia mu domu. Ponieważ, nie tylko, ja jesteśmy związani emocjonalnie z tymi, psiakami będziemy domagać się na bieżąco informacji o nich. Z poważaniem Dorota Kecht

[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Posted

Laki :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:
(P.Doroto nie odpisałam pani na smsa, bo zostawiłam telefon w domu, a byłam gdzie indziej).
Boże jak się cieszę.:multi::multi::multi:

Normalnie nie mogę uwierzyć!! :D