badmonique Posted June 5, 2012 Posted June 5, 2012 Muszę chyba się rozejrzeć za jakąś taryfą nową , bo niewyróbka z telefonami:) Quote
basia34 Posted June 6, 2012 Posted June 6, 2012 Pozdrawiam dziewczyny z Boleslawca ,ktore bardzo kochaja pieski . Quote
dorota k. Posted June 7, 2012 Author Posted June 7, 2012 Dziewczyny dzięki i ja pozdrawiam. A u nas dwie nowe bidy . Psiak w typie labka młody i energiczny i mały starszy. Ten mały jest na stronie sm i że na Wojska Polskiego znaleziony. Postarma się tam zdjęcia rozwiesić. O Labku napisałam na bolec. Szkoda,że tam temat przez bezsensowne awantury "umarł", trochę ludzi zaglądało... a teraz nie. Quote
badmonique Posted June 7, 2012 Posted June 7, 2012 Troszkę nam Tara urosła :) A taka Kruszyna się wydawała... Quote
aanka Posted June 7, 2012 Posted June 7, 2012 ale .rzeczywiście urosła, .FAJNA JEST. dowiem się co u BELLI. . i poproszę o zdj. Quote
kasia8579 Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 Troszkę??? A jakie łapy ma długie :D Mnie jutro nie będzie w zp bo jestem chora. Quote
dorota k. Posted June 9, 2012 Author Posted June 9, 2012 Laura - sorki, nie zawsze tutaj jestem, ale się dogadujemy :) A ja gamoń jeden skasowałam nagraną prezentację Moniki, poleciałam nagrać jeszcze raz, ale coś mi błąd wyskakuje. Jeszcze się staram. Labek oderbrany przez właścicielkę. Zdjęcia Staruszka jak będą wydrukuję i rozwieszę tam gdzie był znaleziony. On raczej nie odszedł daleko od domu, a o innej opcji nawet nie chcę myśleć..... Quote
dorota k. Posted June 9, 2012 Author Posted June 9, 2012 A Tara nie wiem skąd taka wielka :) Szczęścia malutka:) A to prezentacja Moniki na telebimie koło kina :) O niebo lepsza od poprzedniej, którą robił ponoć fachowiec. Nagrywane aparatem i jakość nieciekawa, ale Psiaki na telebimie są :) i trzeba zobaczyć w realu jak pieknie się prezentują dzięki Monice :) Quote
badmonique Posted June 10, 2012 Posted June 10, 2012 Zobaczymy na ile ten telebim będzie skuteczny:) A to ten staruszek- nazwałam go Rudy. Wszystkie psiaki z bolesławieckiej przechowalni do obejrzenia tutaj: www.photobucket.com/przygarnijpsiaka Quote
badmonique Posted June 11, 2012 Posted June 11, 2012 (edited) Fotki Oskarka dostałam :) Na pierwszym zdjęciu jaki dostojny:P I jeszcze fotka Tary :) Całkiem podobna do Oskara:) Edited June 11, 2012 by badmonique Quote
dorota k. Posted June 12, 2012 Author Posted June 12, 2012 Z Oskarka zrobił się "doroślak" :) a Tara wygląda na to , że go przerośnie, o ile już nie jest większa :) Quote
dorota k. Posted June 12, 2012 Author Posted June 12, 2012 Narazie jutro Basia i ja - postaram się być. Mam szpital. Maria wyjechana, Monika 2-ga zmiana. Quote
badmonique Posted June 12, 2012 Posted June 12, 2012 Ja nie dam rady:/ Narazie aktualne są pakiety 40 ogłoszeń dla Maniusia i Arika. Maksio lada moment też będzie miał-już wysłałam tekst i fotki. Ogłoszenia dla reszty psiaków będą na dniach. Quote
dorota k. Posted June 13, 2012 Author Posted June 13, 2012 (edited) Dzięki Dziewczyny, że zaglądacie Dla mnie ostatnio dzień zaczyna się o 4-tej rano, a i tak czasu brakuje. Psiaki niestety na spacerach dzisiaj nie były. Pojechałyśmy z Basią, ale zaczęło grzmieć i lać. Długo siedziałyśmy w samochodzie z nadzieją, że przestanie... niestety nic z tego. Przestało i owszem, ale dopiero dużo dużo później, dużo za późno. Jak podjechałyśmy była cisza jak makiem zasiał, ale jak nas usłyszały i zobaczyły, to lament okrutny był :( szczególnie Pluto i Arik. Zawiedzione były okrtnie, że spacerów nie ma. Kiełbacha marnym pocieszeniem była. Psiaków o d soboty + słodziutka sunieczka Dziewczyneczka :( Edited June 13, 2012 by dorota k. Quote
badmonique Posted June 13, 2012 Posted June 13, 2012 Następne maleństwo:/ Szkoda, że padało. Dorota, dziś nie wzięłam tel ze sobą,dlatego nie odpisałam. A ogłoszenia już uregulowane tj.8 pakietów zapłaconych. Quote
badmonique Posted June 14, 2012 Posted June 14, 2012 Przykładowe ogłoszenia: Maniuś http://tablica.pl/oferta/manius-maly-psiak-szukajacy-domu-adopcja-ID1cjt1.html Arik http://tablica.pl/oferta/szczeniak-arik-juz-bezdomny-daj-mu-dom-i-milosc-ID1cjAH.html Maksio http://tablica.pl/oferta/co-z-toba-bedzie-maksiu-adopcja-ID1cQst.html Quote
aanka Posted June 15, 2012 Posted June 15, 2012 Monika, po ile te ogłoszenia , dołożę się także. Quote
Recommended Posts