dorota k. Posted June 24, 2012 Author Posted June 24, 2012 Dzięki Kasiass:) Odpowiedź z domku Arika na pytanie "jak pierwszy dzień Arika w nowym domu". Pani Kasia odpisała, że w porządku, szybko się zadomowił. Jest grzeczny i korzysta z baseniku synka :) i że widać , że uwielbia wodę. Quote
basia34 Posted June 25, 2012 Posted June 25, 2012 Rankiem przed praca podrzucam pieski i pozdrawiam Was dziewczyny. Quote
Kasiass Posted June 29, 2012 Posted June 29, 2012 Podrzucam psiaki :) I życzę jutro udanych spacerków :) Quote
dorota k. Posted June 30, 2012 Author Posted June 30, 2012 I ja pozdrawiam Dziewczyny :) Gorąco u nas od samego rana. Dobrze, że na spacerowej trasie wodę mamy i psiaki , które lubią mogą się trochę ochłodzić. Quote
badmonique Posted June 30, 2012 Posted June 30, 2012 Dziś niespodziewanie dostałam fotki Figi :) Nasza Figa zjada masło pozostawione na stole:P A poza tym jest wszystko ok, nawet już szczeka jak ktoś wchodzi do domu:) Quote
badmonique Posted June 30, 2012 Posted June 30, 2012 I jeszcze dzisiejsze fotki Reni. Jakie spojrzenie... Quote
basia34 Posted July 2, 2012 Posted July 2, 2012 Widze ze pieski sie kapaly z Paniami.Pozdrawiam. Quote
basia34 Posted July 4, 2012 Posted July 4, 2012 Rankiem zagladam do Boleslawca i pozdrawiam dziewczyny a pieski na gore podrzucam. Quote
badmonique Posted July 4, 2012 Posted July 4, 2012 Dziś została adoptowana Kola-przyjechał dziadek z wnuczką po nią:) Dziś też musiała zostać wydana Reni- nie było jej w ZP. Za to Straż przywiozła starszą suczkę-nazwijmy ją Saba. Quote
dorota k. Posted July 4, 2012 Author Posted July 4, 2012 Gadałam do Saby różnymi imionami ale o tym nie pomyślałam. Saba, z tego co narazie wiemy dłuższy czas była przywiązana na Chrobrego pod Biedronką. To moje okolice i sporo psiaków znam z widzenia - jej niestety nie kojarzę. Reni i Koli - szczęścia Dziewczynki. Basiu i ja pozdrawiam i do miłego nasępnego spotkania. Kasiass - super, że z psiakami jesteś. U nas fajne tereny do spacerowania i jedną żwirownię możemy Wam oddać:) Quote
Kasiass Posted July 4, 2012 Posted July 4, 2012 [quote name='dorota k.']Gadałam do Saby różnymi imionami ale o tym nie pomyślałam. Saba, z tego co narazie wiemy dłuższy czas była przywiązana na Chrobrego pod Biedronką. To moje okolice i sporo psiaków znam z widzenia - jej niestety nie kojarzę. Reni i Koli - szczęścia Dziewczynki. Basiu i ja pozdrawiam i do miłego nasępnego spotkania. Kasiass - super, że z psiakami jesteś. U nas fajne tereny do spacerowania i jedną żwirownię możemy Wam oddać:) To poproszę zapakować... :) Quote
dorota k. Posted July 4, 2012 Author Posted July 4, 2012 I jeszcze zdjęcia Figulskiej :) Sabę wkleję na bolec info może ktoś się opamięta. Quote
badmonique Posted July 4, 2012 Posted July 4, 2012 Super, że u nas żwirownia za żwirownią :) A i tak nie wszystkie psiaki chcą korzystać z takiego luksusu:) Quote
badmonique Posted July 5, 2012 Posted July 5, 2012 Zadzwoniła do mnie po 7 rano właścicielka Saby-piesek został już odebrany z przechowalni. Quote
basia34 Posted July 6, 2012 Posted July 6, 2012 [quote name='badmonique']Zadzwoniła do mnie po 7 rano właścicielka Saby-piesek został już odebrany z przechowalni.[/QUOTE] Takie zakonczenia lubie. Quote
dorota k. Posted July 10, 2012 Author Posted July 10, 2012 A na stronie straży kolejny psiak...:( http://sm.boleslawiec.pl/zaopiekujsie.php?id=448 Quote
Recommended Posts