Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kasiu , psy nadal zamknięte na kłodki ....... jedna dziewczyna ze mną poszła ,ale szybciutko , więc nie widziałam z bardzo ..,ale go chyba nie ma .
Wolański podobno ostatnio ma jakieś problemy , ale to jeszcze przed Tygrysem . .
Na dodatek jacyś ludzie zrobili mu awanturę o tego psa , który dziecko pogryzł, a którego właściciel przywiązywał do pieca w domu i szczuł na ludzi !:angryy:

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Też mam taką nadzieję....
I jeszcze dobra wiadomość. Rozmawiałam dzisiaj z Panią Kamy (naszej Żabci) - Pani tak cieplutko o niej opowiadała, że taka grzeczniutka, ułożona czyściutka. Były samo ohy i ahy:) Jutro będą dwa tygodnie jak Sunia jest z nimi. Na początku nie chciała jeść ani pić. Bała się wejść do pokoju. Teraz z każdym dniem jest lepiej. Już śpiocha w łóżku i domaga się pieszczot. Rozumie wszystko co się do niej mówi. I zaczyna obszczekiwać inne psiaki.

Posted

dorota k. napisał(a):
Też mam taką nadzieję....
I jeszcze dobra wiadomość. Rozmawiałam dzisiaj z Panią Kamy (naszej Żabci) - Pani tak cieplutko o niej opowiadała, że taka grzeczniutka, ułożona czyściutka. Były samo ohy i ahy:) Jutro będą dwa tygodnie jak Sunia jest z nimi. Na początku nie chciała jeść ani pić. Bała się wejść do pokoju. Teraz z każdym dniem jest lepiej. Już śpiocha w łóżku i domaga się pieszczot. Rozumie wszystko co się do niej mówi. I zaczyna obszczekiwać inne psiaki.

Ale niunia szczęście miała :)

Posted

Kurcze najwięcej psów teraz przybywa :angryy::angryy:
Jakby robili nam na przekur
Dziśaj byłam u P.Marty z kotami i widziałam jak na jej ogródku biegają te dwa psiaki ale tak się bwiły widać że się lubią :D

Posted

Ten piesek w typie husky siedzi w boksie Tygrysa . .Jest dobrze utrzymany - pewnie uciekł k omuś.
Zaniosłam im ciastka . Ucho dostał ten z obserwacji . Wygłaskałam wszystkie , dolałam czystej wody . Bardzo się rwały na spacer ............................

Posted

Jakieś 30min temu byłam na dworze z moimi psami i widziałam takiego psa , był wystraszony, Tośka do niego podbiegła a on dał się jej obwąchać ale potem odbiegł bo się jej wystraszył. Ja nie dałam rady go pogłaskać bo jak do niego podchodziłam cofał się. Na szyi miał chyba pasek od spodni coś takiego jak Aisza jak trafiła do zp. Pobiegł w stronę Tesco. Wyglądał na zdezorientowanego...
Był podobny trochę do mojej Suni i troszkę do tego psa co jest u p.Marty (ten dorosły)...

Nie wyglądał jak by znał okolice :(

Posted

Nie wiem czemu ale najbardziej szkoda mi Kajtka i Murzyna, że nie mogą na ten spacer pójść... Przecież taki Kajtuś siedzi tam już rok, i przyzwyczajony do spacerów , a tu nie ma spacerów ;/!!!

Posted

Moze jutro pozwolą - oprócz Tygr. i tego nowego ..
Widzą ,że psy cierpią , bez spacerów .. są niespokojne i szczekają więcej . a chyba tego nie chcą .....jak i nie chcą . aby ludzie to widzieli.....i słyszeli......
Kasiu , Murzynek to akurat na takie krótkie spacerki ., , on potrzeuje , aby ktoś był przy nim raczej:-(........

Posted

Nie ,ale jaki to ma sens , aby inne psy siedzialy i się męczyły bez spacerów .
Tygrys musi !! być i tak wykastrowany - MUSI - i poczekamy na tych ludzi z Wrocławia - z Fundacji . -