aanka Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 Kasiu , psy nadal zamknięte na kłodki ....... jedna dziewczyna ze mną poszła ,ale szybciutko , więc nie widziałam z bardzo ..,ale go chyba nie ma . Wolański podobno ostatnio ma jakieś problemy , ale to jeszcze przed Tygrysem . . Na dodatek jacyś ludzie zrobili mu awanturę o tego psa , który dziecko pogryzł, a którego właściciel przywiązywał do pieca w domu i szczuł na ludzi !:angryy: Quote
dorota k. Posted August 24, 2011 Author Posted August 24, 2011 Niestety Chłopaki nie mogą być cały czas u weta , więc jeśli się nikt nie zgłosi trafią do zp :( Quote
kasia8579 Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 dorota k. napisał(a):Niestety Chłopaki nie mogą być cały czas u weta , więc jeśli się nikt nie zgłosi trafią do zp :( Niee... Mam nadzieję, że ktoś się zgłosi :( Quote
dorota k. Posted August 24, 2011 Author Posted August 24, 2011 Też mam taką nadzieję.... I jeszcze dobra wiadomość. Rozmawiałam dzisiaj z Panią Kamy (naszej Żabci) - Pani tak cieplutko o niej opowiadała, że taka grzeczniutka, ułożona czyściutka. Były samo ohy i ahy:) Jutro będą dwa tygodnie jak Sunia jest z nimi. Na początku nie chciała jeść ani pić. Bała się wejść do pokoju. Teraz z każdym dniem jest lepiej. Już śpiocha w łóżku i domaga się pieszczot. Rozumie wszystko co się do niej mówi. I zaczyna obszczekiwać inne psiaki. Quote
kasia8579 Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 dorota k. napisał(a):Też mam taką nadzieję.... I jeszcze dobra wiadomość. Rozmawiałam dzisiaj z Panią Kamy (naszej Żabci) - Pani tak cieplutko o niej opowiadała, że taka grzeczniutka, ułożona czyściutka. Były samo ohy i ahy:) Jutro będą dwa tygodnie jak Sunia jest z nimi. Na początku nie chciała jeść ani pić. Bała się wejść do pokoju. Teraz z każdym dniem jest lepiej. Już śpiocha w łóżku i domaga się pieszczot. Rozumie wszystko co się do niej mówi. I zaczyna obszczekiwać inne psiaki. Ale niunia szczęście miała :) Quote
Laura:) Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 :D W końcu dobre wieści o żabce dobrze trafiła a ten shih-tzu jest naj prawdopodobniej u gogość w domu Quote
dorota k. Posted August 25, 2011 Author Posted August 25, 2011 Mam nadzieję, że tak. Pokazujemy się psiaki. Quote
kasia8579 Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 Cholera jasna! - http://sm.boleslawiec.pl/zaopiekujsie.php?id=378 Psów przybywa i przybywa... :( Quote
Laura:) Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 Kurcze najwięcej psów teraz przybywa :angryy::angryy: Jakby robili nam na przekur Dziśaj byłam u P.Marty z kotami i widziałam jak na jej ogródku biegają te dwa psiaki ale tak się bwiły widać że się lubią :D Quote
aanka Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 Ten piesek w typie husky siedzi w boksie Tygrysa . .Jest dobrze utrzymany - pewnie uciekł k omuś. Zaniosłam im ciastka . Ucho dostał ten z obserwacji . Wygłaskałam wszystkie , dolałam czystej wody . Bardzo się rwały na spacer ............................ Quote
Laura:) Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 Szkoda że narazie ich nie morzna wyprowadzać :angryy: Quote
kasia8579 Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 Jakieś 30min temu byłam na dworze z moimi psami i widziałam takiego psa , był wystraszony, Tośka do niego podbiegła a on dał się jej obwąchać ale potem odbiegł bo się jej wystraszył. Ja nie dałam rady go pogłaskać bo jak do niego podchodziłam cofał się. Na szyi miał chyba pasek od spodni coś takiego jak Aisza jak trafiła do zp. Pobiegł w stronę Tesco. Wyglądał na zdezorientowanego... Był podobny trochę do mojej Suni i troszkę do tego psa co jest u p.Marty (ten dorosły)... Nie wyglądał jak by znał okolice :( Quote
dorota k. Posted August 26, 2011 Author Posted August 26, 2011 Oby nie kolejna wyrzucona bida.... :( Quote
Laura:) Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 :-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-( Quote
dorota k. Posted August 26, 2011 Author Posted August 26, 2011 i jeszcze ten cholerny szlaban.... :( Quote
kasia8579 Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 Nie wiem czemu ale najbardziej szkoda mi Kajtka i Murzyna, że nie mogą na ten spacer pójść... Przecież taki Kajtuś siedzi tam już rok, i przyzwyczajony do spacerów , a tu nie ma spacerów ;/!!! Quote
aanka Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 http://radiobolec.pl/ogloszenia/zobacz/13/Brunu--prosi--o--domek/Bolesawiec/Zwierzeta/ http://radiobolec.pl/ogloszenia/zobacz/14/Kajtu-terierowaty--psiak/Bolesawiec/Zwierzeta/. http://radiobolec.pl/ogloszenia/zobacz/15/Maks-uroczy-pies/Bolesawiec/Zwierzeta/ Może tutaj coś ruszy - na Radiobolec...-nowy portal. MUSI przyjsć klucz do edycji ogłoszenia i wtedy wstawię zdjęcia Kajtusia. Quote
aanka Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 Moze jutro pozwolą - oprócz Tygr. i tego nowego .. Widzą ,że psy cierpią , bez spacerów .. są niespokojne i szczekają więcej . a chyba tego nie chcą .....jak i nie chcą . aby ludzie to widzieli.....i słyszeli...... Kasiu , Murzynek to akurat na takie krótkie spacerki ., , on potrzeuje , aby ktoś był przy nim raczej:-(........ Quote
kasia8579 Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 Fajnie by było jak by pozwolili... A tego shih tzu nie ma już na sm. Quote
aanka Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 Jak wysiedzimy swoje , to może się ugną - mam nadzieję . .............. Quote
kasia8579 Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 Ale mówił ktoś pani że będziemy mogli niedługo ? Quote
aanka Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 Nie ,ale jaki to ma sens , aby inne psy siedzialy i się męczyły bez spacerów . Tygrys musi !! być i tak wykastrowany - MUSI - i poczekamy na tych ludzi z Wrocławia - z Fundacji . - Quote
Recommended Posts