Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jasne Aniu. Bądźcie tak 8:40 koło dawnej Barbórki. Zabiorę Laurę i podjadę po Was. Nie mam jak zadzwonić, bo nie mam Waszego numeru. Mam nadzieję, że doczytacie.

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jasne. Będę koło meblowego tak 16:15, a później koło p.Basi tak 16:20 - 16:25, nie wiem , czy p.Basia będzie.
Dziewczyny, proszę, przypomnijcie mi na miejscu , abym zabrała zaświadczenie o szczepieniu Kamy (Żabki ).

Posted

dowiedzialam sie dzisiaj ze tygrys bedzie na obserwacji przez 15 dni a pozniej p. wolanski zdecyduje o dalszych jego losach a pani weterynarz mowila ze nadaje sie juz do uspienia :placz:

Posted

Laura - nie wszystko się dzieje - tak jak byśmy chcieli...... Na wiele rzeczy i sytuacji nie mamy wpływu. Przykro mi, że "dorośli" nie mają złotej recepty na wszystko.
Mam nadzieję , że z Wami wszystko ok.

Posted

Cześć, po pierwsze współczucia z powodu sprawy z Tygrysem. Ciężka sprawa z tą jego psychiką... Ale szczęście, że nie poleciał gdzieś dalej albo nie miał w tym czasie możliwości kontaktu z obcą osobą... Druga sprawa: jak wygląda teraz wyprowadzanie? Bo w sumie to już nie wiem kiedy jest...

Posted

We wtorki i soboty , ale przecież psy są na terenia wolańskiego i on raczej zadecyduuje a weterynarze mu doradza
A nie okłamujmy się dla tygryska nie ma już ratunku :( ale to nie nasza wina

Posted

Umówiłam się narazie z Basią i Moniką na jutro - wybieramy się jak zwykle. Na miejscu się okaże co i jak. Kasia narazie się nie oddzywa. Narazie umówmy się tak : ok; 8:40 będę koło meblowego zabiorę Laurę i Natalię. Później podjadę po Basię i Monikę.
Ola - jeśli nie uda Ci się skontaktować z P.Marią to ja zrobię dwie tury więc bądź rano pod telefonem - masz stary numer?
Kasia jeśli się odezwie - to też poproszę Marię aby ją zabrała, a jeśli nie to też zabiorę w drugiej turze.