Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Byłam u psiaków ok pół godz. Jak mnie zobaczyły rozszczekały się .. ale zaraz się zaczęłły uspokajać ...
Wygłaskałam je wszystkie . i dałam trochę chrupek chappi ...........
Wolański będzie w poniedz.

Posted

Kasiu ,ja też ......................
NA pocieszenie , aby znów nie zapeszyć dziś tel. pani z zapytaniem -o Aiszę -jutro mamy się umówić .Chce ją zobaczyć .Jest z Bolesławca .

Posted

Maks- ma ok 5 lat, trafił do przechowalni bardzo zaniedbany. Nie szukał kontaktu z człowiekiem.
Powoli otwierał się na ludzi, nie wykazuje agresji, choć ma zadatki na psa stróżującego. Nadawałby się do pilnowania terenu firmy, gdzie miałby własny boks i wolny wybieg.

Kajtek- ok 5 letni pies , bardzo młody duchem. Uwielbia kąpiele i długie spacery. Potrzebuje sporo ruchu. Łagodny w stosunku do ludzi, uwielbia dzieci, ale nie przepada za innymi psami. Pojętny, szybko nauczyłby się dobrych manier, gdyby ktoś tylko poświęcił mu trochę swojego czasu.
Idealny psiak dla osoby aktywnej lub do domu z ogrodem. Szybko przywiązuje się do ludzi.

Bajka- mała, drobna suczka. Trafiła do przechowalni bardzo wystraszona. Teraz jest radosnym, ruchliwym psiakiem, który garnie się do człowieka. To taka kruszynka ale z charakterem:)

Murzyn- najstarszy pies w przechowalni. Ma już swoje lata, nie słyszy, ledwo widzi, ma problemy ze stawami. Potrzebuje jedynie ciepłego kąta na swoje ostatnie dni...

Laki- ok 3 letni pies, który cudem uniknął śmierci z rąk „kochającego” właściciela.
Dostał szanse na nowe życie. Pomóżmy mu tę szansę wykorzystać...

Posted

Jutro Aisza (Vega) - idzie do domu:p. :bigcool: Dziś byliśmy - ale musielibyśmy czekać 2 godz. na Straż M. ,więc państwo przyjadą jutro - zadzwonią do mnie .
Kupili już smyczkę itd..
Mieszkają na Starzyńskiego .-bardzo im się spodobała :evil_lol:

Posted

Było parę tel w spr. Aiszy ,ale albo nikt nie przyjechał, albo jakieś niepoważne ...
Ci ludzie - to matka z córką dorosłą już .Nigdy się nie prześwietli kogoś na wylot.,niestety ...
Wydają się rozsądni . Oczywiście zapraszają w odwiedziny ..
Jak ktoś jest ciekaw ,mogę poinformować tel. ,o której jutro przyjdą ., aby samemu wypytać ..,ale przed południem.

Posted

Basiu - widziałam - tak bardzo się cieszę
U nas Dziewczyny "działają". Aisza dzisiaj pojechała do domku - światełko w tunelu, że mimo szlabanu coś się dzieje
Tatuś i Synuś - Chłopaki, które były u weta też poszli RAZEM do nowego domku. Ale na ich miejsce są niestety
kolejne dwa szczeniaczki - jutro będzie coś więcej wiadomo.
I sytuacja z Luckim - niepojęta i nie do opisania.
Oj zaczyna mnie to wszystko przerastać... :(