Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Lincoln już chodzi na smyczy i to ja go prowadzę a nie on mnie:) Nawet pogłaskać mi się go udało.

Świetnie ze mną współpracuje ma jednak jedną dużą wadę....teraz nie chce w ogóle wracać do boksu muszę go przekupywać jedzonkiem:)

Zdjęcia z dzisiejszego spacerku

[IMG]http://www.hotelamok.pl/dt/lincoln2/dsc01902.jpg[/IMG]

[IMG]http://www.hotelamok.pl/dt/lincoln2/dsc01904.jpg[/IMG]

[IMG]http://www.hotelamok.pl/dt/lincoln2/dsc01908.jpg[/IMG]

[IMG]http://www.hotelamok.pl/dt/lincoln2/dsc01909.jpg[/IMG]

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wow !!!! a to Gigancik :loveu:, no i super jest :lol:. Ale chudziaczek ci on. Widać jeszcze te "luksusowe" życie :shake:. Jeden księżyc upłynie i będzie wyglądał jak trzeba. Na wisus to powinien lekko 80 kg złapać - choć nie bardzo widać skalę porównawczą - ile ma w kłębie ?
Faflaki to ma takie , że chyba za dwu by starczyło, a jęzor jaki - Iwona proszę natychmiast meldować jak Cię jęzorem chlaśnie (przylecę natychmiast swoją paszczę nadstawiać :evil_lol:)
[B]Co by nie mówić bardzo dobre wiadomości !!!!

[/B]PS. Czy mi się wydaje, czy On faktycznie ma objawy zaniku mięśni - zwłaszcza tylne łapy. Może to 'efekt swobody ruchu na łańcuchu'.

Posted

[quote name='wiking042'][SIZE=3]Bico, nie wiem, czy nie byłoby sensownie rozdzielić wpłaty jednorazowe od stałych deklaracji?[/SIZE][/QUOTE]

Zrobię takie rozdzielenie wpłat w najbliższych dniach...dziś padam na twarz...
Jedyne co mnie w chwili obecnej cieszy, to zadowolony, spokojny i dostojny wieeeelki pych Lincolna:lol::multi: Ale z niego misiek benkowy!:loveu::evil_lol::D

Posted

Przepraszam za offa ale to psiaki w wielkiej potrzebie:
[url]http://www.dogomania.pl/threads/193951-Tragiczne-warunki-szczeni%C4%99ta-potrzebuj%C4%85-pomcy[/url]!!!

Posted

...też nie potrafię się oprzeć pokusie wyobrażania sobie jak to jest, gdy taki gigancik ozorkiem "chlaśnie-mlaśnie"....:D:D:evil_lol::loveu: a wizja bycia wręcz "ogarniętym" przez te jego fafluny...też mnie troszkę korci:evil_lol::loveu::cool3::D

ale do rzeczy.....

[SIZE=4][COLOR=#ff0000][B]FINANSE LINCOLNA:

[/B][/COLOR][/SIZE][B][SIZE=3]10.09.2010 - bico - 30 zł
10.09.2010 - Aldrumka - 30 zł
10.09.2010 - tula - 15 zł
10.09.2010 - Macia - 60 zł
10.09.2010 - Paulinken - 30 zł

13.09.2010 - Aimez_moi - 15 zł

15.09.2010 - Bamboo - 15 zł
15.09.2010 - Kapsel - 30 zł
15.09.2010 - p.Maciej Kraków - 300 zł

16.09.2010 - p.Krystyna T.-K. Myszków - 10 zł

20.09.2010 - wiking042 - 30 zł
20.09.2010 - BonaJ. - 60 zł
20.09.2010 - matrioszka2 - 15 zł
20.09.2010 - bazarek holly101 - 100 zł

22.09.2010 - coronaaj - 105 zł
22.09.2010 - p.Grażyna R. Wiązowna - 150 zł
22.09.2010 - P.H.U. TOP SYSTEM p.Arkadiusz I. Wiązowna - 100 zł

23.09.2010 - Anettta - 30 zł[/SIZE][/B]

[B][SIZE=3]27.09.2010 - Paulina_mickey - 30 zł[/SIZE][/B]

[B][SIZE=3]28.09.2010 - Paulina_mickey - 30 zł[/SIZE][/B]
[B][SIZE=3]28.09.2010 - agnieszka32 - 60 zł[/SIZE][/B]

[B][SIZE=3]29.09.2010. - Pies Wolny - 30 zł

30.09.2010 - Freya73 i Dariusz - 60 zł

01.09.2010 - BonaJ. - 30 zł
01.09.2010 - wiking042 - 15 zł
01.09.2010 - P.H.U. TOP System p.Arkadiusz I. Wiązowna - 30 zł
01.09.2010 - p.Grażyna R. Wiązowna - 60 zł

04.09.2010 - bico - 30 zł
04.09.2010 - as_ko - 35 zł
04.09.2010 - haniabor - 30 zł

[/SIZE][/B][SIZE=3][COLOR=red][B][SIZE=4]RAZEM - 1.565 zł
[/SIZE]
[/B][COLOR=darkgreen][B]Z całego serca dziękujemy wszystkim darczyńcom ze nawet najmniejszy datek, dobre pomysły i obecność!!:multi:
[/B][/COLOR][/COLOR][/SIZE]

Posted

[quote name='MaDi'][SIZE=4][COLOR=DarkOrange][B]Przepraszam za offa ale to psiaki w wielkiej potrzebie:
[URL]http://www.dogomania.pl/threads/193951-Tragiczne-warunki-szczeni%C4%99ta-potrzebuj%C4%85-pomcy[/URL][/B] [B]!!![/B][/COLOR][/SIZE][/QUOTE]

[SIZE=3][B]Proszę zajrzycie tam...:-( Prosimy nawet o małe datki - są na wagę złota i ratują życie![/B][/SIZE]

Posted

[quote name='bico']...też nie potrafię się oprzeć pokusie wyobrażania sobie jak to jest, gdy taki gigancik ozorkiem "chlaśnie-mlaśnie"....:D:D:evil_lol::loveu: a wizja bycia wręcz "ogarniętym" przez te jego fafluny...też mnie troszkę korci:evil_lol::loveu::cool3::D

ale do rzeczy.....

[SIZE=4][COLOR=#ff0000][B]FINANSE LINCOLNA:

[/B][/COLOR][/SIZE][B][SIZE=3]10.09.2010 - bico - 30 zł
10.09.2010 - Aldrumka - 30 zł
10.09.2010 - tula - 15 zł
10.09.2010 - Macia - 60 zł
10.09.2010 - Paulinken - 30 zł

13.09.2010 - Aimez_moi - 15 zł

15.09.2010 - Bamboo - 15 zł
15.09.2010 - Kapsel - 30 zł
15.09.2010 - p.Maciej Kraków - 300 zł

16.09.2010 - p.Krystyna T.-K. Myszków - 10 zł

20.09.2010 - wiking042 - 30 zł
20.09.2010 - BonaJ. - 60 zł
20.09.2010 - matrioszka2 - 15 zł
20.09.2010 - bazarek holly101 - 100 zł

22.09.2010 - coronaaj - 105 zł
22.09.2010 - p.Grażyna R. Wiązowna - 150 zł
22.09.2010 - P.H.U. TOP SYSTEM p.Arkadiusz I. Wiązowna - 100 zł

23.09.2010 - Anettta - 30 zł[/SIZE][/B]

[B][SIZE=3]27.09.2010 - Paulina_mickey - 30 zł[/SIZE][/B]

[B][SIZE=3]28.09.2010 - Paulina_mickey - 30 zł[/SIZE][/B]
[B][SIZE=3]28.09.2010 - agnieszka32 - 60 zł[/SIZE][/B]

[B][SIZE=3]29.09.2010. - Pies Wolny - 30 zł

[/SIZE][/B][B][SIZE=3][COLOR=DarkRed]30.09.2010 - Freya73 i Dariusz - 45zł

30.09.2010 - zuzlikowa - 15zł [/COLOR][/SIZE][/B][B][SIZE=3]

01.09.2010 - BonaJ. - 30 zł
01.09.2010 - wiking042 - 15 zł
01.09.2010 - P.H.U. TOP System p.Arkadiusz I. Wiązowna - 30 zł
01.09.2010 - p.Grażyna R. Wiązowna - 60 zł

04.09.2010 - bico - 30 zł
04.09.2010 - as_ko - 35 zł
04.09.2010 - haniabor - 30 zł

[/SIZE][/B][SIZE=3][COLOR=red][B][SIZE=4]RAZEM - 1.565 zł
[/SIZE]
[/B][COLOR=darkgreen][B]Z całego serca dziękujemy wszystkim darczyńcom ze nawet najmniejszy datek, dobre pomysły i obecność!!:multi:
[/B][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/QUOTE]

Bico...malutki poprawek

30.09...Freya73 i p.Dariusz- 45zł (1 dz Freya + 2 dni p.Darek)
30.09...zuzlikowa- 15zł (za dz.6 października)

...chyba niezbyt czytelnie opisałam:oops:...sorry.
Poprawisz?

Posted

Sprawdźcie, czy wszystko akuratnie zapisane...
A mam jeszcze pytanka:
ANETTTA...wpłata 23-ego jest za 2 dni stałe?...za 2 m-ce?
Agnieszka32...wpłata 28-ego jest za 2 miesiące?
Paulinko...wpłaty z 27 i 28 -ego to są jakieś wpłaty stałe?

zaznaczyłam na wykazie deklaracji stałych wpłaty za październik...sprawdźcie je prosze i w razie jakichkolwiek nieścisłości dajcie znać...

[SIZE=3][COLOR=royalblue][B]DEKLARACJE STAŁE DLA LINCOLNA[/B][/COLOR][/SIZE][SIZE=3][COLOR=royalblue][B][COLOR=Black]...wpłynęły za m-c[/COLOR][/B][/COLOR][/SIZE][SIZE=3][COLOR=royalblue][B]:[/B][/COLOR][/SIZE]

[SIZE=3][COLOR=royalblue][B]1 dzień miesiąca - wiking042 - 15 zł[/B][/COLOR][/SIZE][B]...październik[/B]
[COLOR=royalblue][B][SIZE=3]2 dzień miesiąca - Pies Wolny - 15 zł[COLOR=Black]...październik[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=3]3 dzień miesiąca - ANETTTA - 15 zł[/SIZE][/B]
[B][SIZE=3]4 dzień miesiąca - bico - 15 z[/SIZE][SIZE=3][COLOR=Black]ł...październik[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=3]5 dzień miesiąca - bico - 15 zł[/SIZE][/B][/COLOR][B][COLOR=Black]...październik[/COLOR][/B]
[COLOR=royalblue][B][SIZE=3]6 dzień miesiąca - zuzlikowa - 15 zł[COLOR=Black]...październik[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=3]7 dzień miesiąca - Aimez_moi - 15 zł[/SIZE][/B]
[B][SIZE=3]8 dzień miesiąca - Paulina_mickey - 15 zł[/SIZE][/B][/COLOR][B]
[SIZE=3][COLOR=royalblue]9 dzień miesiąca - agnieszka32 - 15 zł[/COLOR][/SIZE][/B][B]...październik
[SIZE=3][COLOR=royalblue]10 dzień miesiąca - agnieszka32 - 15 zł[/COLOR][/SIZE]...październik[/B]
[COLOR=royalblue][SIZE=3][B]11 dzień miesiąca - BonaJ - 15 zł[/B][/SIZE][/COLOR][B]...październik[/B][COLOR=royalblue]
[SIZE=3][B]12 dzień miesiąca - BonaJ - 15 zł[/B][/SIZE][/COLOR][B]...październik[/B][COLOR=royalblue]
[SIZE=3][B]13 dzień miesiąca - Freya73 - 15 zł[/B][/SIZE][/COLOR][B][SIZE=3]
[COLOR=royalblue]14 dzień miesiąca - Grażyna R. - 15 zł[/COLOR][/SIZE]...październik[/B]
[COLOR=royalblue][B][SIZE=3]15 dzień miesiąca - Grażyna R. - 15 zł[/SIZE][/B][/COLOR][B]...październik[/B][COLOR=royalblue]
[SIZE=3][B]16 dzień miesiąca - Grażyna R. - 15 zł[/B][/SIZE][/COLOR][B]...październik[/B]
[SIZE=3][COLOR=royalblue][B]17 dzień miesiąca - Grażyna R. - 15 zł[/B][/COLOR][/SIZE][B]...październik[/B][SIZE=3]
[COLOR=royalblue][B]18 dzień miesiąca - mestudio - 15 zł
19 dzień miesiąca - Arkadiusz I.- 15zł[/B][/COLOR][/SIZE][B]...październik[/B]
[SIZE=3][COLOR=royalblue][B] 20 dzień miesiąca -Arkadiusz I. -15zł[/B][/COLOR][/SIZE][B]...październik[/B][B][SIZE=3][COLOR=royalblue]
[/COLOR][COLOR=royalblue]21 dzień miesiąca - Odi - 15 zł
[/COLOR][COLOR=royalblue]22 dzień miesiąca - Pies Wolny - 15 zł[/COLOR][/SIZE]...październik[/B]
[B][SIZE=3][COLOR=royalblue] 23 dzień miesiąca- haniabor -15zł[COLOR=Black]...październik[/COLOR]
24 dzień miesiąca - haniabor -15zł[COLOR=Black]...październik[/COLOR]

...[/COLOR][/SIZE][/B]

[SIZE=3][B][COLOR=royalblue]RAZEM - 360 zł deklaracji stałych[IMG]http://www.dogomania.../images/smilies/icon_lol.gif[/IMG][/COLOR][/B][/SIZE]

Posted

[quote name='wiking042'][SIZE=3]Bico, nie wiem, czy nie byłoby sensownie rozdzielić wpłaty jednorazowe od stałych deklaracji?[/SIZE]

Przypadkowo zainteresowałem się schroniskiem w Rybniku. Spławiono mojego chrześniaka, który pojechał wyprowadzić na spacer jakiegoś psa. [B]Czyżby podobna sytuacja, jak w Kielcach[/B]? Pierwsza odpowiedź osoby z Rybnika na ich wątku już daje dużo do myślenia... [URL="http://www.dogomania.pl/threads/181366-lt-lt-lt-Schronisko-w-Rybniku-gt-gt-gt-zapraszamy-%21%21%21?p=15486897&viewfull=1#post15486897"]http://www.dogomania.pl/threads/181366-lt-lt-lt-Schronisko-w-Rybniku-gt-gt-gt-zapraszamy-!!!?p=15486897&viewfull=1#post15486897[/URL][/QUOTE]

...niestety sytuacja taka jest w bardzo wielu schroniskach...i wymieniać ich mozna tu na pęczki...i niestety kieleckie,choć należy do jednych z najgorszych(i jak widać było,nie przez warunki,lecz przez ludzi nim zarządzających i tam pracujących!), nie jest odstępstwem od reguły...odstępstwem od reguły jest np.rzeszowskie schronisko,bo jest bardzo dobre i opiekuńcze w stosunku do psiaków i otwarte na wszelkie przejawy pomocy(no, poza dt...ale tu nie miejsce by o tym dyskutować).I takich odstępstw jest może więcej,ale niestety nie za dużo...reszta,to w mniejszym lub wiekszym stopniu kielce przypomina...a bywają i gorsze mordownie- Dobrocin,Olkusz...małe punkty zbierające psy przed wywózką do schronów...

Posted

[quote name='hotelamok']Lincoln już chodzi na smyczy i to ja go prowadzę a nie on mnie:) Nawet pogłaskać mi się go udało.

Świetnie ze mną współpracuje ma jednak jedną dużą wadę....teraz nie chce w ogóle wracać do boksu muszę go przekupywać jedzonkiem:)

Zdjęcia z dzisiejszego spacerku

[IMG]http://www.hotelamok.pl/dt/lincoln2/dsc01904.jpg[/IMG]

[IMG]http://www.hotelamok.pl/dt/lincoln2/dsc01909.jpg[/IMG][/QUOTE]

...co wejdę,to oniemieję...:crazyeye:

Chodzi na smyczy bez płaczu i strachu?
A to białe psie to chłopak?...i Lincoln jenom płeć posprawdzał,a nie kłócił się i straszył?

hahaha...tak już jest Iwonko- jak poczujesz wolność i przestrzeń...poczujesz się bezpiecznie...to jak chęć do małej przestrzeni ma napłynąć...no,chyba,że z miską!...i to pełną!

Iwonko...jak to już Ty z nim spacerujesz i Ty wytyczasz szlaki...to jak najbardziej funduj mu slalomiki i zmiany kierunków,a w ręce to co najbardziej lubią te paszczęki...cóś dobrego do brziszka!...niech uczy się,że człowiek nieprzewidywalny być może,ale to nie musi dla niego być niebezpieczne!!!

I głaskałaś?????????? Gdzie?????:crazyeye:
...Feniks...najprawdziwszy Feniks...w tydzień i 1 dzień...CZY KTOŚ PRZEWIDYWAŁ TAKI OBRÓT SPRAWY????
Ja, ciaptak, nie...zupełnie - nie:oops::shake:

Posted

[quote name='ANETTTA']Zuzlikowa

cytuje

ANETTTA...wpłata 23-ego jest za 2 dni stałe?...za 2 m-ce?

to jest za 2 m-ce
wrzesień i pazdziernik ok[/QUOTE]

Anetttko...wpłaty stałe liczymy od października...[B]to może będzie to październik i listopad?[/B]...wiem,ze tak 15zł Lincolnowi odcinam,ale nie chcę wykorzystywać sytuacji...Lincoln potrzebuje naszej rzetelności,więc troszkę rzetelną się być staram:evil_lol:...

Posted

Anetttko...wiem od kierownika,że poszedł do domu jakoś dzień,dwa przed zabraniem Lincolna, w opinii kierownika do dobrego domu...
Ale pytaj o niego na wątku Nowodworu...może kogoś tam zainteresowały choć losy Tobiasza...

Posted

[quote name='zuzlikowa']...co wejdę,to oniemieję...:crazyeye:

Chodzi na smyczy bez płaczu i strachu?
A to białe psie to chłopak?...i Lincoln jenom płeć posprawdzał,a nie kłócił się i straszył?

hahaha...tak już jest Iwonko- jak poczujesz wolność i przestrzeń...poczujesz się bezpiecznie...to jak chęć do małej przestrzeni ma napłynąć...no,chyba,że z miską!...i to pełną!

Iwonko...jak to już Ty z nim spacerujesz i Ty wytyczasz szlaki...to jak najbardziej funduj mu slalomiki i zmiany kierunków,a w ręce to co najbardziej lubią te paszczęki...cóś dobrego do brziszka!...niech uczy się,że człowiek nieprzewidywalny być może,ale to nie musi dla niego być niebezpieczne!!!

I głaskałaś?????????? Gdzie?????:crazyeye:
...Feniks...najprawdziwszy Feniks...w tydzień i 1 dzień...CZY KTOŚ PRZEWIDYWAŁ TAKI OBRÓT SPRAWY????
Ja, ciaptak, nie...zupełnie - nie:oops::shake:[/QUOTE]

hihihi...Ten cytat z siebie,to nie megalomania,jenom po to by mi nie umknęły odpowiedzi na własne pytania...

...i tak wiem już,że chodzi na smyczy bez płaczu i strachu...daje się głaskać,dość spokojnie po boczkach i poopie(normalka-chcesz zahamować benka,drap draba po poopie!:evil_lol:)...głaskania po karku jeszcze się boi,chyba,że przed nim micha!
Białe psię,to staruszeczek z Kamieńca(chyba nie pomyliłam...tyle tych strasznych miejsc:shake:)...ten 10latek nie jest przez Lincolna atakowany,lecz do zbyt obcesowej zabawy zapraszany- Iwona musi uważać,by Lincoln nie wpadł na pomysł nadmiernego rozbrykania się i nie próbował nadmiernie ochoczo białaska do zabawy i rozrabiania zaczepiać:diabloti:...COŚ TAKIEGO!!!!!!
No i Lincoln sprytem ogromnym i mułowatością właściwą benkom się wykazuje...tak bardzo podoba mu sie otwarta przestrzeń...swoboda ruchu, że gdyby nie micha,to kojec byłby całkiem be...straszliwie BE!...potrafi cwaniak tak wejść do kojca,że pół niego w kojcu,a drugie pół na zewnątrz i próba zamknięcia kojca powoduje,że i pierwsze pół natychmiast spoi poza kojcem i miłośnie w Iwonę się wgapia!:evil_lol:...drań nawet głos wydaje,gdy uznaje,że za długo bez spacerku jest...sama słyszałam:lol:!!!Szczególnie wtedy gdy Iwona,domownicy kręcą się po terenie,a jego nie włączają do tego kręcenia:evil_lol:...CZYSTA BEZCZELNOŚĆ I NIEPOROZUMIENIE:diabloti:...

[B]NAJDZIWNIEJSZE jest jednak to,że Lincoln próbuje pakować sie do domu[/B]...wie,że do tego służą drzwi balkonowe...drzwi wejściowe...IWONA UWAŻA ,ŻE LINCOLN BYŁ PSEM DOMOWYM!...i ja jestem skłonna taką opinię podzielać...nawet domek dla kotków, próbował zaanektować i zamieszkać na czas jakiś w nim...kto wie,może wpadając na klatkę schodową w bloku,właśnie domu swojego szukał?Kto wie może mieszkała kiedyś w podobnych warunkach?Kto wie?

Posted

[quote name='Pies Wolny']Wow !!!! a to Gigancik :loveu:, no i super jest :lol:. Ale chudziaczek ci on. Widać jeszcze te "luksusowe" życie :shake:. Jeden księżyc upłynie i będzie wyglądał jak trzeba. Na wisus to powinien lekko 80 kg złapać - choć nie bardzo widać skalę porównawczą - ile ma w kłębie ?
Faflaki to ma takie , że chyba za dwu by starczyło, a jęzor jaki - Iwona proszę natychmiast meldować jak Cię jęzorem chlaśnie (przylecę natychmiast swoją paszczę nadstawiać :evil_lol:)
[B]Co by nie mówić bardzo dobre wiadomości !!!!

[/B]PS. Czy mi się wydaje, czy On faktycznie ma objawy zaniku mięśni - zwłaszcza tylne łapy. Może to 'efekt swobody ruchu na łańcuchu'.[/QUOTE]

Fafliskami spokojnie i ze dwa benie obdzieliłby i nikt nie zwątpiłby w ich beniastość...
(choć może i zwątpił- ostatnio na wiele wątków beniowatych wpadają "znawcy" z info,że to moskiewskie...nie zdziwiłabym się widząc i tu taką informację,bo jak nieco tyłem lub bokiem Lincolna ustawić,też mosliewskiego przypomni- rudości cudnych ma ci pod dostatkiem...więc na pewno moskiewski ...a moskiewski toż agresor...i już wszystko wiadome...
wybaczcie,ale już na 3 wątkach takie info zostało wstawione,więc wylało sie ze mnie,a na jednym nawet niejako ta opinia-nie uzasadniona wcale-spowodowała,że ludzie zainteresowani daniem domku psiakowi,wycofali sie,bo z moskiewskim sobie nie poradzą...a psiak w sobie za jotę moskiewskiego nie ma! To Lincoln bardziej moskiewski niż Szczylek:shake:...ach, ludzie- a psom przyszliśmy tu pomagać...chwilami nie ogarniam intencji niektórych działań...)

...i łapy Lincolna...niestety obawiam się,że i stopień wychudzenia i brak odpowiedniej dawki ruchu zrobiły swoje...
Iwonka dziś jedzie do Krakowa, wiec poprosiłam ją by kupiła Lincolnowi wspomagacz do odbudowy i wzmocnienia chrzastek,wiazadeł...itd. W związku z tym,że najbardziej skutecznie Lincoln przyjmie je w formie drażetek,kapsułek...poprosiłam,by takie właśnie kupiła.
Przedyskutowałyśmy też kwestię preparatu witaminowego...ale zasugerowałam,byśmy jednak na dzień dzisiejszy skupiły sie na tym co najistotniejsze i co na 100% nie przyniesie szkód(jestem zwolennikiem zasady,że i witaminy należy dozować odpowiedzialnie i zgodnie z rzeczywistymi potrzebami organizmu psiaka, a nie na zasadzie-podawać na wszelki wypadek...witaminy też nie sa obojętne dla organizmu i ich brak,tak samo jak nadmiar, może być szkodliwy...wolę tu działać poprzez urozmaicanie karmy np.warzywami)...mam nadzieje,że nie przefilozofowałam nadmiernie:oops:
Dziś też siądę i nareszcie poczytam o kroplach Bacha...najwyższa pora!:oops:

80kilosów...oj,bardzo prawdopodobne...bardzo prawdopodobne!...Lincoln opróznia michy 3 razy dziennie...do czysta opróżnia- min.2 razy gotowane i wieczorkiem suche żradełko...i nie zostawia nic w misce!

Posted

zuzliku - z tymi moskiewskimi to różnie jest ... bo jakby nie patrzeć moskiewski to mix Benka ... a tu w większości takie mixy - może dlatego ludzie uważają je za podobne do moskali .... na wątku szczylka wstawiłam tego łaciatego gończego - w końcu go znalazłam hihi :) no i jeszcze co do samego szczyla ... znalazł dom dziś :D nie wiem nic więcej - Kapsel znalazła mu sprawdzony domek za który ręczy głową ;)) :P

a Lincoln piękny ... aż zaniemówiłam z wrażenia jak zobaczyłam jego zdjęcia ( Madallena potwierdzi :P)

Posted

[quote name='ANETTTA']Zuzlikowa jaki wspomagacz masz na mysli..podaj nazwe ???

a moze lincoln pomylił osiedla klatki schodowe ??/[/QUOTE]

Eeee, .... coś długo się mylił jak na taką utratę wagi :shake:. Chyba raczej wyciepnięty z auta lub coś w podobie. Takiego wielgacha nie sposób nie zauważyć - właścicielom łatwo szukać by było. Eh, lepiej nie spekulować, bo musiałbym znowu krople odstawić :diabloti:

Mogę zaoferować trochi Canivitonu z glukozaminą, np. pełną kurację na 2 m-ce, 2 x 90 tabl.. Jeśli akceptujecie to dajcie mi na PW adres do wysyłki.
No i ogólnie jest OKI DOKI, a nawet coraz lepiej :loveu:.

Posted

[quote name='Pies Wolny']

[B] Mogę zaoferować trochi Canivitonu z glukozaminą, np. pełną kurację na 2 m-ce, 2 x 90 tabl.. Jeśli akceptujecie to dajcie mi na PW adres do wysyłki.[/B]
No i ogólnie jest OKI DOKI, a nawet coraz lepiej :loveu:.[/QUOTE]

zuzliku jestes

:multi::multi::multi:

Posted

[SIZE=5][B]prawdziwa ludzko psia kocia
tragedia zajrzyjcie plissssssss..

Link do tematu:[/B][/SIZE]

[COLOR=#0000FF][FONT=MS Shell Dlg 2][U][url]http://www.dogomania.pl/threads/193971-Tragedia-pod-Starachowicami-kobieta-umarła-zostawiając-5-psów-i-kilkanaście-kotów[/url][/U][/FONT][/COLOR]
[URL="http://www.dogomania.pl/showthread.php?t=193453&goto=newpost"]
[/URL]

Posted

[quote name='Pies Wolny']
Mogę zaoferować trochi Canivitonu z glukozaminą, np. pełną kurację na 2 m-ce, 2 x 90 tabl.. Jeśli akceptujecie to dajcie mi na PW adres do wysyłki.
No i ogólnie jest OKI DOKI, a nawet coraz lepiej :loveu:.[/QUOTE]

Myślałam o tym ale już miałam przypadek, że pies nie chciał nic zjeść jak poczuł proszek w swojej misce chociaż był dobrze wymieszany. Zakładam, że caniviton nadal jest w proszku chyba że powstały w tabletkach nie wiem.... dzisiaj kupiłam ArthroFos z glukozaminą i chondroityną są to dość dobre tabletki sama stosuje je u swojego psiaka

Posted

Wszystko co pisze nasza Zuzlikowa to sama prawda facet robi niesamowite postępy, faktycznie mocno ciągnie do domu, kładzie się przy drzwiach wejściowych, dobija do okna balkonowego ale również dobrze zna samochód i mam wrażenie, że dobrze go kojarzy, dość często podchodzi do mojego i obwąchuje go z każdej strony tak jakby chciał do niego wejść.....nie znosi wręcz wchodzenia z powrotem do boksu, aż zaczyna się denerwować i jedyną metodą jest przekupstwo -spryciarz.

Dzisiaj dostał pierwszą dawkę ArthroFos jest to 90 tab. codziennie będzie dostawał po 3 tab. cena tego leku 45zł
[IMG]http://img832.imageshack.us/img832/4066/rachunekb.jpg[/IMG]