Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 476
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A może zajrzycie do Natalki- wczorajszy dzień,był jej dniem...WCZORAJ DOSTAŁA SZANSĘ NA ŻYCIE!
NIESPEŁNA ROCZNA BENIUTA,POTRĄCONA PRZEZ SAMOCHÓD 3 DNI CZEKAŁA NA ...ŚMIERĆ LUB ŻYCIE!
WCZORAJ DOSTAŁA SZANSĘ NA TO OSTATNIE!!!...ale potrzebuje jeszcze pomocy!

http://www.dogomania.pl/threads/195509-NATALKA_roczny-bernardyn-po-wypadku!3-dni-czeka%C5%82a-na-pomoc-lub-u%C5%9Bpienie!POM%C3%93%C5%BB!?p=15641753#post15641753

Posted

Aimez_moi napisał(a):
Co tam Milusku u Ciebie?.......:)

Jutro pomolestuję Iwonę o nowe wieści...a jak ktoś mi pomoże,to szybciej i skuteczniej ochy i achy nad Milusiem usłyszymy!!!
No, Iwona...warto wrzucić jakieś info o naszym Milusińskim...i jemu też trzeba sukcesywnie ogłaoszenia odnawiać...tak szybko zanikają w tłumie!

Posted

zuzlikowa napisał(a):
Jutro pomolestuję Iwonę o nowe wieści...a jak ktoś mi pomoże,to szybciej i skuteczniej ochy i achy nad Milusiem usłyszymy!!!
No, Iwona...warto wrzucić jakieś info o naszym Milusińskim...i jemu też trzeba sukcesywnie ogłaoszenia odnawiać...tak szybko zanikają w tłumie!

Wybaczcie, że tak nic nie piszę ale co tu pisać?...
Miluś żyje sobie spokojnie, jako że przygotowania do zimy w pełni i w budach już słoma to wyobraźcie sobie Milusia wychodzącego z budy:roll:,
jego kojec to istna stajnia...tłumaczę, proszę nie wyrzucaj słomy bo mrozy przed nami a on nic tylko jak człowieka widzi to wylatuje z budy jak błyskawica i już kopytami do góry żeby go głaskać...
tak sobie myśle...dla emerytów byłby idealny nawet dużo chodzić nie potrzebuje ...tylko go pieścić, głaskać, wyczesywać, wszystko co najlepsze ach i buziaki w nos można mu dawać, chociaż wtedy patrzy na mnie jak na wariatkę:lol:

Posted

[quote name='BUDRYSEK']zaległe fotki "mojego" Cuda :)
oczywiście dojechałyśmy za pozno i nie było szans na spacer :(

Uploaded with ImageShack.us

Miluś natychmiast mnie poznał... i już leżał na kratach,by jak najbliżej, jak najmocniej się przytulić...bardzo żałowałyśmy,że nie możemy chłopaków na spacerek zabrać...do kojca wtargnąć...wytulić...BARDZO...BARDZO!!!

Posted

[quote name='hotelamok']Wybaczcie, że tak nic nie piszę ale co tu pisać?...
Miluś żyje sobie spokojnie, jako że przygotowania do zimy w pełni i w budach już słoma to wyobraźcie sobie Milusia wychodzącego z budy:roll:,
jego kojec to istna stajnia...tłumaczę, proszę nie wyrzucaj słomy bo mrozy przed nami a on nic tylko jak człowieka widzi to wylatuje z budy jak błyskawica i już kopytami do góry żeby go głaskać...
tak sobie myśle...dla emerytów byłby idealny nawet dużo chodzić nie potrzebuje ...tylko go pieścić, głaskać, wyczesywać, wszystko co najlepsze ach i buziaki w nos można mu dawać, chociaż wtedy patrzy na mnie jak na wariatkę:lol:

PATRZEĆ PATRZY JAK NA WARIATKĘ,ALE ZA NIC W ŚWIECIE NIE ZREZYGNOWAŁBY Z BUZIAKÓW...
Słusznie- parka nieco dojrzalszych ludzi z poczuciem pustego gniazda...z dużą ilością czasu i pokładem ogromnym miłości...TO IDEALNY DOMEK DLA NASZEGO CUDNEGO CHŁOPAKA!