Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 476
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

hotelamok napisał(a):
W majteczkach profilaktycznie jeszcze kilka dni będzie grzał pupkę. Jajeczka super, stosowałam się do twoich rad i przemywałam, wszystko w jak najlepszym porządku

Cudnie...Iwona, Milek...dumnam z Was!!!Jedno przemywało,a drugie przemywać dawało!!!
A tak poważnie, to bardzo się cieszę!A niech poopka grzeje się w gatkach...u nas jest mokro i pochmurno, a u Was jak-choć trochę słoneczka wyjrzało?

Posted

BUDRYSEK napisał(a):
Iwona kiedy Mężu będzie robił fotki? ;)

Fotki są robione na bieżąco muszę tylko trochę przysiąść i przygotować je, a teraz dni coraz krótsze, to każdej minuty mi szkoda, wolę jak najwięcej czasu poświęcić psiakom, więc pod koniec dnia jestem tak padnięta że nawet kompa nie mam siły włączyć......ale obiecuję że postaram się je wrzucić, żebyście nie zapomnieli jak wygląda:)

Posted

hotelamok napisał(a):
Fotki są robione na bieżąco muszę tylko trochę przysiąść i przygotować je, a teraz dni coraz krótsze, to każdej minuty mi szkoda, wolę jak najwięcej czasu poświęcić psiakom, więc pod koniec dnia jestem tak padnięta że nawet kompa nie mam siły włączyć......ale obiecuję że postaram się je wrzucić, żebyście nie zapomnieli jak wygląda:)

wierzę, mam to samo
to od razu fotki Wizuska wrzuć :)

Posted

[quote name='bico']Miluś już elgancko odjajczony ale jakoś domku dla niego nie widać...trudno w to uwierzyć:(

Odzywają się ludzie,ale niestety nie są to domki dla Milusia...ani do bloku sie nie nadaje, ani do zbyt niedoświadczonych rodziców z małymi dziećmi...ani do ludzi,którzy uważają,że doświadczenie mają bo mieli onki...i choć nawet pytali o Milusia ludzie,którzy pomagali innym psiakom ze schronów,to jednak psiaki lilipucie przy Milusiu były...
Telefonów jest nawet sporo,ale często muszę kierować uwagę na inne benie lub w ogóle zainteresowanie benkiem odradzać(rodzice bez doświadczenia z malutkimi dziećmi).

A zdarzył mi się nawet ewenement...zapytałam kobietę jak sobie poradzą w zapobieganiu ew. zachowaniom agresywnym w pierwszych dniach Milka u nich,a pani odpowiedziała mi, zdumiona: Jak się dziecko(8lat) będzie z nim bawić to przecież nas nie pogryzie!
Zaznaczam,że wcześniej nawet nie zapytała jak pies reaguje na dzieci, a uwag o potrzebach Milusia nawet nie słuchała...i w ostatecznym rozrachunku...strzeliła słuchawką!...to zadzwonię gdzie indziej!

Posted

debilka bezmózgowa i tyle:angryy::mad:
jak jej 8-letniego dzieciora pies ugryzie w tej "zabawie", to i tak cała wina tylko na czworonoga spadnie:shake::mad:

Posted

[quote name='zuzlikowa']
A zdarzył mi się nawet ewenement...zapytałam kobietę jak sobie poradzą w zapobieganiu ew. zachowaniom agresywnym w pierwszych dniach Milka u nich,a pani odpowiedziała mi, zdumiona: Jak się dziecko(8lat) będzie z nim bawić to przecież nas nie pogryzie!
Zaznaczam,że wcześniej nawet nie zapytała jak pies reaguje na dzieci, a uwag o potrzebach Milusia nawet nie słuchała...i w ostatecznym rozrachunku...strzeliła słuchawką!...to zadzwonię gdzie indziej!

Miluś to wypisz wymaluj mój Amok (molosy chyba już tak mają) bawi się tylko wtedy gdy on sam ma na to ochotę za to jak już się rozbryka to jednak dzieci trzymałabym z daleka:) wtedy chyba nie pamięta, że dysponuje ogromnym cielskiem :)

Posted

[quote name='bico']Miluś już elgancko odjajczony ale jakoś domku dla niego nie widać...trudno w to uwierzyć:(

Mnie rowniez to co najmniej zadziwia, jak nie smuci.

Posted

[quote name='Aimez_moi']Widzisz Zuzliczku........"to zadzwonie gdzie indziej" .... i najgorsze jest to, ze byc moze gdzie indziej dostanie to co bedzie chciala......[/QUOTE]

albo głupie ludzie pojadą sobie do Zakopanego i bezmyślnie kupią piękną puchatą kuleczkę pod Gubałówką, a później będzie kolejny problem... drażni mnie takie podejście, bo skoro nie biorą pod uwagę swoich malych dzieci to co dopiero psa?!

Posted

[quote name='BUDRYSEK']dalej cisza u Milusia? :([/QUOTE]

U Milusia nie ma ciszy...ale ci co hałasują i o niego pytają,jednak nie dają najmniejszej gwarancji,że chłopak będzie odpowiedni dom miał...a tego nie zaryzykuję...dziś podrzucam Milusia fotki znowu ludziom spod Płocka...zobaczymy co z tego wyjdzie...na wstępie brzmiało to nieźle,ale na ten moment,wolę na nic się nie nastawiać...