Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 476
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Paulina_mickey']no Dimka ma szanse na dom, to i dla Milusia się powinien ktoś odpowiedni znaleźć :kciuki:[/QUOTE]

hahaha...Miluś już znalazł domki 6 psiakom!...nawet Matadorkowi z krakowskiego schronu i Orinkom z Rzeszowa i...łał-chłopak wpadł w amok ustępowania swoich miejsc...ale wiem,że czeka na niego ten najkochańszy domek...i jeszcze nie wie o nim!Niedługo się dowie!

Posted

[quote name='Malwi']to kto w tej 6 jest ?

Matador,
Orina Ora i Ikar(?)
jeszcze 2 brakuje ...

:D[/QUOTE]

Liczyć potrafię i zapewniam,że nie brakuje...Agatka i Dimka także...a jeszcze kilka osób,co do których nie mam potwierdzenia,a wskazane psy poszły do domów...też wymieniać?

Posted

Ora i Orinka z Rzeszowa przyszły się pokazać u Milusia...Ikarek też im towarzyszy...
one już we własnym domku...i Milusiowi dziękują i trzmają kciuki za domek najlepszy dla niego!

[quote name='zuzlikowa']W sobotę do domu pojechały też Orinki z Rzeszowa- mama i córeczka...i do tego z kolegą z kojca-Ikarkiem!!!
Mieszkają teraz w Magdalence...szczęśliwe i zadowolone...cała trójka to domowe psiki...córunia dopadła wersalki i już nie odpuściła,a nauczycielem zachowania i zwyczajów domowych jest...Ikarek- musiał być psiakiem domowym,bo natychmiast w domowych warunkach się odnalazł!
Orinki w drodze do domku...

Uploaded with ImageShack.us

Ich kojcowy braciszek...chyba bardziej DONek niż collaczek...Ikarek-bardzo delikatny i spokojny psiak...

Posted

[quote name='zuzlikowa']Ora i Orinka z Rzeszowa przyszły się pokazać u Milusia...Ikarek też im towarzyszy...
one już we własnym domku...i Milusiowi dziękują i trzmają kciuki za domek najlepszy dla niego!

Orinki w drodze do domku...

Ich kojcowy braciszek...chyba bardziej DONek niż collaczek...Ikarek-bardzo delikatny i spokojny psiak...

Jakie one cudne:-) Super! Cieszę się bardzo, że Matador ma domek. To kochany pies. Tak się bałam, że z powodu grzybicy zostanie przekreślony... a jednak nie.
Milek, też znajdzie super domek:-)
Pewnie niedługo:-)

Posted

[quote name='zuzlikowa']Liczyć potrafię i zapewniam,że nie brakuje...Agatka i Dimka także...a jeszcze kilka osób,co do których nie mam potwierdzenia,a wskazane psy poszły do domów...też wymieniać?[/QUOTE]

się pytałam kogo brakuje :P:P

oczywiście że wymieniać ;p a jakżeby inaczej :D

MKiluś nam się drugie wcielenie Emilki zrobił no :D cudak który serce mi skradł ... :D

Posted

[quote name='Malwi']się pytałam kogo brakuje :P:P

oczywiście że wymieniać ;p a jakżeby inaczej :D

MKiluś nam się drugie wcielenie Emilki zrobił no :D cudak który serce mi skradł ... :D[/QUOTE]

Sorry,ale czasu mi brak...
Miluś na kradzieja serc wyrasta i ludziom je wykrada i innym psiakom podkłada!
Miluniu...teraz wykradnij już i dla siebie serducha!!!
TOBIE DOMEK SIĘ TEŻ CUDNY NALEŻY!

Posted

[quote name='Aimez_moi']Poczekamy....poczekamy.... i domek sie znajdzie.....:) musi tak byc.

...a w międzyczasie chłopaków na złe manowce chcemy sprowadzić i panienki im zaprosić????...ale takie panienki każda mamusia by sobie życzyła dla synka- grzeczne,ułożone,łagodne i zgodne...czyli

NIGERIA- nowa sunia beniasta... ktoś może wpadnie i od moskiewskich zwymysla,ale takiego moskwicza,życzę wszystkim przyjaciołom- słodka,łagodna i człekolubna...czyli najprawdziwszy moskwicz!

http://www.dogomania.pl/threads/194497-Benardyn_NIGERIA-z-Rzeszowa_jeszcze-radosna-ufna-i-kochaj%C4%85ca-cz%C5%82owieka!-OG%C5%81OSZENIA!!

Milusia z kumplem Lincolnem i Wizuskiem w odwiedziny zapraszamy , radzi zacne towarzystwo pannie przedstawić...
a jak ktos inny też zechce wpaść i jeszcze pomóc w ogłoszeniach cudnej...bardzo się ucieszymy!

Posted

ewexoxo napisał(a):
Zuzliku, bazarek na benki zakończony i tym samym 190zł przelane ode mnie na pomoc m.in. dla Milusia :-)

Bardzo dziękuję...sama nie poradziłabym sobie...dziękuję!

Posted

Evelka napisał(a):
Nadal nie ma sensownych telefonów o Milusia...?

Wydawało się,że jeden był dość sensowny,ale po przesłaniu ankiety...umilkł.Już 5 dni minęło i nic -cisza!
A Miluś milusieje coraz bardziej...bardzo grzeczny...PIES IDEAŁ!

I DALEJ CZEKA!...ach,jakie to wszystko podziwnione!