Paulina_mickey Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 no Dimka ma szanse na dom, to i dla Milusia się powinien ktoś odpowiedni znaleźć :kciuki: Quote
Aga-ta Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 ale poki co Milus znajduje domki dla innych...W gore chlopaku! moze wypatrzy cie ktos odpowiedni Quote
Malwi Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 Emilka też znajdywała domki dla innych ;) az w końcu trafiła na ten nalepszy ;) a wlasnie .. co u Emilki ? Quote
zuzlikowa Posted October 12, 2010 Author Posted October 12, 2010 [quote name='Paulina_mickey']no Dimka ma szanse na dom, to i dla Milusia się powinien ktoś odpowiedni znaleźć :kciuki:[/QUOTE] hahaha...Miluś już znalazł domki 6 psiakom!...nawet Matadorkowi z krakowskiego schronu i Orinkom z Rzeszowa i...łał-chłopak wpadł w amok ustępowania swoich miejsc...ale wiem,że czeka na niego ten najkochańszy domek...i jeszcze nie wie o nim!Niedługo się dowie! Quote
Malwi Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 to kto w tej 6 jest ? Matador, Orina Ora i Ikar(?) jeszcze 2 brakuje ... :D Quote
zuzlikowa Posted October 12, 2010 Author Posted October 12, 2010 [quote name='Malwi']to kto w tej 6 jest ? Matador, Orina Ora i Ikar(?) jeszcze 2 brakuje ... :D[/QUOTE] Liczyć potrafię i zapewniam,że nie brakuje...Agatka i Dimka także...a jeszcze kilka osób,co do których nie mam potwierdzenia,a wskazane psy poszły do domów...też wymieniać? Quote
zuzlikowa Posted October 12, 2010 Author Posted October 12, 2010 Ora i Orinka z Rzeszowa przyszły się pokazać u Milusia...Ikarek też im towarzyszy... one już we własnym domku...i Milusiowi dziękują i trzmają kciuki za domek najlepszy dla niego! [quote name='zuzlikowa']W sobotę do domu pojechały też Orinki z Rzeszowa- mama i córeczka...i do tego z kolegą z kojca-Ikarkiem!!! Mieszkają teraz w Magdalence...szczęśliwe i zadowolone...cała trójka to domowe psiki...córunia dopadła wersalki i już nie odpuściła,a nauczycielem zachowania i zwyczajów domowych jest...Ikarek- musiał być psiakiem domowym,bo natychmiast w domowych warunkach się odnalazł! Orinki w drodze do domku... Uploaded with ImageShack.us Ich kojcowy braciszek...chyba bardziej DONek niż collaczek...Ikarek-bardzo delikatny i spokojny psiak... Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
BonaJ Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 [quote name='zuzlikowa']Ora i Orinka z Rzeszowa przyszły się pokazać u Milusia...Ikarek też im towarzyszy... one już we własnym domku...i Milusiowi dziękują i trzmają kciuki za domek najlepszy dla niego! Orinki w drodze do domku... Uploaded with ImageShack.us Ich kojcowy braciszek...chyba bardziej DONek niż collaczek...Ikarek-bardzo delikatny i spokojny psiak... Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Jakie one cudne:-) Super! Cieszę się bardzo, że Matador ma domek. To kochany pies. Tak się bałam, że z powodu grzybicy zostanie przekreślony... a jednak nie. Milek, też znajdzie super domek:-) Pewnie niedługo:-) Quote
Aimez_moi Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 Milus jest cudny i pewnie domek niedlugo Go wypatrzy.......:) Quote
Malwi Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 [quote name='zuzlikowa']Liczyć potrafię i zapewniam,że nie brakuje...Agatka i Dimka także...a jeszcze kilka osób,co do których nie mam potwierdzenia,a wskazane psy poszły do domów...też wymieniać?[/QUOTE] się pytałam kogo brakuje :P:P oczywiście że wymieniać ;p a jakżeby inaczej :D MKiluś nam się drugie wcielenie Emilki zrobił no :D cudak który serce mi skradł ... :D Quote
zuzlikowa Posted October 13, 2010 Author Posted October 13, 2010 [quote name='Malwi']się pytałam kogo brakuje :P:P oczywiście że wymieniać ;p a jakżeby inaczej :D MKiluś nam się drugie wcielenie Emilki zrobił no :D cudak który serce mi skradł ... :D[/QUOTE] Sorry,ale czasu mi brak... Miluś na kradzieja serc wyrasta i ludziom je wykrada i innym psiakom podkłada! Miluniu...teraz wykradnij już i dla siebie serducha!!! TOBIE DOMEK SIĘ TEŻ CUDNY NALEŻY! Quote
Aimez_moi Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 Poczekamy....poczekamy.... i domek sie znajdzie.....:) musi tak byc. Quote
zuzlikowa Posted October 13, 2010 Author Posted October 13, 2010 [quote name='Aimez_moi']Poczekamy....poczekamy.... i domek sie znajdzie.....:) musi tak byc. ...a w międzyczasie chłopaków na złe manowce chcemy sprowadzić i panienki im zaprosić????...ale takie panienki każda mamusia by sobie życzyła dla synka- grzeczne,ułożone,łagodne i zgodne...czyli NIGERIA- nowa sunia beniasta... ktoś może wpadnie i od moskiewskich zwymysla,ale takiego moskwicza,życzę wszystkim przyjaciołom- słodka,łagodna i człekolubna...czyli najprawdziwszy moskwicz! http://www.dogomania.pl/threads/194497-Benardyn_NIGERIA-z-Rzeszowa_jeszcze-radosna-ufna-i-kochaj%C4%85ca-cz%C5%82owieka!-OG%C5%81OSZENIA!! Milusia z kumplem Lincolnem i Wizuskiem w odwiedziny zapraszamy , radzi zacne towarzystwo pannie przedstawić... a jak ktos inny też zechce wpaść i jeszcze pomóc w ogłoszeniach cudnej...bardzo się ucieszymy! Quote
zuzlikowa Posted October 15, 2010 Author Posted October 15, 2010 Wcześniej panienki wpadały w odwiedziny...dzisiaj nowy kolega i sąsiad przyjechał...Pudzian Pieguskiem też nazywany. Ciekawa jestem jak chłopcy się dogadają...bardzo ciekawa jestem! http://www.dogomania.pl/threads/194614-Kud%C5%82aty-ZAG%C5%81ODZONY-si%C5%82acz-z-OLKUSZA_Mia%C5%82y%C5%9Bmy-go-ZOSTAWI%C4%86-B%C5%82agamy-pom%C3%B3%C5%BCcie-PUDZIANOWI!?p=15553947#post15553947 Quote
Aga-ta Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 Wczoraj Milusia pierwszy raz widzialam na zywo i rozbroily mnie jego ... szeleczki:):):)Milus jest CUDNY:loveu: Quote
ewexoxo Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 przepiękne mordki :-) a oczęta mają takie poczciwe - tylko się zakochać... :loveu: Quote
ewexoxo Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 Zuzliku, bazarek na benki zakończony i tym samym 190zł przelane ode mnie na pomoc m.in. dla Milusia :-) Quote
BUDRYSEK Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 ewexoxo napisał(a):Zuzliku, bazarek na benki zakończony i tym samym 190zł przelane ode mnie na pomoc m.in. dla Milusia :-) :multi::multi::multi: dziekujemy :loveu: Quote
zuzlikowa Posted October 20, 2010 Author Posted October 20, 2010 ewexoxo napisał(a):Zuzliku, bazarek na benki zakończony i tym samym 190zł przelane ode mnie na pomoc m.in. dla Milusia :-) Bardzo dziękuję...sama nie poradziłabym sobie...dziękuję! Quote
Evelka Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 Nadal nie ma sensownych telefonów o Milusia...? Quote
zuzlikowa Posted October 22, 2010 Author Posted October 22, 2010 Evelka napisał(a):Nadal nie ma sensownych telefonów o Milusia...? Wydawało się,że jeden był dość sensowny,ale po przesłaniu ankiety...umilkł.Już 5 dni minęło i nic -cisza! A Miluś milusieje coraz bardziej...bardzo grzeczny...PIES IDEAŁ! I DALEJ CZEKA!...ach,jakie to wszystko podziwnione! Quote
Aimez_moi Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 Milus sie doczeka na wspanialy domek....... na pewno....:):) Quote
zuzlikowa Posted October 24, 2010 Author Posted October 24, 2010 Znowu pytanie o Milusia...coś w Swiętokrzyskim ponownie...ankietę podsyłam...zobaczymy... hopaj do góry chłopie...pokazuj się!!! Quote
zuzlikowa Posted October 24, 2010 Author Posted October 24, 2010 Może oczekując na ankietkę ,zajrzycie na bazarek Lucusia? Quote
Recommended Posts