Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 476
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No i Tor poszedł do domku... bo znowu Milek go zarekomendował... wczoraj znowu telefon o Milusia,ale znowu nie dla niego- dom, w którym mieszkają 3 rodziny(ta,która zaadoptuje psiaka nie będzie jedyną mającą wpływ na niego i nie do końca jestem pewna, że dla bezpieczeństwa ogółu obietnice wolnego chodzenia i wchodzenia do domu, szybko nie zamienią się w Kojcowe życie), a w nich malutkie dzieci-3,4,5 lat...wspólny plac...2 kojec...i w nim Onek rodziców...ach nie ma Ci chłopak szczęścia do odnalezienia domku swojego... ale miejmy nadzieję, że nowe allegro i ogłoszenia pomogą domkowi odnaleźć ich Milusia...

Posted

Ja już nie mam siły pisać o wszystkich telefonach o Milusia:shake:... już nie mam siły... dziś, jutro mają być w hoteliku ludzie z Kędzierzyna Koźla, ale przyznam,że z różnych powodów nie jestem przekonana... nawet najpierw kazałam im jechać do hoteliku, a Iwonę upoważniłam, do podjęcia czy i w jakiej formie nastapi poznanie Milka z ew. rodziną... i obyśmy sie zdziwiły pozytywnie...

Posted

zuzlikowa napisał(a):
Ja już nie mam siły pisać o wszystkich telefonach o Milusia:shake:... już nie mam siły... dziś, jutro mają być w hoteliku ludzie z Kędzierzyna Koźla, ale przyznam,że z różnych powodów nie jestem przekonana... nawet najpierw kazałam im jechać do hoteliku, a Iwonę upoważniłam, do podjęcia czy i w jakiej formie nastapi poznanie Milka z ew. rodziną... i obyśmy sie zdziwiły pozytywnie...

OBY!!! :kciuki:

A często o niego dzwonią ludzie?

Posted

Paulina_mickey napisał(a):
OBY!!! :kciuki:

A często o niego dzwonią ludzie?

Często!... ale nie wiem, co powoduje,że wydzwaniaja ludzie z malutkimi dziećmi... bez doświadczenia lub też tacy, którzy mieli benka od szczeniaczka i stracili je z różnych powodów(bywa,że bez mała z własnej winy, albo też na własne życzenie)...a jak jakiś konkretny dom, to "zbyt daleko"...
no i nazbyt często zainteresowanie mija jak przypominam ,że jest kastrowany...

Posted

To dla wszystkich benków, które mogą znaleźć się w przyszłości w podobnej sytuacji...niech choć kilku się uda tego uniknąć...

http://img860.imageshack.us/img860/4648/slajd3.jpg

Pomóżcie nagłośnić tę akcję... może jeszcze ktoś nie rozliczył swojego PIT-u i zastanawia się nad przekazaniem 1%...bernardyny w potrzebie bardzo potrzebują pomocy!
Link pod plakatem jest bezpośrednio do oryginalnego plakatu.

Posted

zuzlikowa napisał(a):
To dla wszystkich benków, które mogą znaleźć się w przyszłości w podobnej sytuacji...niech choć kilku się uda tego uniknąć...

http://img860.imageshack.us/img860/4648/slajd3.jpg

Pomóżcie nagłośnić tę akcję... może jeszcze ktoś nie rozliczył swojego PIT-u i zastanawia się nad przekazaniem 1%...bernardyny w potrzebie bardzo potrzebują pomocy!
Link pod plakatem jest bezpośrednio do oryginalnego plakatu.

pomóz reklamuj plisssssssss

Posted

[FONT=Times New Roman]

[FONT=Arial][FONT=Tahoma]Dane potrzebne do przekazania 1% podatku od dochodu
dla Bernardynów w Potrzebie:

...poz. 105 : Nr KRS 0000148346
...poz. 106 : (kwota przekazanego podatku)
...poz. 107 : Cel szczegółowy 1% Bernardyny w Potrzebie
(wzór wypełnienia w każdym plakacie)

[/FONT]

[FONT=Tahoma]

[/FONT]

[/FONT]
[/FONT]