zuzlikowa Posted March 29, 2011 Author Posted March 29, 2011 No i Tor poszedł do domku... bo znowu Milek go zarekomendował... wczoraj znowu telefon o Milusia,ale znowu nie dla niego- dom, w którym mieszkają 3 rodziny(ta,która zaadoptuje psiaka nie będzie jedyną mającą wpływ na niego i nie do końca jestem pewna, że dla bezpieczeństwa ogółu obietnice wolnego chodzenia i wchodzenia do domu, szybko nie zamienią się w Kojcowe życie), a w nich malutkie dzieci-3,4,5 lat...wspólny plac...2 kojec...i w nim Onek rodziców...ach nie ma Ci chłopak szczęścia do odnalezienia domku swojego... ale miejmy nadzieję, że nowe allegro i ogłoszenia pomogą domkowi odnaleźć ich Milusia... Quote
Paulina_mickey Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 święta się zbliżają to pewnie zastój będzie w zainteresowaniu :( Quote
zuzlikowa Posted April 9, 2011 Author Posted April 9, 2011 Aimez_moi napisał(a):Milus......pokaz sie.......:) A w takiej formie może? Quote
zuzlikowa Posted April 9, 2011 Author Posted April 9, 2011 Ja już nie mam siły pisać o wszystkich telefonach o Milusia:shake:... już nie mam siły... dziś, jutro mają być w hoteliku ludzie z Kędzierzyna Koźla, ale przyznam,że z różnych powodów nie jestem przekonana... nawet najpierw kazałam im jechać do hoteliku, a Iwonę upoważniłam, do podjęcia czy i w jakiej formie nastapi poznanie Milka z ew. rodziną... i obyśmy sie zdziwiły pozytywnie... Quote
Paulina_mickey Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 zuzlikowa napisał(a):Ja już nie mam siły pisać o wszystkich telefonach o Milusia:shake:... już nie mam siły... dziś, jutro mają być w hoteliku ludzie z Kędzierzyna Koźla, ale przyznam,że z różnych powodów nie jestem przekonana... nawet najpierw kazałam im jechać do hoteliku, a Iwonę upoważniłam, do podjęcia czy i w jakiej formie nastapi poznanie Milka z ew. rodziną... i obyśmy sie zdziwiły pozytywnie... OBY!!! :kciuki: A często o niego dzwonią ludzie? Quote
Aimez_moi Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 Pewnie czesto.....bo to slodziak niesamowity......:) Quote
zuzlikowa Posted April 9, 2011 Author Posted April 9, 2011 Paulina_mickey napisał(a):OBY!!! :kciuki: A często o niego dzwonią ludzie? Często!... ale nie wiem, co powoduje,że wydzwaniaja ludzie z malutkimi dziećmi... bez doświadczenia lub też tacy, którzy mieli benka od szczeniaczka i stracili je z różnych powodów(bywa,że bez mała z własnej winy, albo też na własne życzenie)...a jak jakiś konkretny dom, to "zbyt daleko"... no i nazbyt często zainteresowanie mija jak przypominam ,że jest kastrowany... Quote
Paulina_mickey Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 czasem mam wrażenie, że obecność jajek jest wyznacznikiem do adopcji :roll: a jak pies ich nie ma to już jest nie atrakcyjny ... Quote
Aimez_moi Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 Pewnie dlatego, ze mysla o malych puchatych kuleczkach ktore mozna sprzedac...... Quote
zuzlikowa Posted April 10, 2011 Author Posted April 10, 2011 To dla wszystkich benków, które mogą znaleźć się w przyszłości w podobnej sytuacji...niech choć kilku się uda tego uniknąć... http://img860.imageshack.us/img860/4648/slajd3.jpg Pomóżcie nagłośnić tę akcję... może jeszcze ktoś nie rozliczył swojego PIT-u i zastanawia się nad przekazaniem 1%...bernardyny w potrzebie bardzo potrzebują pomocy! Link pod plakatem jest bezpośrednio do oryginalnego plakatu. Quote
ANETTTA Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 zuzlikowa napisał(a):To dla wszystkich benków, które mogą znaleźć się w przyszłości w podobnej sytuacji...niech choć kilku się uda tego uniknąć... http://img860.imageshack.us/img860/4648/slajd3.jpg Pomóżcie nagłośnić tę akcję... może jeszcze ktoś nie rozliczył swojego PIT-u i zastanawia się nad przekazaniem 1%...bernardyny w potrzebie bardzo potrzebują pomocy! Link pod plakatem jest bezpośrednio do oryginalnego plakatu. pomóz reklamuj plisssssssss Quote
Paulina_mickey Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 Kolejna bernardynia tragedia- Felek- odchodził we własnych odchodach! http://www.dogomania.pl/threads/206324-FELEK_-odchodzi%C5%82-stoj%C4%85c-we-w%C5%82asnych-odchodach!_stary-bernardyn-jednak-%C5%BCyje!?p=16727614#post16727614 Quote
ANETTTA Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 [FONT=Times New Roman][FONT=Arial][FONT=Tahoma]Dane potrzebne do przekazania 1% podatku od dochodu dla Bernardynów w Potrzebie: ...poz. 105 : Nr KRS 0000148346 ...poz. 106 : (kwota przekazanego podatku) ...poz. 107 : Cel szczegółowy 1% Bernardyny w Potrzebie (wzór wypełnienia w każdym plakacie) [/FONT] [FONT=Tahoma] [/FONT] [/FONT][/FONT] Quote
Aimez_moi Posted April 22, 2011 Posted April 22, 2011 Piekny ten ostatni plakacik......piekny.....:) Quote
Paulina_mickey Posted April 22, 2011 Posted April 22, 2011 Milusiu a może ktoś zachowa się w Tobie na tę Wielkanoc i już święta spędzisz w nowym domku? Quote
ANETTTA Posted April 23, 2011 Posted April 23, 2011 hym Romy tu jeszcze nie było ....a dzisiaj sobota ....!!!!! Roma zawitaj tutaj ..... Quote
Recommended Posts