Jump to content
Dogomania

ZAFIR-ofiara WNYKÓW-URWANA ŁAPA,3 zmasakrowane - MA PRZEWSPANIAŁY zwierzolubny DOM :)

Recommended Posts

Posted

Ciotki, wesprzyjcie dobrymi fluidami, skoro Wam się udało z takim biedakiem, to chyba macie sporo dobrej energii;) Podzielcie się troszku:)
[URL]http://www.dogomania.pl/threads/193070-Zarośnięty-oblepiony-z-odleżynami-kudłacz-zerwany-z-łańcucha-pomocy[/URL]-!!!

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pewnie że Zafirek wybrał Panią Domu za swojego przewodnika, nic dziwnego, napewno dobrze gotuje ;););)
Dajmy Zafirkowi trochę czasu, sam musi się odnaleźć :)

Posted

[quote name='Ginn']Cholernie się cieszę, choć z Bąbelkiem bardzo tęsknimy.[/QUOTE]

Wierzę Ginn, bo to było widać że bardzo go pokochałaś w tym jak opiekowałaś się nim kiedy był u Ciebie. To Ty wykonałaś kawał dobrej roboty, aby nasz kochany Zafirciu teraz mógł w pełni cieszyć się nowym życiem.

Posted

[quote name='szlufa232'][IMG]http://img832.imageshack.us/img832/4046/93018199.jpg[/IMG]
norbi i zafirek[/QUOTE]

Z przyjemnością patrzę na tych dwóch chłopców. Wiem, że będą super kumplami :)

Posted

Wizyta poadopcyjna będzie szybciej niż byście się spodziewały. Dziś red. Hejda umówiła się z Zafirkowym panciem na spotkanie, a jako, że pancio pytał czy mogłabym w takowym uczestniczyć, więc mówi i ma - czego się nie robi dla dobrych ludzi ;) Przy okazji prywatnego wyjazdu do Krakowa również odwiedzę naszego bohatera.

Posted

[quote name='Iv_']Dobrze czytać takie zakończenia z happy endem :loveu:[/QUOTE]

Iv - musisz częściej na nasze wątki zaglądać :) Jakbyś miała doła, to w czw. zapraszam na wątek Skippera, bo też zakładam, że będzie happy end :)

Posted

[quote name='eliza_sk']Iv - musisz częściej na nasze wątki zaglądać :) Jakbyś miała doła, to w czw. zapraszam na wątek Skippera, bo też zakładam, że będzie happy end :)[/QUOTE]

Elizko, zaglądam codziennie, tylko rzadko piszę, żeby nie wyjść na gadułę ;)
Lubię Wasze wątki, więc obecna jestem na wszystkich :)

Posted

[quote name='Iv_']Elizko, zaglądam codziennie, tylko rzadko piszę, żeby nie wyjść na gadułę ;)
Lubię Wasze wątki, więc obecna jestem na wszystkich :)[/QUOTE]

Ale dobroduszne gadułki u nas mile widziane, więc bez krępacji dawaj upust klawiaturze ;)

Posted

[quote name='Iv_']Elizko, zaglądam codziennie, tylko rzadko piszę, żeby nie wyjść na gadułę ;)
Lubię Wasze wątki, więc obecna jestem na wszystkich :)[/QUOTE]
To tak jak i ja - czytam wątki, śledzę, a się nie odzywam, bo mi głupio, że nie mogę pomóc.
A historia Zafira jak bajka - koszmar ma szczęśliwe zakończenie :) Zdjęcie superaśne, aż mi się oczy spociły...