andzia_F Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 [quote name='Bonsai']Psiaki już złapane!!! Jadą właśnie do schroniska, są już bezpieczne!!![/QUOTE] Super, cieszę się że się udało Quote
panbazyl Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 [quote name='Bonsai']Psiaki już złapane!!! Jadą właśnie do schroniska, są już bezpieczne!!![/QUOTE] ufff.... Czyli zaczynaja nowe życie. :) Quote
_Goldenek2 Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 Jestem na zaproszenie Bonsai.... Nigdy nie skreślam żadnego psa w potrzebie bez względu na rasę :). Jestem po uszy zadeklarowana, ale 10 zł miesięcznie zadeklaruję, aby udowodnić, co napisałam wyżej.... Quote
Bonsai Posted August 13, 2010 Author Posted August 13, 2010 Goldenek, dziękuję! :loveu: Zaraz prześlę Ci PW. :) Quote
Bonsai Posted August 13, 2010 Author Posted August 13, 2010 [B]Doszły wpłaty:[/B] Paulinken - 60 zł Kaas1 - 20 zł Psiaki pojadą do yumanji jutro ok. godz. 19 (tzn. planowana godzina wyjazdu z Kalisza). :) Suczka na 100% ma cieczkę. Psiaki dały się bez problemu złapać. Bardzo szkoda kaukaza. Okazało się, że pięknie chodzi na smyczy. Chce się bawić. Zostanie w schronisku jakiś czas, a jeśli nie znajdzie się właściciel, to będziemy kombinować... Bo szkoda psiaka, on nie nadaje się absolutnie do kojca, na łańcuch. Potrzebuje właściciela, który poświęci mu trochę czasu, m.in. na zabawę, którą psiak uwielbia. :) Quote
Malwi Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 Bonsai - a sprawdzono czy ten kaukaz to kastrat ? cały czas czekam na tą informację żeby coś ruszyć jeśli to Ruben .... Quote
Bonsai Posted August 13, 2010 Author Posted August 13, 2010 Zapomniałam powiedzieć. Jutro rano zadzwonię. A tak z ciekawości, ktoś zgłaszał zaginięcie tego psa? Quote
Malwi Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 nie ... ale rzadko kiedy niestety zgaszają zaginięcie ... Quote
Bonsai Posted August 13, 2010 Author Posted August 13, 2010 ok. To jutro z rana zadzwonię do odpowiednich osób poprosić o sprawdzenie tego. On ma jeszcze chip, prawda? Może w schronisku dysponują czytnikiem. Quote
Malwi Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 no wlasnie nie jestem pewna czy ma ... nie wiem czy się załapał ... on byl na początku kwietnia wydawany ... nie wiem dokładnie od kiedy są chipy ... jeśli mają czytnik niech sprawdzą :) Quote
toyota Posted August 14, 2010 Posted August 14, 2010 Mam deja vu . Znalazłam wątek , od którego zaczęła się moja przygoda z dogo . Trzymam go na pamiątkę. Ten rudzielec tak mi przypomina Żaka , zobaczcie : [URL]http://www.dogomania.pl/threads/109445-%C5%BBegnaj-%C5%BBak.../page24[/URL] I w dodatku Bonsai też tam byłaś na wątku :cool3: Trzeba koniecznie coś wymyślić , to taki piękny pies :-( Jeśli nie jest agresywny , adopcja powinna być łatwa. Quote
Bonsai Posted August 14, 2010 Author Posted August 14, 2010 Cześć toyota! Faktycznie, pamiętam Żaka. Oby historia kaliskiego rudzielca zakończyła się inaczej. :( Nie jest agresywny, to misiek, który chce się bawić. I oszalał z miłości, ale nawet jak mu miłość zabierali to był grzeczny. Dobrze by było, gdyby trafił do dobrego domu, ech... Ale na razie musimy sprawdzić czy to nie jest Ruben, jeśli tak - to miał prawdopodobnie dobry dom, tylko uciekł w przypływie miłości. Quote
paulinken Posted August 14, 2010 Posted August 14, 2010 Witam z rana! Ponawiam swoje pytanie, czy robić bazarek na mamę chrzestną jamniora. Bo za tydzień w piątek wyjeżdżam, więc musiałby to być bazarek ekspresowy. Jak wyglądają deklaracje? Bo widziałam, że parę osób coś deklarowało. edit: Już widzę, głupia jestem :cool3: Quote
Bonsai Posted August 14, 2010 Author Posted August 14, 2010 Paulinken, w pierwszym poście robię aktualizację deklaracji. :) Quote
zuzia_kuzik Posted August 14, 2010 Posted August 14, 2010 a ja bylabym wdzieczna gdybys napisala na bazarkach czy jakeis wplaty od ciotek z acegielki juz dotarly Quote
Bonsai Posted August 14, 2010 Author Posted August 14, 2010 Doszła tylko wpłata od Pulinken z cegiełek. Quote
zuzia_kuzik Posted August 14, 2010 Posted August 14, 2010 [quote name='Bonsai']Doszła tylko wpłata od Pulinken z cegiełek.[/QUOTE] ok, dzieki :* a mam prosbe, podaj mi na pw swoj nr konta- tak zebym mogla od razu po zakupieniu cegielek wysylac info o koncie do ciotek itd. Quote
toyota Posted August 14, 2010 Posted August 14, 2010 Bonsai , a czy Rudy dał Ci się pogłaskać ? Wydaje mi się , że on jest całkiem zadbany , pewnie komuś zwiał za suką. Jednak jeśli to jest Ruben , to czy możliwe , że kastrowany pies jest zainteresowany suką w cieczce ? Quote
Malwi Posted August 14, 2010 Posted August 14, 2010 tak, to jest możliwe ... już o tym było wcześniej na wątku ... Quote
_Goldenek2 Posted August 14, 2010 Posted August 14, 2010 Poszła moja deklaracja stała 20 zł za dwa miesiące. Quote
yumanji Posted August 14, 2010 Posted August 14, 2010 Zakwaterowane.Jamnior troszke niesmialy,ale szybciej sie odnalazl niz suka.Zrobil sobie gniazdko z kocyka i sie polozyl,a ona nie bardzo wie,co ma ze soba zrobic.Oniesmielona,nie chciala wyjsc z samochodu. Potezna rzeczywiscie,za to chlopak straszny drobiazg,na zdjeciach wydawal sie wiekszy.Rane na glowie suczki spryskalismu od razu antybiotykiem w sprayu.W poniedzialek bedzie wet. Quote
Guest ambird Posted August 15, 2010 Posted August 15, 2010 [B]yumanji[/B], pewnie stres wpłynął na jej zachowanie.. Czekamy na wieści, jak minęła noc i poranek :) Quote
yumanji Posted August 15, 2010 Posted August 15, 2010 Nie spalam z nimi,wiec nic nie wiem na temat nocy.Cisza byla,nikt nie plakal.Siedza i obserwuja swiat ,oraz reszte psow.Suka nastawiona niezbyt przyjaznie do szczeniora,ktory chcial sie z nia przywitac,ale to jeszcze za wczesnie,by cokolwiek wyrokowac,tym b,ze ma cieczke,wiec ma prawo inaczej sie zachowywac.Jamnik odwrocil sie tylem,moze sie obrazil,ale jak do niego mowie, to macha ogonem. Quote
Recommended Posts