Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No ale do ludzi to imię pasuje i wtedy wcale nie jest nieładnie i pospolite, wręcz na odwrót. :) Też mam w rodzinie małego Maksymiliana i jest kochany. :loveu: Ale nie lubię jak ludzie nadają psom imiona ludzkie, typu Kacper, Stefan, a Maks to już chyba najczęściej.

No, ale żeby nie było EOT, to mamy już dograny transport. Teraz czekamy aż psy wrócą ze swojej wycieczki...

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tak, ja mam znajomych w Kaliszu zaangażowanych w sprawę tych psów.

Podrzucę pomysł z plakatami, niedługo znajoma ma się ze mną skontaktować. Z drugiej strony nikt nie powiadomił schronisk o zaginięciu...

Posted

[quote name='Akrum']labka i mały pojadą razem - będzie im raźniej, a biedny kaukaz zostanie sam... i pewnie do schronu trafi... biedak, sam...[/QUOTE]

No, biedny :( Ale póki co nie ma innej opcji.

Posted

mnie on wyglada na pieska Leszka ;) ale mialo nie byc imion ludzkich :)

sprawdzam stan konta 100 razy dziennie, wystosowalam maila do kwestury w srawie opoznien w mojej wyplacie i jak tylko przeleja mi pieniadze, ja przeleje 50zl pieskowi.

Posted

[quote name='conceited']mnie on wyglada na pieska Leszka ;) ale mialo nie byc imion ludzkich :)

sprawdzam stan konta 100 razy dziennie, wystosowalam maila do kwestury w srawie opoznien w mojej wyplacie i jak tylko przeleja mi pieniadze, ja przeleje 50zl pieskowi.[/QUOTE]
dziękujemy slicznie :)
kundelek zamerdał właśnie dla Ciebie wesoło ogonkiem :)

Posted

Dzięki za zaproszenie
Rozumiem, że na razie dwa psy idą do DT? Szkoda tego trzeciego. Ja deklaruje 30 zł na małego psiaka. Powodzenia życzę i psiakom i Wam dziewczyny oby się wszystko udało.

Posted

[quote name='andzia_F']Dzięki za zaproszenie
Rozumiem, że na razie dwa psy idą do DT? Szkoda tego trzeciego. Ja deklaruje 30 zł na małego psiaka. Powodzenia życzę i psiakom i Wam dziewczyny oby się wszystko udało.[/QUOTE]

Bardzo dziękujemy! Czy to deklaracja stała czy jednorazowa? :)

Posted

Suka w porządku, mój pies ich obwarczał, a oni go zlali.

Najlepiej pewnie czułaby się w domu z możliwością wyjścia do ogródka, ale o tym chyba możemy tylko pomarzyć, co? Na pewno na czas sterylki musiałby być w domowych warunkach, a potem szkoda byłoby ją wrzucać do boksu, jak już przyzwyczai sie do luksusów, ale to już Ty musisz je jakoś rozmieścić. Ważne by miały chłodniej w te upały... Dobrze, gdyby mogli się zagrzebać w piachu. A jakie masz te boksy? Z podłożem normalnym czy sztucznym?

Posted

Wazne ,jak ona do suk.Moze bylby domek,ale musialaby sie dogadac z 5-letnia dobermanka,spokojna i mila.Mj wet dla domkowi namiar na mnie,panstwo dzwonili przed chwila.

Posted

[quote name='yumanji']Wazne ,jak ona do suk.Moze bylby domek,ale musialaby sie dogadac z 5-letnia dobermanka,spokojna i mila.Mj wet dla domkowi namiar na mnie,panstwo dzwonili przed chwila.[/QUOTE]

To byłoby najlepsze rozwiązanie :) trzymam kciuki !!!!!!!!!!!!!

... cały czas myślę o tej czarnej labce, że najlepiej by jej było w domu.

Posted

Nie jestem przekonana.Kumpela hoduje labradory,na noc zima trzrba je ciagnac za leb do domu.Sa solidnie zbudowane,maja tkanke tluszczowa,mysliwskie psy.Nie od zawsze lazily z papierem Velvet
w pyskach.

Posted

[quote name='yumanji']Nie jestem przekonana.Kumpela hoduje labradory,na noc zima trzrba je ciagnac za leb do domu.Sa solidnie zbudowane,maja tkanke tluszczowa,mysliwskie psy.Nie od zawsze lazily z papierem Velvet
w pyskach.[/QUOTE]

:evil_lol: ... coś w tym jest :D

.... to nam się wydaje, że pies woli domowe warunki, a one przecież mają rózne potrzeby ... moje tymczasy kochają dom i na wyścigi do niego wracają, ale wiem, że róznie bywa.