Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ach ten nasz Dasti .. Nawet pół telefonu o niego nie było. :( Labka i kaukaz mieli takie szczęście, a on? Biedaczek, pewnie święta spędzi samotnie... :(

Posted

Obiecalam Paulinken jutro..darujcie..dzis bylo pieknie,slonecznie,ale mam psa,chyba z nowotworem kosci i chyba juz go boli,niedawno pojechal moj wet...nie bylam
nawet w nastroju,ale sie poprawie..nie mam jakiegos super aparatu,ale porobie jutro,mze cos sie nada...

Posted

ja sama jestem dobita taki obrotem sprawy...
miałam nadzieję, że na jego ogłoszenia pójdzie jeszcze kilka szczeniorów z mojego przytuliska, a tu wielka klapa... a on na prawdę jest śliczny :)

Posted

Akrum napisał(a):
ja sama jestem dobita taki obrotem sprawy...
miałam nadzieję, że na jego ogłoszenia pójdzie jeszcze kilka szczeniorów z mojego przytuliska, a tu wielka klapa... a on na prawdę jest śliczny :)

Ja mam pieknego szczeniora od lutego...jeden telefon byl

Posted

Bonsai napisał(a):
Też rzuciłam taki pomysł na bazarku. Jak wróci Paulinken to pogadamy, bo obecnie aniołki są w jej posiadaniu. ;)

a jaki jest obecny stan finansowy Dastiego??
Moze warto ponownie wystawic bazarek cegielkowy?? np na karme??to taka moja propozycja. Zawsze jakis grosik dzieki temu wpadnie

Posted

zuzia_kuzik napisał(a):
a jaki jest obecny stan finansowy Dastiego??
Moze warto ponownie wystawic bazarek cegielkowy?? np na karme??to taka moja propozycja. Zawsze jakis grosik dzieki temu wpadnie

Dokładne rozliczenie jest na pierwszej stronie. Obecnie Dasti ma 50 zł. Bazarek cegiełkowy na pewno by się przydał... ;)

Posted

Bonsai napisał(a):
Też rzuciłam taki pomysł na bazarku. Jak wróci Paulinken to pogadamy, bo obecnie aniołki są w jej posiadaniu. ;)

dokładnie. Moze się jeszcze gdzieś coś uda dla chłopaka zdobyć. ale o tym jak wróci Paulinken.

Posted

paulinken napisał(a):
Nawet nie trochę...

yumanji, przyślij mi proszę zdjęcia, trzeba młodego poogłaszać.

ja tez w wolnej chwilii moge pooglaszac ta mordeczke, tylko napisz paulinken, gdzie TY robisz ogloszenia i najwyzej ja tez cos porobie :)