Akrum Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 ja dostałam nr konta od Bonsai i dziś robię przelew na kurdupelka kundelka obiecane 50 zł :) Quote
yumanji Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 A ta suka dostala jakies imie,bo ja nic nie wiem. Quote
paulinken Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 [quote name='yumanji']A ta suka dostala jakies imie,bo ja nic nie wiem.[/QUOTE] [B]ambird [/B]chyba pisała, że roboczo Nuka. Quote
Akrum Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 a właśnie, za labke całość za hotelowanie płaci fundacja, tak?? my tylko za "kurdupelka kundelka"?? :) Quote
yumanji Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 No dobra,nawet pasuje.Ona juz sie dobrze czuje,natomiast Dusty jakis taki niewyrazny. Quote
panbazyl Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 [quote name='yumanji']Bierze 20 zl,ale poniewaz przyjezdza tylko do tych dwoch psow,bierze 20 zl za wizyte domowa,choc powinien 50 zl,bo dzieli na nas 30 km.[/QUOTE] a to miło z jego strony! Ja też mam do weta kawałek.... I przez to sama musiałam się nauczyć robić zastrzyki, choć móju pierwszy zastrzyk był okupiony koszmarnymi cierpieniami (moimi) i strachem (również moim), ale efekt był ok. A co się dzieje Małemu? Jakieś smutki czy co? Quote
beataczl Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 co znaczy niewyrazny, jak sie zachowuje? Quote
yumanji Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 [quote name='panbazyl']a to miło z jego strony! Ja też mam do weta kawałek.... I przez to sama musiałam się nauczyć robić zastrzyki, choć móju pierwszy zastrzyk był okupiony koszmarnymi cierpieniami (moimi) i strachem (również moim), ale efekt był ok. Zastrzyki tez sama robie,ale do szczepienia wscieklizny potrzebuje weta:lol:.Natomiast staram sie nie naduzywac Jego uprzejmosci,bo jak jest jakas powazna sytuacja,to pomagaja zawsze. A maly jest po prostu smuteczkowy. Quote
paulinken Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 Ciotki, przepraszam za offa, ale nie mogę znaleźć mapy pomocy dogo... a potrzebny dogomaniak z Kalisza do sprawdzenia ewentualnego domku dla tego psiaka: [url]http://www.dogomania.pl/threads/183031-Drejfus-szkolony-posokowiec-w-bydgoskim-schronisku-cudny-psiak!!!/page4[/url] Quote
_Goldenek2 Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 Zajrzyjcie proszę [URL]http://www.dogomania.pl/threads/191051-Zdrowa-młodziutka-bezproblemowa-śliczna-NAJSI-szuka-ciepłego-domu[/URL]! Quote
Akrum Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 Bonsai akurat wyjechała na wczasy... ale może się tu ktoś jeszcze zgłosi... albo może TZ Bonsai poda nr kom do niej, to będzie mogła coś doradzić, pomóc. przy okazji zapraszam wszystkie cioteczki na mój pierwszy osobiście, samodzielnie zrobiony bazarek, gdzie między innymi hantle, pas masujący (na celulit), nowe ciuszki dla prawdziwych kobietek - 42-46, znajdzie się coś również dla TZtów :) [url]http://www.dogomania.pl/threads/191001-Hantle-pas-wyszczuplaj%C4%85cy-nowe-ciuszki-w-rozmiarach-42-46!-Do-31.08-godz.-22-00[/url] Quote
conceited Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 tez sie martwie kondycja malego...szkoda, ze jest tak daleko - odwiedzilabym go. Quote
kamilawa Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 Mogę się zapytać Bonsai czy zna kogoś, kto mógłby domek sprawdzić :) Zaraz piszę sms-a. Quote
panbazyl Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 yumanji - dzielna jesteś! Zapomnialam że trzeba pieczątki od weta...:oops: napisz co z maluchem. A on sam mieszka teraz? moze samotność mu dokucza? Quote
yumanji Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 Bylismy na spacerze z moimi synami i z towarzystwem z Kalisza.Dusty sie rozweselil,uwielbia dzieci,szalal z radosci na spacerze,przymilal sie na okraglo.Nuka tez ok,ale mniej wylewnie.Ona na pewno nie raz dostala po lbie,przypada do ziemi,kiedy wchodze z szufelka,szczotka czy smycza do boksu,ewidentnie sie boi.Obydwoje umieja chodzic na smyczy. On nie bardzo je suche,wiec sie skarmiamy mielonym miesem.Ona ,jak to labradory,jest strasznym lakomczuchem.Jutro bedzie wet,szczepimy wscieklizne,juz sa odrobaczone. W ogole bardzo fajne psy,siedzialam z nimi w boksie dzisiaj,wpychaly mi glowy do glaskania,smyraly po glowie. Quote
Basia i Barni Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 Moja tymczasowiczka Nellunia tez się tak bała, szczególnie ,gdy zamiatałam podłogę , nie przeszło jej to po 4 miesiącach , ale później to juz tylko unikała zamiatającego kija i była bardzo spokojna . . Koszty za labradorke forum [url]www.labradory.info[/url] juz przelało . :-D Quote
paulinken Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 [quote name='yumanji']Bylismy na spacerze z moimi synami i z towarzystwem z Kalisza.Dusty sie rozweselil,uwielbia dzieci,szalal z radosci na spacerze,przymilal sie na okraglo.Nuka tez ok,ale mniej wylewnie.Ona na pewno nie raz dostala po lbie,przypada do ziemi,kiedy wchodze z szufelka,szczotka czy smycza do boksu,ewidentnie sie boi.Obydwoje umieja chodzic na smyczy. On nie bardzo je suche,wiec sie skarmiamy mielonym miesem.Ona ,jak to labradory,jest strasznym lakomczuchem.Jutro bedzie wet,szczepimy wscieklizne,juz sa odrobaczone. W ogole bardzo fajne psy,siedzialam z nimi w boksie dzisiaj,wpychaly mi glowy do glaskania,smyraly po glowie.[/QUOTE] To jest bardzo ważna informacja do ewentualnych ogłoszeń, że psiak lubi dzieci. Dzięki. Nukę też warto, przecież wszyscy teraz chcą labki :diabloti: Quote
Akrum Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 super że Dusty się już rozweselił, że lubi dzieci :) to będzie plus do ogłoszeń i przy adopcji :) Quote
yumanji Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 Umawiam sie z Muzzy,ktory robil ostatnio b ladne zdjecia psom u Murki.Bezdomniakom robi sesje za darmo,trzeba tylko zaplacic za dojazd.Tj 80 zl i pisze na wszystkich "moich " watkach,zeby sie zrzucic.Chcecie? Quote
paulinken Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 [quote name='yumanji']Umawiam sie z Muzzy,ktory robil ostatnio b ladne zdjecia psom u Murki.Bezdomniakom robi sesje za darmo,trzeba tylko zaplacic za dojazd.Tj 80 zl i pisze na wszystkich "moich " watkach,zeby sie zrzucic.Chcecie?[/QUOTE] No jasne, że chcemy :) Quote
toyota Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 Nie chcę być upierdliwa , ale czy Rudy jest w schronie ? Quote
Recommended Posts