Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='yumanji']Bierze 20 zl,ale poniewaz przyjezdza tylko do tych dwoch psow,bierze 20 zl za wizyte domowa,choc powinien 50 zl,bo dzieli na nas 30 km.[/QUOTE]
a to miło z jego strony! Ja też mam do weta kawałek.... I przez to sama musiałam się nauczyć robić zastrzyki, choć móju pierwszy zastrzyk był okupiony koszmarnymi cierpieniami (moimi) i strachem (również moim), ale efekt był ok.

A co się dzieje Małemu? Jakieś smutki czy co?

Posted

[quote name='panbazyl']a to miło z jego strony! Ja też mam do weta kawałek.... I przez to sama musiałam się nauczyć robić zastrzyki, choć móju pierwszy zastrzyk był okupiony koszmarnymi cierpieniami (moimi) i strachem (również moim), ale efekt był ok.
Zastrzyki tez sama robie,ale do szczepienia wscieklizny potrzebuje weta:lol:.Natomiast staram sie nie naduzywac Jego uprzejmosci,bo jak jest jakas powazna sytuacja,to pomagaja zawsze.
A maly jest po prostu smuteczkowy.

Posted

Ciotki, przepraszam za offa, ale nie mogę znaleźć mapy pomocy dogo... a potrzebny dogomaniak z Kalisza do sprawdzenia ewentualnego domku dla tego psiaka: [url]http://www.dogomania.pl/threads/183031-Drejfus-szkolony-posokowiec-w-bydgoskim-schronisku-cudny-psiak!!!/page4[/url]

Posted

Bonsai akurat wyjechała na wczasy...

ale może się tu ktoś jeszcze zgłosi...
albo może TZ Bonsai poda nr kom do niej, to będzie mogła coś doradzić, pomóc.

przy okazji zapraszam wszystkie cioteczki na mój pierwszy osobiście, samodzielnie zrobiony bazarek, gdzie między innymi hantle, pas masujący (na celulit), nowe ciuszki dla prawdziwych kobietek - 42-46, znajdzie się coś również dla TZtów :)
[url]http://www.dogomania.pl/threads/191001-Hantle-pas-wyszczuplaj%C4%85cy-nowe-ciuszki-w-rozmiarach-42-46!-Do-31.08-godz.-22-00[/url]

Posted

Bylismy na spacerze z moimi synami i z towarzystwem z Kalisza.Dusty sie rozweselil,uwielbia dzieci,szalal z radosci na spacerze,przymilal sie na okraglo.Nuka tez ok,ale mniej wylewnie.Ona na pewno nie raz dostala
po lbie,przypada do ziemi,kiedy wchodze z szufelka,szczotka czy smycza do boksu,ewidentnie sie boi.Obydwoje umieja chodzic na smyczy.
On nie bardzo je suche,wiec sie skarmiamy mielonym miesem.Ona ,jak to labradory,jest strasznym lakomczuchem.Jutro bedzie wet,szczepimy wscieklizne,juz sa odrobaczone.
W ogole bardzo fajne psy,siedzialam z nimi w boksie dzisiaj,wpychaly mi glowy do glaskania,smyraly po glowie.

Posted

Moja tymczasowiczka Nellunia tez się tak bała, szczególnie ,gdy zamiatałam podłogę , nie przeszło jej to po 4 miesiącach , ale później to juz tylko unikała zamiatającego kija i była bardzo spokojna . .
Koszty za labradorke forum [url]www.labradory.info[/url] juz przelało . :-D

Posted

[quote name='yumanji']Bylismy na spacerze z moimi synami i z towarzystwem z Kalisza.Dusty sie rozweselil,uwielbia dzieci,szalal z radosci na spacerze,przymilal sie na okraglo.Nuka tez ok,ale mniej wylewnie.Ona na pewno nie raz dostala
po lbie,przypada do ziemi,kiedy wchodze z szufelka,szczotka czy smycza do boksu,ewidentnie sie boi.Obydwoje umieja chodzic na smyczy.
On nie bardzo je suche,wiec sie skarmiamy mielonym miesem.Ona ,jak to labradory,jest strasznym lakomczuchem.Jutro bedzie wet,szczepimy wscieklizne,juz sa odrobaczone.
W ogole bardzo fajne psy,siedzialam z nimi w boksie dzisiaj,wpychaly mi glowy do glaskania,smyraly po glowie.[/QUOTE]

To jest bardzo ważna informacja do ewentualnych ogłoszeń, że psiak lubi dzieci. Dzięki. Nukę też warto, przecież wszyscy teraz chcą labki :diabloti:

Posted

Umawiam sie z Muzzy,ktory robil ostatnio b ladne zdjecia psom u Murki.Bezdomniakom robi sesje za darmo,trzeba tylko zaplacic za dojazd.Tj 80 zl i pisze na wszystkich "moich "
watkach,zeby sie zrzucic.Chcecie?

Posted

[quote name='yumanji']Umawiam sie z Muzzy,ktory robil ostatnio b ladne zdjecia psom u Murki.Bezdomniakom robi sesje za darmo,trzeba tylko zaplacic za dojazd.Tj 80 zl i pisze na wszystkich "moich "
watkach,zeby sie zrzucic.Chcecie?[/QUOTE]

No jasne, że chcemy :)