Kociabanda2 Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 cichutko tu :( Kto pomoże zwołać Cioteczki? Quote
Ewanka Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 Odwiedzamy, owiedzamy , ale niestety niewiele możemy pomóc .............. :/ Quote
marra Posted August 13, 2010 Author Posted August 13, 2010 Jak tylko będę miała chwilę to pozapraszam ludzi, narazie straszny mlyn u mnie:shake: znikam, zajrzę wieczorkiem;) Klarka trzymaj się pomożemy Ci :) Quote
marra Posted August 14, 2010 Author Posted August 14, 2010 NIkt tu do Ciebie nie zaglada malutka, podnosze cie :( Quote
Formica Posted August 14, 2010 Posted August 14, 2010 Beżowa sunia ma domek. Klarze wystawiłam allegro. Będę jednak wdzięczna za ogłaszanie na innych portalach także. Quote
__Lara Posted August 14, 2010 Posted August 14, 2010 [quote name='Formica']Beżowa sunia ma domek. Klarze wystawiłam allegro. Będę jednak wdzięczna za ogłaszanie na innych portalach także. To ogłoszenia ode mnie: www.olx.pl www.sprzedasz.pl www.tlenek.pl www.e-zwierzak.pl www.petworld.pl www.vetmozga.com www.animalia.pl www.neeon.pl www.rozglos.net www.top-ogloszenia.com www.petsy.pl www.gumtree.pl www.pineska.pl www.pajeczyna.pl www.morusek.pl www.eoferty.com.pl www.gieldaogloszen.pl www.kupsprzedaj.pl www.kokosy.pl www.kupiepsa.pl www.przygarnijzwierzaka.pl www.spacerek.net www.przygarnij.pl www.ojej.pl www.adpedia.pl www.adopcjapsa.pl www.owi.pl www.gryps.pl www.e-anonse.org www.rubryk.pl www.ogloszenia.planty.pl www.aloge.pl adpost.pl Trzeba aktywować linkami na mailu: [email protected] Quote
marra Posted August 15, 2010 Author Posted August 15, 2010 Podnoszę Cię mamusiu, trzymaj się dzielnie :) Quote
__Lara Posted August 15, 2010 Posted August 15, 2010 Formica napisał(a):Aktywowałam. Dziękuję! Mam nadzieję, że ktoś Klarusię zauważy. Jakbym mogła to sama bym ją wzięła. Quote
marra Posted August 16, 2010 Author Posted August 16, 2010 No właśnie, słuchaj Halbiny ona się zna ;) Quote
nemesea Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 czym więcej ogłoszeń tym większa szansa na domek dla tej jamniczej rodziny, a może szczeniaczki są już w domu? Quote
marra Posted August 17, 2010 Author Posted August 17, 2010 [quote name='Formica']Beżowa sunia ma domek. Klarze wystawiłam allegro. . Narazie tylko ta malutka ma domek :( [quote name='__Lara']To ogłoszenia ode mnie: www.olx.pl www.sprzedasz.pl www.tlenek.pl www.e-zwierzak.pl www.petworld.pl www.vetmozga.com www.animalia.pl www.neeon.pl www.rozglos.net www.top-ogloszenia.com www.petsy.pl www.gumtree.pl www.pineska.pl www.pajeczyna.pl www.morusek.pl www.eoferty.com.pl www.gieldaogloszen.pl www.kupsprzedaj.pl www.kokosy.pl www.kupiepsa.pl www.przygarnijzwierzaka.pl www.spacerek.net www.przygarnij.pl www.ojej.pl www.adpedia.pl www.adopcjapsa.pl www.owi.pl www.gryps.pl www.e-anonse.org www.rubryk.pl www.ogloszenia.planty.pl www.aloge.pl adpost.pl Trzeba aktywować linkami na mailu: [email protected] A tu ogłoszenia, ale nikt sie nie zgasza po maluchy i mamę:placz: Quote
Kociabanda2 Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 na pewno jakiś fajny domek się jeszcze zgłosi... Trzymam kciuki Quote
marra Posted August 17, 2010 Author Posted August 17, 2010 Hopaj księżniczko do góry ! Zrobiłam ogłoszenia, bez rewelacji bo nie mam talentu ale porozwieszam w okolicy...a nóż ;) Quote
Recommended Posts