Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 292
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Klara jest zaszczepiona, zachipowana i w pełni zdrowa, tak samo maluszki. Cała trójka posiada aktualne książeczki zdrowia.
Cały czas szukamy nie tylko DS, ale i DT, bo licznik nam bije w hotelu, a jeszcze ostatni rachunek nie zapłacony :(

Posted

Właśnie o to chodzi, że za maluchy nam w oteliku nie liczą, więc chyba lepiej by siedziały jak najdłużej przy mamie. Ale dziękujemy za chęci. No chyba, ze zdecydowałabyś się wziąć Reksa, ale on ma pięć miesięcy i jest duuuużym i pełnym energii szczeniaczkiem.

On jest w tym samym hoteliku co Klarcia i też nam licznik bije na jego konto :shake:

Posted

Formica, zastanawiam się już jakiś czas nad zabraniem Reksa właśnie, napisz mi jak on reaguje na psy i suki, czy mieszka w domu czy w kojcu :)

Posted

marra napisał(a):
Formica, zastanawiam się już jakiś czas nad zabraniem Reksa właśnie, napisz mi jak on reaguje na psy i suki, czy mieszka w domu czy w kojcu :)

Reks mieszkał ze starszym Państwem, był znaleziony pod przychodnią lekarską i wszystko było w porządku dopóki nie podrósł i nie zaczął szaleć. Wtedy Pani przyszła, żeby przepisała mu relanium i chciała go tak faszerować. W szczeniorku nie ma żadnej agresji tylko nieokiełznana energia. Z innymi psami chce się bawić, nie jest strachliwy. Nie potrafi chodzić na smyczy i rozsadza go szczenięca ciekawość świata. Teraz mieszka w hotelowym boksie :(

Posted

Rozsadza go szczenięca energia mówisz...hmm to chyba dobrze ;) znaczy że zdrowy, tylko mam takie obawy co do jego energii czy nie wykorzysta ich na...kurach :D wiesz coś może o tym ?
Wogóle dzwonił ktoś w sprawie Klary ? widzę duże zerwanych numerków na ogłoszeniach...

Posted

Jamnicza rodzina dalej szuka DS lub DT na cito :( brązowa suczka jest zaklepana o ile nic się nie zmieniło ale cała reszta wciąż czeka :(:(:(