Lu_Gosiak Posted August 17, 2010 Author Posted August 17, 2010 [quote name='lilk_a']można link , można blura , można kółko , można wypikselować ... pobawię się dzisiaj , będzie gotowe na jutro wieczór no to ja już ślepa jestem bo nie widziałam tego posta :oops: jakby była możliwość to poproszę zdjęcia na maila [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL][/QUOTE] nie ślepa, tylko pewnie niedospana - ja tez lubie siedziec nocami ale Ty bijesz rekordy, do 6 rano to juz masakra:roll::evil_lol: zaraz powybieram i podeśle...bede slac po koleji moze - jak bylo na poczatku i teraz jak sie Zulusek poprawia Quote
Aimez_moi Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 Boziu.....:) jak to wspaniale, ze Zulus zdrowieje......:):) Quote
lilk_a Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 [B][URL="http://www.lilka.grabalski.gre.pl/szablonzulus2.html"]tu jest szablon[/URL][/B] klikniecie w link to wyświetli się jak wygląda , pod obrazkiem z napisem "film uwaga drastyczne zdjęcia" jest film jak klikniecie obejrzycie , nie wstawiałam linków do zdjęc bo nie każdemu chce się otwierać , ocenzurowałam zdjęcia w aukcji , oryginalne są w filmie.... co jeszcze .... potrzebny mi nr konta fundacji do wpisania w treść tekst ułożę dam wam do korekty .... no i oczywiście opinie mile widziane :) później jeszcze wstawię projekt dyplomu i jeszcze... , te boki co są białe , w allegro będą czarne Quote
Lu_Gosiak Posted August 18, 2010 Author Posted August 18, 2010 Lilka przepiekne:loveu::loveu: a filmik i ta muzyka :placz::Rose::Rose: moze na dyplomik to zdjecie dac: [url]http://i814.photobucket.com/albums/zz61/gotych/IMG_3213-1.jpg[/url] Konto Stowarzyszenia: Ogólnopolskie Towarzystwo Ochrony Zwierząt OTOZ „ANIMALS” Inspektorat w Lublińcu ul. Cebulskiego 6/26 42-700 Lubliniec nr konta 35 8457 0008 2006 0081 7813 0001 Quote
zuzlikowa Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 No, to i ja choć Zulusa odwiedzę i dobrego dnia pożyczę!!! A ranki niech znikają błyskawicznie!!! Quote
Lu_Gosiak Posted August 18, 2010 Author Posted August 18, 2010 dzis dzieki Bogusi:) bedzie juz karma dla Zuluska z pieniazkow, ktore wpłynely na nasze konto dzis uregulujemy: Hotel - 300zl transport- 250zl leki ktore kupilismy - 70zl na moje konto dzis wplynelo znowu 20zl od p.Genowewy - dziekujemy bardzo:):) zostaje - 286,12zl narazie w ogole nie jest oplacany weterynarz + Jej leki /antybiotyk, dojazd do Zuluska/ Quote
Igiełka Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 Jak Ja się cieszę że Zulusek czuje się lepiej. :multi::multi::lol: Quote
nat.witk Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 cieszę się bardzo, ze juz mu się poprawia stan zdrowia. powiedzcie mi o co chodzi z tymi stałymi wpłatami, czy jak Wy to nazywacie, po prostu co miesiąc coś wplacic??? ja bylabym chetna, co prawda mogę zacząc tylko od 20 zl chwilowo (chce tez innym psiakom pomoc ;P ) ale jestem chetna aby co miesiac cos mu dac :) (po przemysleniu wielu niepotrzbnych wydatkow w moim zyciu, dochodzę do wniosku, ze ja mogę z czegos zrezygnowac) A, do dzewczyn opiekujących się Zuluskiem, chcialam Wam wyslac jakies duperele typu strzykawki, cos do odkarzania ran etc, ale chyba pieniądze beda lepszym rozwiązaniem? pozdrawiam :)))) Quote
pati851 Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 Zapraszam na bazarek dla psiaków z radomskiego Schroniska!!! [URL]http://www.dogomania.pl/threads/190635-Inblu-Cropp-Adidas-Leo-odgryzione-uszy-Zulusa-bazarek-do-22.08.2010-do-22-00[/URL] Quote
nescca Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 Bogusiu.... karma doszla. Dziekujemy pieknie Już dzis na kolację Zuluś będzie sobie ją zajadał. nat.wikt....żeby ka,żdy tak rozumował jak Ty ....to dogomaniackie psy prędko znajdowały by pomoc weterynaryjną ,hoteliki a w rezultacie domki stałe. Dziękujemy,że jesteś z nami u Zuluska. Quote
Aimez_moi Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 Odwiedzam Zuzluska.....:):) zdrowiej kochaniutki.....:) Quote
Lu_Gosiak Posted August 18, 2010 Author Posted August 18, 2010 [quote name='nat.witk']cieszę się bardzo, ze juz mu się poprawia stan zdrowia. powiedzcie mi o co chodzi z tymi stałymi wpłatami, czy jak Wy to nazywacie, po prostu co miesiąc coś wplacic??? ja bylabym chetna, co prawda mogę zacząc tylko od 20 zl chwilowo (chce tez innym psiakom pomoc ;P ) ale jestem chetna aby co miesiac cos mu dac :) (po przemysleniu wielu niepotrzbnych wydatkow w moim zyciu, dochodzę do wniosku, ze ja mogę z czegos zrezygnowac) A, do dzewczyn opiekujących się Zuluskiem, chcialam Wam wyslac jakies duperele typu strzykawki, cos do odkarzania ran etc, ale chyba pieniądze beda lepszym rozwiązaniem? pozdrawiam :))))[/QUOTE] tak, deklaracja stałą oznacza, ze Ktoś się zobowiązuje wpłacać co miesiąc określoną kwotę do czasu znalezienia przez psiaka domu stałego bardzo się ciesze, ze jesteś tu z Nami i Zuluskiem:) i pomagasz finansowo, potrzeba Nam nowych świeżych dogomaniaków;):evil_lol:, bo wszyscy "starzy" podeklarowani na maxa poza tym im wiecej ludzi do pomocy, tym szybciej mozna psu znalesc domek;) Quote
nat.witk Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 nescca, tez nad tym ubolewam, ze nawet w temacie zwierząt i pomocy im potrzebnej tak malo osob się ze mna zgadza. ale przegladajac to forum mozna odniesc zupelnie inne wrazenie :) wysłalam uszatkowi ;D (sorry, ja mam trzy-nogiego psa, wiec brak uszu juz mnie chyba nie zdziwi, aczkolwiek boli) 25 zl. jak zapisujecie ludzi na te comiesieczne 'zobowiązania' to ja chce byc na tej liscie za 20 zł :) Quote
lilk_a Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 [B][URL="http://www.lilka.grabalski.gre.pl/szablonzulus2.html"]tu jest wypełniony szablon[/URL] przeczytajcie uważnie i napiszcie co zmienić są dziwne znaczki , ale niestety w takim podglądzie będą ... nie będzie ich na allegro [/B] Quote
Lu_Gosiak Posted August 18, 2010 Author Posted August 18, 2010 [quote name='lilk_a'][B][URL="http://www.lilka.grabalski.gre.pl/szablonzulus2.html"]tu jest wypełniony szablon[/URL] przeczytajcie uważnie i napiszcie co zmienić są dziwne znaczki , ale niestety w takim podglądzie będą ... nie będzie ich na allegro [/B][/QUOTE] super:), do tekstu nic juz bym nie dodawala, natomiast jest potem mozliwosc w trakcie aukcji dodawania zdjec?? bo chcialabym jeszcze jakies dwa dodac ze spacerku pod tym tekstem, ze "dochodzi do siebie w domu tymczasowym" Quote
lilk_a Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 [quote name='Lu_Gosiak']super:), do tekstu nic juz bym nie dodawala, natomiast jest potem mozliwosc w trakcie aukcji dodawania zdjec?? bo chcialabym jeszcze jakies dwa dodac ze spacerku pod tym tekstem, ze "dochodzi do siebie w domu tymczasowym"[/QUOTE] to jak je masz to wyślij mi , wstawię je w ramkę i dołożę :) Quote
Lu_Gosiak Posted August 18, 2010 Author Posted August 18, 2010 [quote name='lilk_a']to jak je masz to wyślij mi , wstawię je w ramkę i dołożę :)[/QUOTE] nie ma jeszcze wlasnie - dzis bede miec wieczorkiem aaa zapomnialam, jeszcze bym dolożyla zdanie, ze po zakonczeniu leczenia Zulus bedzie szukal domu stałego na resztę zycia:) Quote
edyta12 Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 ja moge wyslac, ale prosze na paypal. nie moge wysylac na konta w polsce. czy ktos moze podac swoj paypal? dziekuje. Quote
lilk_a Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 [quote name='Lu_Gosiak']nie ma jeszcze wlasnie - dzis bede miec wieczorkiem aaa zapomnialam, jeszcze bym dolożyla zdanie, ze po zakonczeniu leczenia Zulus bedzie szukal domu stałego na resztę zycia:)[/QUOTE] to poczekamy do wieczora :) Quote
red Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 Dyplom na aukcję super, jestem pod wrażeniem Waszych działań, qrcze, my dogomaniacy z Radomia, dopiero raczkujemy ....faktem jest, ze już można szukać mu domku, to i tak potrwa. Zaczniemy go ogłaszać. Quote
anhata Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 Bardzo dobra robota dziewczyny ! Jesteście wielkie...Dyplomu lepszego nie będzie. Quote
lilk_a Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 [quote name='anhata']Bardzo dobra robota dziewczyny ! Jesteście wielkie...Dyplomu lepszego nie będzie.[/QUOTE] a jest jakiś ? bo jak jest to ja już nie będę nic wymyślać :) Quote
Lu_Gosiak Posted August 18, 2010 Author Posted August 18, 2010 [quote name='lilk_a']a jest jakiś ? bo jak jest to ja już nie będę nic wymyślać :)[/QUOTE] a KTo Go zrobil?:evil_lol::evil_lol: Lilka nie mam jeszce zdjec co chcialam dodac, wiec moze poczekamy do jutra i jutro to juz mi nesca chyba wysle:mad::mad: Quote
lilk_a Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 [quote name='Lu_Gosiak']a KTo Go zrobil?:evil_lol::evil_lol: Lilka nie mam jeszce zdjec co chcialam dodac, wiec moze poczekamy do jutra i jutro to juz mi nesca chyba wysle:mad::mad:[/QUOTE] poczekamy :) a na razie [URL="http://lilka.grabalski.gre.pl/podziekowanie_zulusa.jpg"][COLOR=Blue][U][B]dyplom ..[/B][/U][/COLOR][/URL]. taki pierwszy projekt , dość prosty więc czekam na uwagi .. wykorzystałam w nim tekst który już kiedyś gdzieś wykorzystywałam i nie jest on do końca mój (chyba Re-duni o ile dobrze pamiętam nick , mam nadzieję że się nie obrazi ) Quote
Recommended Posts