moni12 Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 Tak się cieszę. to najlepsza wiadomość dziś dla mnie. Quote
jurosia Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 Witam i pozdrawiam wszystkich tych, których los tej, tak bardzo doświadczonej suni nie był obojętny oto Gloria, teraz Ninuś, nasza Ninuś, która uczy się od nowa jak to jest być ...psem Quote
megii1 Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 Ależ z niej Dżaga:) Widziałam ją pewnie z dwa miesiące temu - siedziała przerażona na kocyku i patrzyła z jeszcze większym przerażeniem. A teraz widać, ze nabrała odwagi i chęci życia:) Muszę Was jakoś odwiedzić:) Quote
jurosia Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 megii zapraszamy i ....:loveu:najlepiej z pudlisią:loveu: Quote
jurosia Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 Na początku było strasznie. Sunia prez pierwszy miesiąc prawie nie schodziła z posłania, często robiła pod siebie, lub jak nikogo nie było, to obok posłania karmiłam ją tylko z ręki, tak samo moje psy karmiłam przy niej, bawiłam się z psami przy niej i one pomału prowokowały ją do aktywności zaczęła się poruszać w obecności człowieka w drugim miesiącu pobytu zaczęła zaglądać do innych pomieszczeń i interesować się tym co za oknem więc przyszła pora na pierwszy spacer Quote
jurosia Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 i uważam że psy odegrały i odgrywają wielką rolę w jej socjalizacji, ona zaufała najpierw im... bufet :-) Quote
AlfaLS Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 Super się ogląda takie piękne fotki :multi:. Biorąc pod uwagę jak bardzo ona była wycofana na początku to teraz jest wręcz genialnie a na pewno będzie jeszcze lepiej :lol:. I rzeczywiście czworonożni przyjaciele na pewno pomagają jej przejść tą trudną drogę i zaufać...... Quote
Recommended Posts