Ania+Milva i Ulver Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 Państwo w drodze-będą ok 13. I tak odetchnę dopiero po jakimś czasie jak Bimek już będzie w Słupsku i będzie wszystko ok... Napisze potem jak poszło. Quote
Poker Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 Kciukamy bardzo mooooocnoooo. A Ty się jeszcze nie rozsypałaś? Quote
Ania+Milva i Ulver Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 Rozsypałam- 20 grudnia;) Bartuś pozdrawia;) [IMG]http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/s320x320/403744_2996743607117_1518038014_2909005_1764887855_n.jpg[/IMG] Quote
pucka69 Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 to co sie nie chwalisz? no co za ludzie, nic nie powiedzą;) Pozdrawiamy Małego Wielbiciela Osiołków :) Quote
Ania+Milva i Ulver Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 Na swoim hotelowym i ciązowym sie chwaliłam;) w koncu psie forum , to nie bede z dwunożnym latać heh Quote
Panca Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 gratulacje z powodu narodzin synka slodziaka :)!!!! Quote
Poker Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 Gratulacje.Imię śliczne, takie normalne i data urodzin właściwa.Mój maż jest z 20 grudnia, więc mówię to z całą odpowiedzialnością ,że data świetna. Quote
Ania+Milva i Ulver Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 [quote name='Poker']Gratulacje.Imię śliczne, takie normalne i data urodzin właściwa.Mój maż jest z 20 grudnia, więc mówię to z całą odpowiedzialnością ,że data świetna.[/QUOTE] Jakby coś, to wiem do kogo składać reklamację;) ------- Bimek pojechał!!!!!!!!!!!!!!!!! Teraz trzymać kciuki za pozytywne zaklimatyzowanie się. Ale dał się już przytulić swojej nowej Pani, do Pana też nieśmiało podszedł. Biedulek jednak widać było, że czuje, że coś się będzie działo, bo właził mi na kolana i się wtulał ...ehh długo był u nas, ale pojechał po lepsze-oby to docenił! Quote
danka4u1 Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 [B][COLOR=red]Gratulacje dla Mamy, buziaki dla Bartusia, zaciśnięte kciuki za dobry start w nowym domku dla Bima.[/COLOR][/B] Co za dzień dobrych wiadomości:multi::loveu::multi: Quote
phase Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 Uff, to teraz tylko czekać jak się zaklimatyzował. :) Quote
kado Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 Gratulacje dla dzielnej mamy i ślicznego synka:) Super, że Bimek już pojechał do swojego domku:) Ale odetchniemy chyba dopiero za ok. m-c, prawda???;) Quote
Poker Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 Jak zwykle nie wiadomo czy się cieszyć czy współczuć psu. Pewnie przeżywa chłopak, bo ponad rok to naprawdę dużo. teraz będziemy czekać na pozytywne wieści, innej opcji nie ma. Quote
pucka69 Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 ojej :) jakiś dobry czas na adopcje ostatnio - pojechała Pajka co 2 lata u Murki była, pojechał Volverin - tez kupę czasu w hoteliku. No i Bim teraz:) To teraz czekamy - co dalej :) Quote
Ania+Milva i Ulver Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 Dzwonił domek- dojechali. Bim w podróży spokojny bardzo. Teraz są już po zapoznaniu się z ogrodem i siedzą w domu. Bim jest zestresowany, chodzi obwąchuje, kolacji troche zjadł. Dostaje smakołyki. Na razie bardziej lgnie do Pani, ale to akurat wiedzialam i mówiłam, że tak będzie na początku. no nic pierwsze dni najtrudniejsze Quote
Poker Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 Żeby tylko nie rozrabiał , to będzie dobrze. Quote
Nevada Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 nic nie pisała, ale zaglądała i kciuki trzymała od początku, bardzo sie cieszę, bardzo, tak długo czekał aż trudno uwierzyć bo pies super, a nasz starszy, niewidomy Anis też po takim czasie domek cudowny znalazł niedawno, pozdrawiam :-) Quote
AlfaLS Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 Bimku - teraz trzymam kciuki za to żeby między Tobą a twoimi dużymi tak mocno zaiskrzyło żebyś już nigdy, przenigdy nie był sam....... Quote
kaa Posted January 8, 2012 Author Posted January 8, 2012 Aniu serdeczne gratulacje z narodzin pociechy. :) Cieszę się że wreszcie doszło do wyjazdu, trochę się obawiam jak to się dalej będzie układać , ale pierwsze wieści że lgnie do nowej Pani są pokrzepiające. Pozostaje czekać na dalsze relacje, oby pozytywne. Quote
Ania+Milva i Ulver Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 Bimek dobrze:) Przykleił się do swojej Pani jak rzep i wszędzie za nią chodzi;) Ale Panu tez daje się dotknąć. Nocka ok-Bimek bał się wejść na górę po schodach , tak więc wszyscy spali na dole w salonie. Nic nie narobił, tylko rano siknał na choinkę- no, ale skąd ma wiedzieć , że to inan choinka niż na dworzu;) Był dziś spacer- daje sobie zapinac smycz bez problemu. Na razie jest ok, choć stres jeszcze bidulak ma. Fotek an razie nie będzie, bo w domu jeszcze nie mają podłączonego neta, ale wieści na bierząco telefonicznie będą. Aaaa - w domu jest kot przybłęda -jakoś się ostatnio zadomowił, na razie Bimek ok- kot bardziej przestraszony;) [B]Wstawiam rozliczenie:[/B] Po grudniu został :- -67zł Za hotel styczeń : - 80zł Wpłaty: +10zł bico +30zł malibo57 +10zł memory [COLOR=darkred][B]Zostaje: - 97zł[/B][/COLOR] Quote
Nikus Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 Aniu dzięki za wieści w sumie całkiem pozytywne:) jutro poleci nasza deklaracja więc długu zostanie o 30 zł mniej:) Quote
obraczus87 Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 Super wieści :) myslalam, ze bedzie gorzej :) Quote
Recommended Posts