Jump to content
Dogomania

Bim- bity przez ludzi, gryziony przez psy, nareszcie w domu :)

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Gratulacje.Imię śliczne, takie normalne i data urodzin właściwa.Mój maż jest z 20 grudnia, więc mówię to z całą odpowiedzialnością ,że data świetna.

Posted

[quote name='Poker']Gratulacje.Imię śliczne, takie normalne i data urodzin właściwa.Mój maż jest z 20 grudnia, więc mówię to z całą odpowiedzialnością ,że data świetna.[/QUOTE]

Jakby coś, to wiem do kogo składać reklamację;)

-------

Bimek pojechał!!!!!!!!!!!!!!!!!
Teraz trzymać kciuki za pozytywne zaklimatyzowanie się. Ale dał się już przytulić swojej nowej Pani, do Pana też nieśmiało podszedł.
Biedulek jednak widać było, że czuje, że coś się będzie działo, bo właził mi na kolana i się wtulał ...ehh długo był u nas, ale pojechał po lepsze-oby to docenił!

Posted

[B][COLOR=red]Gratulacje dla Mamy, buziaki dla Bartusia, zaciśnięte kciuki za dobry start w nowym domku dla Bima.[/COLOR][/B]
Co za dzień dobrych wiadomości:multi::loveu::multi:

Posted

Gratulacje dla dzielnej mamy i ślicznego synka:)

Super, że Bimek już pojechał do swojego domku:) Ale odetchniemy chyba dopiero za ok. m-c, prawda???;)

Posted

Jak zwykle nie wiadomo czy się cieszyć czy współczuć psu. Pewnie przeżywa chłopak, bo ponad rok to naprawdę dużo.
teraz będziemy czekać na pozytywne wieści, innej opcji nie ma.

Posted

ojej :)
jakiś dobry czas na adopcje ostatnio - pojechała Pajka co 2 lata u Murki była, pojechał Volverin - tez kupę czasu w hoteliku. No i Bim teraz:) To teraz czekamy - co dalej :)

Posted

Dzwonił domek- dojechali. Bim w podróży spokojny bardzo. Teraz są już po zapoznaniu się z ogrodem i siedzą w domu. Bim jest zestresowany, chodzi obwąchuje, kolacji troche zjadł. Dostaje smakołyki. Na razie bardziej lgnie do Pani, ale to akurat wiedzialam i mówiłam, że tak będzie na początku. no nic pierwsze dni najtrudniejsze

Posted

nic nie pisała, ale zaglądała i kciuki trzymała od początku, bardzo sie cieszę, bardzo, tak długo czekał aż trudno uwierzyć bo pies super, a nasz starszy, niewidomy Anis też po takim czasie domek cudowny znalazł niedawno, pozdrawiam :-)

Posted

Aniu serdeczne gratulacje z narodzin pociechy. :) Cieszę się że wreszcie doszło do wyjazdu, trochę się obawiam jak to się dalej będzie układać , ale pierwsze wieści że lgnie do nowej Pani są pokrzepiające. Pozostaje czekać na dalsze relacje, oby pozytywne.

Posted

Bimek dobrze:) Przykleił się do swojej Pani jak rzep i wszędzie za nią chodzi;) Ale Panu tez daje się dotknąć. Nocka ok-Bimek bał się wejść na górę po schodach , tak więc wszyscy spali na dole w salonie. Nic nie narobił, tylko rano siknał na choinkę- no, ale skąd ma wiedzieć , że to inan choinka niż na dworzu;) Był dziś spacer- daje sobie zapinac smycz bez problemu. Na razie jest ok, choć stres jeszcze bidulak ma. Fotek an razie nie będzie, bo w domu jeszcze nie mają podłączonego neta, ale wieści na bierząco telefonicznie będą.
Aaaa - w domu jest kot przybłęda -jakoś się ostatnio zadomowił, na razie Bimek ok- kot bardziej przestraszony;)

[B]Wstawiam rozliczenie:[/B]
Po grudniu został :- -67zł
Za hotel styczeń : - 80zł

Wpłaty:
+10zł bico
+30zł malibo57
+10zł memory

[COLOR=darkred][B]Zostaje: - 97zł[/B][/COLOR]