agata51 Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 [quote name='Poker']od jutra nowy tydzień i chyba nowe życie Bimka.Ale gdzie mu będzie lepiej niż u Ani+Milva+Ulver ?[/QUOTE] Poker, ale kadzisz, masz w tym jakiś interes :eviltong: Wiadomo, u Ani najlepiej, ale lepsza niewygodna kanapa we własnym domku niż piernaty w hotelikowym raju Ani. Quote
Poker Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 [quote name='agata51']Poker, ale kadzisz, masz w tym jakiś interes :eviltong: Wiadomo, u Ani najlepiej, ale lepsza niewygodna kanapa we własnym domku niż piernaty w hotelikowym raju Ani.[/QUOTE] Ano mam tylko nie zdradzę jaki Quote
Mysza2 Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 [quote name='agata51']Poker, ale kadzisz, masz w tym jakiś interes :eviltong: Wiadomo, u Ani najlepiej, ale lepsza niewygodna kanapa we własnym domku niż piernaty w hotelikowym raju Ani.[/QUOTE] co prawda to prawda:):) Quote
Poker Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 [quote name='kado']Ja się sprawy [B]Bimusia[/B] mają????[/QUOTE] no właśnie, już 21. dziś. Quote
Ania+Milva i Ulver Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 Bim nadal u mnie. Nadal w nowym domu brak ogrodzenia od ulicy...Pani mówi , że będzie go wyprowadzać, ale ja się boję jednak...bo jezeli Bim ucieknie, to juz go nie złapiemy...Ale jeżeli będzie się to miało przedłużać do przyszłego miesiąca, to Bimek jednak pojedzie...no bo co robić.... Byłam z nim u weta, ma podcięte pazurki, ogólnie jest wszystko ok-trochę się z nim przy tym z panią wet namęczyłysmy-do tego obydwie w 9 miesiacu ciąży-wygladało to zapewnie wesoło , jak dwie z wielkimi brzuchami klęczałyśmy nad nim ponad pół godziny-aby na spokojnie , bez stresu to zrobic;) Wziełam dla Bimka na podróż leki wyciszające- on w samochodzie jedzie dobrze, ale to jednak 4 godziny drogi, stres itp... Quote
kaa Posted November 22, 2011 Author Posted November 22, 2011 [quote name='Ania+Milva i Ulver']Bim nadal u mnie. Nadal w nowym domu brak ogrodzenia od ulicy...Pani mówi , że będzie go wyprowadzać, ale ja się boję jednak...bo jezeli Bim ucieknie, to juz go nie złapiemy...Ale jeżeli będzie się to miało przedłużać do przyszłego miesiąca, to Bimek jednak pojedzie...no bo co robić.... Byłam z nim u weta, ma podcięte pazurki, ogólnie jest wszystko ok-trochę się z nim przy tym z panią wet namęczyłysmy-do tego obydwie w 9 miesiacu ciąży-wygladało to zapewnie wesoło , jak dwie z wielkimi brzuchami klęczałyśmy nad nim ponad pół godziny-aby na spokojnie , bez stresu to zrobic;) Wziełam dla Bimka na podróż leki wyciszające- on w samochodzie jedzie dobrze, ale to jednak 4 godziny drogi, stres itp...[/QUOTE] Dziękuje Aniu za relację , a jak u Bimka wyglądają finanse? Quote
Ania+Milva i Ulver Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 Wizyta u weta została pokryta przez nowy dom. Są wpłaty i na koniec miesiąca zobaczymy . Kaa- jeszcze prośba-bo Bimek ma iść na umowie ze schronu Rudy śląskiej? Czy możesz mi podesłać wzór na maila : [email][email protected][/email] Quote
kaa Posted November 22, 2011 Author Posted November 22, 2011 [quote name='Ania+Milva i Ulver']Wizyta u weta została pokryta przez nowy dom. Są wpłaty i na koniec miesiąca zobaczymy . Kaa- jeszcze prośba-bo Bimek ma iść na umowie ze schronu Rudy śląskiej? Czy możesz mi podesłać wzór na maila : [email][email protected][/email][/QUOTE] Ok . podeślę Ci naszą umowę. Quote
kado Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 Bimek się szykuje do wyjazdu czy może jeszcze czeka troszke??? Quote
Ania+Milva i Ulver Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 Z mojej strony Bim gotowy, ale na razie nie mam żadnego terminu co do jego wyjazdu... Chodzę z nim teraz na dłuższej lince na spacery tak aby się przyzwyczajał gdyby z tym ogrodzeniem nadal nic nie wychodziło.... Dom dzwoni , ale cały czas są jakies problemy....tez bym już chciała aby Bimuś pojechał.... Jutro wstawię rozliczenie listopadowe. Quote
Ania+Milva i Ulver Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 [B]Rozliczenie listopad:[/B] Wpłaty: +20zł Kaa +30zł malibo57 +10zł memory +10zł bico +10zł Pucka69 +30zł Livka i Nikuś +20zł Jolanta W. +60zł Agata51 +10zł Kado +20zł Kaa +5zł Obraczus87 +100zł przesłał dom ze Słupska , kwotę tą dodaję do pobytu hotelowego, bo inaczej byłby duży minus ... Wydatki - 350zł hotel listopad [COLOR=blue][B]Zostaje - 12zł[/B][/COLOR] Quote
Panca Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 kurcze ...wiem ze ja zalegam z oplatami..w poniedzialek przeleje dwie dyszki Quote
Ania+Milva i Ulver Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 Bimek ma jechac do domu w weekend 17 -go. Ja jestem praktycznie na granicy rozpakowania ciążowego, dlatego tez mogę nie dac wiesci na bieżąco, ale postaram się jak najszybciej odpisywać Wam jak sytuacja wygląda. Quote
obraczus87 Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 Super ze Bimek pojedzie do DS, trzymam kciuki! ANIU - za Ciebie tez trzymam kciuki :) Quote
Nikus Posted December 8, 2011 Posted December 8, 2011 [quote name='obraczus87']......... [B]ANIU - za Ciebie tez trzymam kciuki :)[/B][/QUOTE] Ja z Livką też :thumbs::thumbs::lol: Quote
kaa Posted December 8, 2011 Author Posted December 8, 2011 [quote name='Ania+Milva i Ulver']Bimek ma jechac do domu w weekend 17 -go. Ja jestem praktycznie na granicy rozpakowania ciążowego, dlatego tez mogę nie dac wiesci na bieżąco, ale postaram się jak najszybciej odpisywać Wam jak sytuacja wygląda.[/QUOTE] Aniu ,ja również życzę Ci wszystkiego najlepszego i trzymam kciuki.:razz: Udało się Państwu postawić to ogrodzenie przed przyjazdem Bimka? Quote
Ania+Milva i Ulver Posted December 8, 2011 Posted December 8, 2011 Nie, tzn jest prawie całe, ale furtki brak . Pani jednak nie chce już czekac, chce aby Bimek spędził święta z nimi. Ja z nim chodze teraz cały czas na smyczy- myślę, że będzie ok i te kilka dni/tygodni wytrzymają. Quote
Poker Posted December 8, 2011 Posted December 8, 2011 trzymam kciuki do potęgi trzeciej .Za Anię, maluszka i Bimka. Quote
pucka69 Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 to co? mogę moja deklarację przenieść gdzie indziej? Quote
kado Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 [quote name='pucka69']to co? mogę moja deklarację przenieść gdzie indziej?[/QUOTE] Ja myślę, że dobrze byłoby jeszcze poczekać na 1 wieści z nowego domku. Bywa róznie,aczkolwiek wierzę, że będzie ok. Deklarację za XII przelałam:) Quote
Ania+Milva i Ulver Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 Najpierw niech Bimek w ogóle wyjedzie ode mnie;) Jeżeli tak się stanie, to proszę o nie wpłacanie styczniowych deklaracji, jednakże ja będę spokojna o jego los najszybciej po miesiącu. Bim nie jest psem łatwym , nie wiem czy odnajdzie się w domowych warunkach i czy zaakceptuje mężczyznę na tyle aby było ok. Bim potrafi wywalić zęby do obcych . Nowy dom na szczęście go widział, zna troszkę...oby się udało, bo nie wiem co dalej .... Quote
pucka69 Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 To on jeszcze nie wyjechał od Ciebie? Quote
Recommended Posts