Agamtb Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 Witam Was. Na początek przywitam się - Fruzia jestem :lol: Jeszcze niedawno siedziałam smutna w schronisku, byłam tam prawie najmniejsza....ale moja pani na szczęście mnie wypatrzyła i zabrała do domku :loveu: Troszkę jestem nieśmiała przed obiektywem.....:oops: Piękne mam oczęta, prawda???? Moim żywiołem jest las....a jak sarnę wypatrzę to nie popuszczę....muszę ją pogonić....trenuję też na wiewiórkach....:eviltong: Quote
cuciola Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 sliczna! i brawo dla pani ktora ma cudowne serce w ktorym teraz jest ta slicznotka! Quote
Patka Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 prawdziwa piękność :loveu: a ja poprosże fotkę w locie :loveu: Quote
Agamtb Posted May 29, 2006 Author Posted May 29, 2006 Jeszcze nie w locie, ale już prawie - Fruzia jump! Quote
misiaczek Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 Prześliczna panienka ;) i extra dobra pańcia :). Quote
Patka Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 o jest moje ukochane zdjatko mozecie liczyć na nas w majowym konkursie :cool3: Quote
moon_light Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 Jakie ma fajne umaszczenie! piekna panienka :) Quote
Agamtb Posted May 29, 2006 Author Posted May 29, 2006 kalinaM napisał(a):Ale cudo wypatrzyłas w tym schronisku:loveu: Jak odwiedziłam schronisko wiedziałam jedynie, że chcę małego pieska, bo sama mam tyci mieszkanko.... Fruzia mnie urzekła....i wcale nie urodą, bo na to zwróciłam uwagę dopiero następnego dnia.... Fruzia tak strasznie pragnęła bliskosci człowieka, że kiedy się nad nią schyliłam to już wiedziałam, że będzie moją kruszynką..... Ona całą sobą okazywała pragnienie choć jednego dotyku, jednego słowa, spojrzenia.... I jest nam oddana całym swoim wielkim serduszkiem.....:loveu: Quote
Koma Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 Nareszcie pręgowana ślicznotka Fruzia ma galerię :multi: Niesamowita jest :loveu: Quote
Behemot Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 Koma napisał(a):Nareszcie pręgowana ślicznotka Fruzia ma galerię :multi: Niesamowita jest :loveu: Koma ma świra na punkcie pręgowanych psiuńciów :eviltong: Fruzia rzeczywiście jest prześliczna - a zdjęcia świetne! :lol: Quote
Koma Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 Behemot napisał(a):Koma ma świra na punkcie pręgowanych psiuńciów :eviltong: Jak każdy właściciel pregusa :lol: Co ciekawe- zanim wzięłam Komę, nie przepadałam za pręgowanym umaszczeniem :lol: Nawet przeciwnie :evil_lol: Quote
Jureja Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 :loveu: [quote name='Agamtb']Jeszcze nie w locie, ale już prawie - Fruzia jump! cudna:p po prostu przepiękna:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Agamtb Posted May 29, 2006 Author Posted May 29, 2006 [quote name='Koma']Co ciekawe- zanim wzięłam Komę, nie przepadałam za pręgowanym umaszczeniem :lol: Ja też!!!!! Nawet jakoś tak trochę bałam się pręgusów...takie groźne mi się wydawały, chyba dlatego że kiedyś dawno, dawno ugryzł mnie właśnie pręgowany bokser. A teraz kocham mojego brzdąca małego - pręgowanego od stóp do głów hehehe :eviltong: Ucieka pod krzesło jak zobaczy mnie ze szczotką....czesanie to zło konieczne.....:evil_lol: Quote
beria Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 [quote name='Agamtb']Jak odwiedziłam schronisko wiedziałam jedynie, że chcę małego pieska, bo sama mam tyci mieszkanko.... Fruzia mnie urzekła....i wcale nie urodą, bo na to zwróciłam uwagę dopiero następnego dnia.... Fruzia tak strasznie pragnęła bliskosci człowieka, że kiedy się nad nią schyliłam to już wiedziałam, że będzie moją kruszynką..... Ona całą sobą okazywała pragnienie choć jednego dotyku, jednego słowa, spojrzenia.... I jest nam oddana całym swoim wielkim serduszkiem.....:loveu: Któż mógłby się oprzeć takim oczętom :loveu: [quote name='Agamtb'] Quote
malawaszka Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 :loveu: śliczna psinka i rewelacyjne fotki :klacz: Quote
IN_ Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 Ona jest cudowna!!! Ja sie w niej zakochalam w chwili gdy zobaczylam jej fotke w konkursie... Ma najcudowniejsze oczeta na swiecie, a ten kolorek! Bardzo mi przypomina sunieczke, ktora kiedys byla z nami. Ona byla wprawdzie wlochata ale tez w takich kolorkach, podobnego wzrostu i przede wszystkim miala identyczne oczy i taki sam wyraz pyszczka... no i tez mieszkala w Gdyni :-) Byla tym pierwszym i najwspanialszym psem. Jak sie patrzy w takie oczy jak Fruzi to sie widzi ta "psia wiernosc"-zaufanie, milosc i pokore... niesamowite. Quote
Agamtb Posted May 30, 2006 Author Posted May 30, 2006 IN_ napisał(a):Jak sie patrzy w takie oczy jak Fruzi to sie widzi ta "psia wiernosc"-zaufanie, milosc i pokore... niesamowite. Ooooo tak, oczy to ma niesamowite....Rano, jak wychodzę do pracy tak na mnie patrzy, że serducho mi się kraje, że muszę ją zostawić. Ale za to w lesie na spacerach bije z tych oczydełek takie ogromne szczęście, że ciężko to opisać.... Pozdrawiam i dzięki za odwiedzinki, obiecuję nowe fotki jak najszybciej! Quote
gochgoch Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 hello Fruzia! witamy małą Fruzię i jej Panią!!!:multi: a zdjęcia w lesie baardzo fajne! Quote
Recommended Posts