Agamtb Posted June 7, 2006 Author Posted June 7, 2006 sunrise napisał(a):aparat aparatem ale zapomniałaś dodać, że jeszcze do tego masz talent :cool1: Po prostu lubie pstrykać:p Baaaaardzo!!!!!!!!! Quote
dbsst Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 [quote name='Agamtb']Canon G6.......+ obróbka w programie - czyli trochę softu - zazwyczaj trochę koryguję balans bieli, podbijam lekko kolory i wyostrzam - tzn. nie ja ale mój narzeczony....właśnie mi tu siedzi nad głową i każe napisać że robi to super....to obrabianie zdjęć ma się rozumieć...:cool3: Aparat polecam jak najbardziej:p zdjęcia są obrobione bosko może można się zapisać an jakieś korepetycje ;) suuuuuuuuuuuuuper Fruzia :loveu: Quote
beria Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 Agamtb napisał(a):Hihihi, a czasem jak przeglądam nowe zdjęcia, to patrzę, patrzę....i widzę np. sam las....Fruźka se z kadru poszła jak zwykle... Albo zostaje tylko psia doopka :evil_lol: Quote
malawaszka Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 PRZEPIĘKNE!!!!! :loveu: Fruzia i plaża i te boskie moje ukochane bajkowe buczyny :loveu: Quote
Agamtb Posted June 8, 2006 Author Posted June 8, 2006 dbsst napisał(a):może można się zapisać an jakieś korepetycje ;) suuuuuuuuuuuuuper Fruzia :loveu: Yyyyy no przekażę narzeczonemu, przekażę.....ale mówię z góry, on jakimś dziwnym językiem tłumaczy, jakby nie po polskiemu.....sama mało kumam.....:crazyeye: Quote
Agamtb Posted June 8, 2006 Author Posted June 8, 2006 malawaszka napisał(a):PRZEPIĘKNE!!!!! :loveu: Fruzia i plaża i te boskie moje ukochane bajkowe buczyny :loveu: Oj racja racja, bukowy las jest przepiękny i niesamowicie "klimatyczny", ma jakis swój niesamowity urok.... Jest tu u nas w lesie takie miejsce, gdzie rośnie kilkanaście naprawdę starych i ogromnych buków, ogromne wrażenie robią....muszę je jakoś ciekawie obfotografować:) Fruzia przy nich wygląda jak mrówka!!!! Quote
Cola Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 Yyyyy no przekażę narzeczonemu, przekażę.....ale mówię z góry, on jakimś dziwnym językiem tłumaczy, jakby nie po polskiemu.....sama mało kumam.....:crazyeye: :multi: ja też, ja też na korepetycje kcem z obrabiania fot :p ...może coś zrozumiem :lol: Quote
Behemot Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 Ja chcę i korepetycje u Agi, i taki sprzęt jak Ona ma :cool3: Może zrobicie dla mnie jakąś ściepę, plizzzz? :evil_lol: Quote
malawaszka Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 Agamtb napisał(a):Oj racja racja, bukowy las jest przepiękny i niesamowicie "klimatyczny", ma jakis swój niesamowity urok.... Jest tu u nas w lesie takie miejsce, gdzie rośnie kilkanaście naprawdę starych i ogromnych buków, ogromne wrażenie robią....muszę je jakoś ciekawie obfotografować:) Fruzia przy nich wygląda jak mrówka!!!! czekam niecierpliwie na jakieś super foty tgo magicznego miejsca :loveu: muszę chyba i ja się wybrać do buczyny - mogłabym mieć zamiast ogrodu :lol: Quote
Tośka_m Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 Behemot - to nie jest kwestia sprzętu. Ja mam bardzo dobry i nawet nie umiem obsłużyć połowy jego mistycznych opcji. A zdjęcia mi nie wychodzą takie jak Adze :angryy: Quote
Behemot Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 [quote name='Tośka_m']Behemot - to nie jest kwestia sprzętu. Ja mam bardzo dobry i nawet nie umiem obsłużyć połowy jego mistycznych opcji. A zdjęcia mi nie wychodzą takie jak Adze :angryy: Wiem, dlatego prosiłam również o korepetycje ;) A i parę deko talentu Aga mogłaby mi użyczyć :lol: Quote
Agamtb Posted June 8, 2006 Author Posted June 8, 2006 [quote name='Behemot']Wiem, dlatego prosiłam również o korepetycje ;) A i parę deko talentu Aga mogłaby mi użyczyć :lol: Ehhhh dziewczyny, Wy tu nie zwalajcie na talent....rok temu to ja wiedziałam tylko którym guzikiem pstryknąć fotke....a i jak potem te foty oglądałam to masakra normalnie - blade, poucinane i nieostre... Wszystkiego idzie się naumieć trzeba tylko chcieć.....i poświecić trochę czasu na naukę.:eviltong: Ja osobiście przeglądałam wiele galerii internetowych (np. www.onephoto.net, www.plfoto.com, czy www.obiektywni.pl), gdzie patrząc na zdjęcia, często profesjonalistów, uczyłam się jak kadrować, jak uwieczniać w obiektywie momenty w ciekawy sposób. A po jakimś czasie zaczęłam sama próbować....wpierw próbowałam robić identyczne zdjęcia jak te, które mi się podobały, potem pomysły zaczęły przychodzić same.... Do tego książka o fotografii cyfrowej, dokładne poznanie budowy i możliwości swojego aparatu.....i efekty mojego pstrykania zaczęły mnie zadowalać:) Fotografia to naprawdę świetne hobby, polecam!!!! Quote
Tośka_m Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 Onephoto odwiedzam codziennie :loveu: Jesteś tam? Bo moje jedno zdjęcie tam jest - to z Gorbim i dzikami. Quote
asher Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 Przepiękna galeria!!! I modelka oszałamiająca :loveu: Gdyby nie jej rozmiary, typowałabym, że ma wśród przodków jakiegoś owczarka holenderskiego :lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 fruzia fruzia fruzia, gdzie fruzia?:eviltong: Quote
nathaniel Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 E...gdyby moje pykanie takie bylo, moj Finepix, nie zawsze lapie ostros ( chodzi mi o ruszanie sie "przedmiotow" ) np. Rambo sobie tak malaskal jezorem to zostala plama zamiast jezora :( Ale jesli mlody sie nei rusza, albo mruga (ruch wolny) to fotki nawet nawet ;) tylko jeszcze ze swiatlem popracowac i miod ;) Quote
dbsst Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 Agamtb napisał(a):Yyyyy no przekażę narzeczonemu, przekażę.....ale mówię z góry, on jakimś dziwnym językiem tłumaczy, jakby nie po polskiemu.....sama mało kumam.....:crazyeye: ja nie musze rozumieć ważne żeby były obrazki ;) a ja bede przytakiwać jakbym wiedziała o co cho ;) hihioiihih i ja na onefoto.net jestem codziennie hahahhahaha Quote
Agamtb Posted June 8, 2006 Author Posted June 8, 2006 Hyhyhy, no widzę że onephoto znane jest:) i bardzo dobrze:) ja tam też jestem, mój nick to SPAWN, tyle, że zdjęcia są głównie autorstwa mego lubego (zdolniacha z niego)... dbsst - ale tam nie ma obrazków...tylko jakieś małe zawiłe znaczki....hihi Quote
dbsst Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 [quote name='Agamtb']Hyhyhy, no widzę że onephoto znane jest:) i bardzo dobrze:) ja tam też jestem, mój nick to SPAWN, tyle, że zdjęcia są głównie autorstwa mego lubego (zdolniacha z niego)... dbsst - ale tam nie ma obrazków...tylko jakieś małe zawiłe znaczki....hihi hahahha to będe kiwać głową na znaki ;) :cool3: :evil_lol: :evil_lol: Quote
dbsst Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: byłam widziałam PADŁAM chle czoła :modla: wspaniałości cudowności zdolne z was bestyje :multi: Quote
Tośka_m Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 Obejrzałam zdjęcia Spawna - świetne. Ta obfocona pani to ma się rozumieć Ty? :cool3: Quote
Agamtb Posted June 8, 2006 Author Posted June 8, 2006 No to wrzuce parę niefruziowych fotek:) moja plaża... to też moja plaża.... czasem tak u nas wschodzi słońce... albo tak... i jeszcze raz mój klif.....obrośnięty buczyną:cool3: Quote
Recommended Posts