farmerka63 Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 he, he.... WIELKOPOLSKIEGO całe szczęście, Jambi :D:D:D Przepraszam , że dzisiaj skąpo sprawozdaję, ale jestem w niedoczasie. Jedziemy jutro d Poznania na cały dzień i trzeba ogarnąć prace na farmie. Z telefonicznych przekazów od Justynki wiem, że noc minęła spokojnie . Panna potrzeby fizjologiczne załatwiła elegancko na dworze. Justynka ją wypiękniła - w sensie, że niestety jest wystrzyżona na zero, z pominięciem sznupowej brody :) Teraz jadą do nowego domku - Justynka zrobi zdjęcia i prześle mi mailem, bo nie jest zalogowana na dogo. Ja natetychmiast zamieszczę, żeby ucieszyć derogie kochające ciotuchny :) Quote
AnkaG Posted August 11, 2010 Author Posted August 11, 2010 No ja już wszystko wiem bo przecież nie wytrzymałam i napastowałam farmerkę :oops::diabloti: Czekamy na foty :lol: Quote
jambi Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 farmerka63 napisał(a): z pominięciem sznupowej brody :) :mdleje: dawa foty! :) Quote
AnkaG Posted August 11, 2010 Author Posted August 11, 2010 Szczypię się, żeby nie dzwonić do farmerki. :oops: Moi rodzice, u których byłam godzinkę aby wykąpać małą też czekają na wieści. Tacie śniła się dzisiaj ... Quote
farmerka63 Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 Zdjęć jeszcze nie mam - wiem tylko, że Tuśka została przyjęta entuzjastycznie przez nowe pańciostwo. Ma małą psiapsiółę- szczeniora ( kundelkę chyba), więc szaleństwo gwarantowane ;D Justynka zawiozła do pokazania jedną ze swoich małych sznup - żeby unaocznić Państwu jak Tuśka będzie wyglądała w przyszłości po odroście i wzorcowym strzyżeniu . Zdjęcia mam dostać późnym wieczorem - jak wróci do domu kabelek od cyfrówki ;) Quote
AnkaG Posted August 11, 2010 Author Posted August 11, 2010 Dzięki za wieści :) No to Tuśka będzie wariować bo ona sama jeszcze ma szczenięce zapędy zabawowe. :) Quote
malawaszka Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 superrrr wiesci super!!!!!!!!! :laola: Quote
AnkaG Posted August 12, 2010 Author Posted August 12, 2010 Wasiu daj foty plisss :) Wiem, że masz :diabloti: Wieczorkiem Tusia probowała władować się do dziecięcego łózka. No sznup prawdziwy :eviltong: Quote
jambi Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 farmerka63 napisał(a): Zdjęć jeszcze nie mam - wiem tylko, że Tuśka została przyjęta entuzjastycznie przez nowe pańciostwo. Ma małą psiapsiółę- szczeniora ( kundelkę chyba), więc szaleństwo gwarantowane ;D Justynka zawiozła do pokazania jedną ze swoich małych sznup - żeby unaocznić Państwu jak Tuśka będzie wyglądała w przyszłości po odroście i wzorcowym strzyżeniu . ale fajnie! nowy dom, nowa koleżanka - super!!! już widze te szaleństwa i swawole :) :) a Justynka to złota kobieta!!!! AnkaG napisał(a):Wasiu daj foty plisss :) Wiem, że masz :diabloti: i jeszcze ich nie wstawiła?!! kwoka, nie dość, że sznupy pod skrzydłami trzyma to jeszcze zdjęcia chowa i podzielić się nie chce :obrazic: Quote
malawaszka Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 kurczaczki no nie było mnie w domu, byłam popracować i po drodze u missieek robić foty i zabrać małe kotki :loveu: już wstawiam :loveu: aaahahaha sznupie oko :loveu: cudowna!!!!! Quote
malawaszka Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 ona już w nowym domku jest :loveu: AnkaG zmień tytuł!!!! Quote
kamilqax95x Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 [quote name='kamilqax95x']i co z tym psem?? Podnoszę pytanie na wszelki wypadek :) Quote
malawaszka Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 aa zmieniłaś posta :lol: a co z tym psem to nie wiem bo ja nie jestem w Szczecinie :( bywasz w schronie? potrzebne jakies info i zdjęcia Quote
AnkaG Posted August 12, 2010 Author Posted August 12, 2010 Oooo moja maleńka koffana :) Na fotach widać, że szczuplutka i sceniackowa jeszcze :) Wasiu nie mów, że mam jechać do schronu .... ja chora wracam stamtąd ... Quote
farmerka63 Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 Aniu - mów sobie, że TO JEST MISJA. To pomaga - naprawdę. Jedziesz do schronu w ściśle określonym celu - żeby znaleźć dom dla psa. Popatrz- gdyby nie Twoja w schronisku obecność , Tuśka tkwiłaby tam nadal :( Quote
jambi Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 [quote name='malawaszka']kurczaczki no nie było mnie w domu, byłam popracować i po drodze u missieek robić foty i zabrać małe kotki :loveu: no wiem, że Cie nie było, bo jakbys była tobys się tu nam na zielono świeciła ;) masz nowe kotki? cudowna! :loveu: piękna! a i bródka jednak jest :) http://img831.imageshack.us/img831/4954/mailgooglecom7231092723.jpg Quote
kamilqax95x Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 http://www.dogomania.pl/threads/190841-Hesia-1-5-kg-nieszcz%C4%99%C5%9Bcia-zmia%C5%BCd%C5%BCone-przednie-%C5%82apy-DRASTYCZNE-ZDJ%C4%98CIA Zobaczcie jaka bida :( Quote
Inez Posted August 15, 2010 Posted August 15, 2010 Gratuluje dziewczyny udanej akcji!!!:multi: Po cichutku licze na kolejne :oops: Quote
AnkaG Posted August 15, 2010 Author Posted August 15, 2010 [quote name='farmerka63']Aniu - mów sobie, że TO JEST MISJA. To pomaga - naprawdę. Jedziesz do schronu w ściśle określonym celu - żeby znaleźć dom dla psa. Popatrz- gdyby nie Twoja w schronisku obecność , Tuśka tkwiłaby tam nadal :( No i nie pojechałam wczoraj - lało do późnego popołudnia. Postaram się w następną sobotę. Quote
weszka Posted August 15, 2010 Posted August 15, 2010 Ale błyskawiczna adopcja! Baaardzo się cieszę :) Quote
kamilqax95x Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 tego czarnego sznaucera wątek jest tu : http://www.dogomania.pl/threads/191168-Czrny-pies-w-typie-sznaucera-wychudzony-SZCZECIN?p=15217090#post15217090 Quote
AnkaG Posted January 22, 2011 Author Posted January 22, 2011 Nie ma radości nie ma nowych fot. :( Dostałam info od farmerki, że Tusia zginęła pod koniec grudnia pod kołami samochodu. :( Żegnaj Tusiu słoneczko :( Jaki ci los zgotowaliśmy ... mam przed oczami jej radość, że zabrałam ją ze schronu a tak krótko cieszyła się domem. (*) Quote
Recommended Posts