Jump to content
Dogomania

Młodziutka sznaucerka w schronie - ma domek :) Tusia za TM :(

Recommended Posts

Posted

he, he.... WIELKOPOLSKIEGO całe szczęście, Jambi :D:D:D

Przepraszam , że dzisiaj skąpo sprawozdaję, ale jestem w niedoczasie. Jedziemy jutro d Poznania na cały dzień i trzeba ogarnąć prace na farmie.

Z telefonicznych przekazów od Justynki wiem, że noc minęła spokojnie . Panna potrzeby fizjologiczne załatwiła elegancko na dworze. Justynka ją wypiękniła - w sensie, że niestety jest wystrzyżona na zero, z pominięciem sznupowej brody :)
Teraz jadą do nowego domku - Justynka zrobi zdjęcia i prześle mi mailem, bo nie jest zalogowana na dogo. Ja natetychmiast zamieszczę, żeby ucieszyć derogie kochające ciotuchny :)

• Replies 105
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Szczypię się, żeby nie dzwonić do farmerki. :oops:

Moi rodzice, u których byłam godzinkę aby wykąpać małą też czekają na wieści. Tacie śniła się dzisiaj ...

Posted

Zdjęć jeszcze nie mam - wiem tylko, że Tuśka została przyjęta entuzjastycznie przez nowe pańciostwo. Ma małą psiapsiółę- szczeniora ( kundelkę chyba), więc szaleństwo gwarantowane ;D

Justynka zawiozła do pokazania jedną ze swoich małych sznup - żeby unaocznić Państwu jak Tuśka będzie wyglądała w przyszłości po odroście i wzorcowym strzyżeniu .

Zdjęcia mam dostać późnym wieczorem - jak wróci do domu kabelek od cyfrówki ;)

Posted

Wasiu daj foty plisss :) Wiem, że masz :diabloti:

Wieczorkiem Tusia probowała władować się do dziecięcego łózka. No sznup prawdziwy :eviltong:

Posted

farmerka63 napisał(a):
Zdjęć jeszcze nie mam - wiem tylko, że Tuśka została przyjęta entuzjastycznie przez nowe pańciostwo. Ma małą psiapsiółę- szczeniora ( kundelkę chyba), więc szaleństwo gwarantowane ;D

Justynka zawiozła do pokazania jedną ze swoich małych sznup - żeby unaocznić Państwu jak Tuśka będzie wyglądała w przyszłości po odroście i wzorcowym strzyżeniu .

ale fajnie! nowy dom, nowa koleżanka - super!!! już widze te szaleństwa i swawole :) :)

a Justynka to złota kobieta!!!!

AnkaG napisał(a):
Wasiu daj foty plisss :) Wiem, że masz :diabloti:

i jeszcze ich nie wstawiła?!! kwoka, nie dość, że sznupy pod skrzydłami trzyma to jeszcze zdjęcia chowa i podzielić się nie chce :obrazic:

Posted

Oooo moja maleńka koffana :)

Na fotach widać, że szczuplutka i sceniackowa jeszcze :)

Wasiu nie mów, że mam jechać do schronu .... ja chora wracam stamtąd ...

Posted

Aniu - mów sobie, że TO JEST MISJA. To pomaga - naprawdę. Jedziesz do schronu w ściśle określonym celu - żeby znaleźć dom dla psa. Popatrz- gdyby nie Twoja w schronisku obecność , Tuśka tkwiłaby tam nadal :(

Posted

[quote name='farmerka63']Aniu - mów sobie, że TO JEST MISJA. To pomaga - naprawdę. Jedziesz do schronu w ściśle określonym celu - żeby znaleźć dom dla psa. Popatrz- gdyby nie Twoja w schronisku obecność , Tuśka tkwiłaby tam nadal :(

No i nie pojechałam wczoraj - lało do późnego popołudnia. Postaram się w następną sobotę.

• 5 months later...
Posted

Nie ma radości nie ma nowych fot. :(

Dostałam info od farmerki, że Tusia zginęła pod koniec grudnia pod kołami samochodu. :(
Żegnaj Tusiu słoneczko :(
Jaki ci los zgotowaliśmy ... mam przed oczami jej radość, że zabrałam ją ze schronu a tak krótko cieszyła się domem.

(*)